Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 20 Noiembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Cãtãlin Dezbrãcatu’ inaugureazã mall-ul primãriei

• Codrut Keghes va fi maestru de ceremonii • mall-ul primãriei va fi sfintit la ora 14, iar de la ora 16 îsi deschide portile pentru toti pietrenii •

Primul mall de la Piatra Neamt se deschide mîine. Primãria pietreanã si firma Mar din Iasi au anuntat inaugurarea oficialã a Forum Shopping Center, numele dat uneia din cele mai mari si controversate investitii ale municipalitãtii. Pentru a oferi un spectacol grandios celor care vor trece pragul mall-ului în prima sa zi, oficialii pietreni au alocat 15.000 de euro. Maestru de ceremonii va fi Cãtãlin Dezbrãcatu’, alias Codrut Keghes, din echipa Cronicii Cîrcotasilor. Cel putin asta anuntã cei de la primãrie. Nu au dorit sã precizeze ce formatii si ce artisti vor evolua în cadrul spectacolului inaugural, întrucît vor sã fie o surprizã pentru toti pietrenii. Este cert însã cã toate concertele vor începe mai spre searã. Potrivit programului stabilit, la ora 13.30 oficialitãtile taie panglica inauguralã. Vor fi prezenti primarul Gheorghe Stefan, viceprimarii Dragos Chitic si Ana Monda, city-manager-ul Mihaela Stoica. Va urma apoi slujba de sfintire, iar dupã partea de discursuri invitatii se vor delecta cu un tur de mall si cu un cocktail. Forum Shopping Center îsi va deschide oficial portile pentru public la ora 16.
Primãria a început lucrãrile la mall acum aproape 2 ani, transformînd cu peste 7 milioane de euro o constructie ce initial s-a dorit a fi o parcare suspendatã peste Cuejdi. Oficialii ar fi dorit sã-l inaugureze anul trecut, în prag de sãrbãtori, însã nu s-a putut pentru cã lucrãrile erau întîrziate. Mall-ul a ratat apoi si sãrbãtorile pascale, însã din aceastã varã primãria i-a fãcut constructorului grafic strict de executie. Dupã inspectii sãptãmînale, mall-ul a fost gata în luna septembrie. Nu s-a putut inaugura însã pentru cã multi din cei care au închiriat spatii comerciale acolo au cerut timp ca sã-si amenajeze cum trebuie magazinele. Potrivit administratorului Mar SRL Iasi, spatiile au fost închiriate în totalitate. Structurat pe parter plus patru nivele, complexul are o suprafatã de 12.000 mp si oferã si locuri de parcare suficiente. Atractia va fi însã acvariul urias pe care primãria l-a comandat în locul clasicei fîntîni arteziene. Lung de 9 metri, lat de 60 de centimetri si înalt de 1,60 metri, super-acvariul va ocupa un perete întreg, va avea o instalatie tip cascadã si va fi populat cu multi pesti mici, divers colorati.

Articol afisat de 3440 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Tzepelica la data 21.11.2008 03:59
Mai bine-i dezbracau pe Pinalti si pe pitica de Stoica !
Aveam si noi de ce rade. Iar in final sa-l aduca si pe Mocanu, ex-prefectul liberal, actual membru Partidului Derahat-Prezidential, ca poate asa la fizicul gol ar fi reusit sa se faca remarcat cumva.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective