Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2009
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 1 Iunie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Rãduleasca va face o „Duminicã în familie“ la Piatra Neamt

• teoretic, emisiunea va putea fi vizionatã pe 21 iunie • conform site-ului www.agentiadepresamondena.com, Mihaela va reveni din însoritul Monaco în România pentru a filma douã emisiuni pentru Antena 1 • nu stie exact cînd se vor face filmãrile la emisiunea din orasul natal al vedetei de televiziune •

Mihaela Rãdulescu îsi va vedea un vis cu ochii - va realiza o „Duminicã în familie“ în orasul natal, Piatra Neamt. Dupã cum anuntã un site profilat pe stiri mondene, emisiunea divei va fi vizionatã pe data de 21 iunie, dar cel mai sigur va fi înregistratã, pentru cã, la acea datã ar trebui sã fie mutatã în însoritul Mocano, „scîrbitã fiind de tara ei“, dupã cum a declarat în urmã cu cîteva sãptãmîni. Vedeta de televiziune a anuntat în urmã cu circa douã luni, atunci cînd a realizat o emisiune „Duminica în familie“ în Caracal, orasul natal al colegului ei Marius Tucã, faptul cã îsi dorea cu ardoare cã realizeze o emisiune si la Piatra Neamt, dar n-a chemat-o nimeni. Se pare cã „strigãtul“ ei a ajuns la urechile oficilitãtilor judetene si, desi renuntã la televiune supãratã fiind de neadevãrurile care s-au spus despre ea, Mihaela se mai uitã o datã în urmã spre tara ei, mai exact spre orasul în care si-a petrecut copilãria, si face o înregistrare la poalele Pietricicãi. Deocamdatã alte amãnunte organizatorice nu se cunosc. Conform site-ului www.agentiadepresamondena.com, Mihaela va reveni din însoritul Monaco în întunecata Românie pentru a filma douã emisiuni pentru Antena 1. Astfel, pe 14 iunie va transmite în direct de la Waterpark, iar pe 21 iunie, de la Piatra Neamt.
Desi vrea sã dea impresia cã este în relatii civilizate cu fostul ei sot Elan, în a cãrui casã de pe Coasta de Azur se va muta, un lucru pare nelãmurit - cum rãmîne cu junele Dani Otil, cu care trãieste de de cîteva luni încoace? Umblã vorba cã acesta ar fi dispus sã demisioneze pentru Mihaela Rãdulescu. Surse din interiorul postului Antena 1 spun cã iubitul Mihaelei a încercat sã-si dea demisia din televiziune, dar contractul l-a impiedicat. Dani Otil a vrut sã pãrãseascã matinalul Antena 1 pe care îl prezintã alãturi de Rãzvan Simion. Demisia i-ar fi fost refuzatã de sefi deoarece prezentatorului nu i-a expirat contractul încã, au dezvãluit reporterii revistei „Star“. Conform ziarului Ring, Dani Otil si Rãzvan Simion au semnat un contract pentru douã sezoane, care se va termina peste o lunã. Semnarea unui nou contract urma sã aibã loc în toamnã, dar Dani ar putea pãrãsi televiziunea pentru a fi alãturi de femeia iubitã.
Cîrcotasii mai spun cã Teo Trandafir este curtatã de Trustul Intact ca sã preia emisiunea Mihaelei Rãdulescu, „Duminica în familie“. ÃŽnsã Teo nu e de acord cu ideea de a functiona pe formatul creat de diva noastrã atît de mediatizatã. Cu alte cuvinte, Teo a declarat astfel: „Eu am mai vãzut cazuri în care colegii au mai fãcut emisiuni defuncte si nu mi s-a pãrut o victorie“. Asa cã, dacã lui Teo i se va propune, cu sigurantã va veni cu formatul ei de emisiune, care, din cîte stie toatã lumea, este unic, sau, altfel spus, acelasi.

Articol afisat de 3011 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective