Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 20 Noiembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Mãstãcãneanu se teme ca CSM Ploiesti sã nu se retragã

• Viorel Mãstãcãneanu, presedintele CA al FC Ceahlãul, a spus cã îsi doreste un punct la CSM Ploiesti • aceasta pentru a nu pierde decît un punct în urma unei eventuale retrageri din campionat a prahovenilor • este de asteptat delegarea unei brigãzi de arbitri de la Liga I •

Ceahlãul Piatra Neamt va juca la finalul sãptãmînii pe terenul echipei CSM Ploiesti. Este un meci în fieful primei clasate în ierarhia Seriei I a Ligii a II-a, asa cã oaspetii anuntã cã si un punct le va fi de mare folos în urma jocului. Viorel Mãstãcãneanu (foto), presedintele CA al FC Ceahlãul, a explicat si de ce: „Ne ajunge si un punct pentru cã dacã se retrag din campionat ni se va scãdea numai un punct si nu trei ca pînã acum dupã meciurile cu Forex si Prefab“. Dupã aceste cuvinte spuse cu zîmbetul pe buze, presedintele Ceahlãului a continuat: „Am glumit pe seama acestui lucru si as vrea ca lucrurile sã nu fie interpretate, deoarece sînt convins cã CSM Ploiesti ne va fi partener de întrecere pînã la finalul campionatului. Ne asteaptã un meci foarte greu la Ploiesti si sîntem pregãtiti sã ne batem pentru sansele noastre“.
Conducãtorul nemtean a respins ideea ca Ceahlãul sã facã vreo cerere la Federatia Românã de Fotbal pentru ca arbitrii jocului de sîmbãtã sã fie valorosi. A afirmat încã cã este de asteptat ca la un derby atît de dificil federalii sã ia o decizie în conformitate cu importanta partidei. „Asa s-a întîmplat la fiecare joc cu mizã maximã în Liga a II-a“, a spus Mãstãcãneanu. Continuînd discutia pe marginea acuzelor aduse în diferite publicatii bucurestene si la emisiuni TV, cum cã Ceahlãul primeste prea multe lovituri de pedeapsã, oficialul pietrean a tinut sã precizeze de ce adversarii „ne ajutã“. „Motivul pentru care primim lovituri de pedeapsã este cã avem în atac jucãtori foarte rapizi, ca Bãdescu si Gafita, care-i „uitã“ în urmã pe adversarii lor, iar acestia nu au altceva de fãcut decît sã îi faulteze. Cã sã cazi atît de firesc ca în meciul de la Sportul Studentesc sau de la Suceava sau de acasã cu Buftea înseamnã sã ai cursuri de actorie, ceea ce nu este cazul. De ce nu iese nimeni la emisiuni TV cu înregistrãri ale partidelor si ale acelor faze pe care le incrimineazã, cã tot sîntem amenintati din toate pãrtile?“, a comentat Mãstãcãneanu.
În ceea ce priveste moralul jucãtorilor, conducerea clubului stie cã totul este bine si cã echipa a trecut peste semiesecul de pe teren propriu cu FC Buftea. Viorel Mãstãcãneanu a spus cã si înaintea meciului cu CSM Ploiesti va merge în vestiar si va purta o discutie cu echipa, asa cum s-a întîmplat de fiecare datã pînã acum.
Partida CSM Ploiesti - Ceahlãul Piatra Neamt va fi sîmbãtã, 22 noiembrie, de la ora 11, în direct la Sport.ro.

Articol afisat de 1469 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective