Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2009
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 11 Martie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Deputatul Tãrâtã, lobby pentru Spitalul Roznov

Deputatul Culitã Tãrâtã care a candidat în Colegiul 3 reprezentînd orasul Roznov si alte cîteva comune din zonã, nu a uitat de unde a plecat si se implicã în problemele locuitorilor. Parlamentarul nemtean s-a aflat de 8 martie la Spitalul Roznov si a discutat cu conducerea despre problemele cu care se confruntã unitatea. Deputatul PSD a aflat astfel cã ar fi nevoie de o ambulantã nouã, dotatã la standarde europene, mai ales cã spitalul detine o autosanitarã dar este mai veche de 13 ani si face fatã cu greu la solicitãrile venite de la locuitorii comunelor arondate. Politicianul nemtean nu a rãmas insensibil la aceastã doleantã cu atît mai mult cu cît vizeazã pe cei care l-au ales pentru fotoliul de parlamentar. „Am tinut în mod deosebit sã mã aflu de 8 Martie în localitãtile dragi sufletului meu. Dupã ce am oferit flori tuturor doamnelor întîlnite am mers si la Spitalul Roznov unde am vrut sã ofer flori si toate urãrile mele de bine femeilor care nu-si puteau seba ziua din motive de boalã. Am vrut astfel sã le aduc un strop de cãldurã si de bucurie si cred cã am înseninat putin vietile pacientelor. Pe de altã parte, am aflat de la directorul spitalului, doctorul Cristian Petrovici cã aceastã unitate sanitarã ar avea nevoie de o ambulantã, cea existentã acum fiind de mult depãsitã din toate punctele de vedere. De aceea am promis cã voi face lobby pentru ca spitalul sã obtinã o astfel de masinã care ar fi extrem de utilã tuturor locuitorilor din satele respective. Voi sprijini pe orice cale realizarea acestui obiectiv cu atît mai mult cu cît zona este una de suflet pentru mine“, a tinut sã precizeze deputatul PSD Culitã Tãrîtã.
Asa cum a afirmat, parlamentarul a tinut sã serbeze asa cum se cuvine Ziua Femeii, mergînd la spitalul amintit unde a împãrtit flori tuturor doamnelor si domnisoarelor aflate pe patul de suferintã, multe fiind surprinse de gestul acestuia. De asemenea, au fost împãrtite flori si doctoritelor dar si asistentelor si infirmierelor care erau de gardã duminicã la unitatea sanitarã din orasul Roznov.

Articol afisat de 1737 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Magda VASILACHE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective