Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2009
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 23 Iunie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Multumesc primarului Pinalty! Vã multumesc tuturor!“

„Multumesc primarului Pinalty! Vã multumesc tuturor!“

• acestea au fost cuvintele Mihaelei Rãdulescu dupã ce a realizat ultima emisiune „Duminica în familie“, la Piatra Neamt • transmisia a generat valuri de interes pentru municipiu si tinutul Neamtului • nemteni din toatã lumea au transmis mesaje de felicitare administratiei locale • „Nu am plecat niciodatã din Piatra Neamt cu sufletul. Sînt si voi rãmîne pietreancã indiferent unde mã va arunca viata“, a spus Mihaela Rãdulescu •

Despre ultima emisiune „Duminica în familie“ realizatã duminicã, 21 iunie, în direct din Piatra Neamt se poate spune cã a fost cea mai eficientã formã de publicitate a autoritãtilor nemtene. Duminicã seara, dupã încheierea transmisiei în direct, toti cei care au fost martori în direct nu vorbeau decît despre asta si comentau pe strãzi, prin strand sau pe la terase ce a fãcut si zis primarul „Pinalty“ sau Mihaela Rãdulescu. Multi dintre pietreni au primit zeci de telefoane de la rude si prieteni din alte zone ale tãrii care îi felicitau pentru locurile minunate si promiteau sã vinã în vacante aici.

Aprecieri de peste hotare

Emisiunea a avut un succes nebun si în rîndurile spectatorilor, mii de oameni înghesuindu-se în jurul platoului de filmare realizat la Curtea Domneascã. Asta chiar dacã au stat în soare timp de mai bine de 5 ore, cît a durat transmisia. De asemenea, vestea cã Mihaela Rãdulescu va realiza o emisiune, ultima a „duminicii în familie“, a atras în oras sute de vizitatori din alte localitãti, astfel încît, dupã încheiere, în centrul orasului, în zona TT-ului era o aglomeratie de nedescris, sute de masini asteptînd cuminti în intersectie sau aglomerînd la maximum strãzile. Emisiunea a fost transmisã nu doar în tarã ci si prin satelit astfel încît a putut fi vizionatã de români din toate colturile lumii. Multi au trimis mesaje de felicitare în direct în timpul emisiunii iar altii au felicitat ulterior primãria pentru ideea de a o aduce pe Mihaela Rãdulescu la Zilele Orasului. Românii cu dor de tarã, plecati de ani buni în strãinãtate au declarat cã s-au simtit mîndri cã sînt români si, mai ales, pietreni. „Felicitãri pentru emisiune. Felicitãri domnule primar pentru emisiunea de duminicã de la Piatra Neamt. ÃŽn acest mod ne-am simtit mai aproape de orasul natal chiar dacã sîntem la mii de km depãrtare. Multumim cã ne-ati dat prilejul sã ne simtim mîndri de noi si încã odatã felicitãri“, este doar un mesaj transmis din Canada.

Mihaela Rãdulescu asaltatã cu zacuscã si dulceatã de nuci

Faptul cã realizatoarea „Duminicii în familie“ este pietreancã a fãcut ca emisiunea sã fie una sensibilã, fiind realizatã cu sufletul, asa cum s-a exprimat chiar la începutul transmisiei aceasta. „Nu am plecat niciodatã din Piatra Neamt cu sufletul. Sînt si voi rãmîne pietreancã indiferent unde mã va arunca viata. Nu mai am pe nimeni aici dar vin oricînd cu drag pentru cã locurile acestea sînt dragi sufletului meu. ÃŽn urmã cu 4 luni am venit incognito pentru a-i arãta fiului meu toate locurile copilãriei si adolescentei mele. Singurul loc pe care-l urãsc în Piatra Neamt este gara pentru cã acolo m-am despãrtit de multe ori cu lacrimi în ochi de pãrintii mei, si în special de tata pentru cã el mã conducea la tren, atunci cînd plecam la Bucuresti. Nu am crezut niciodatã cã voi pleca cu trenul din Piatra Neamt si mã voi întoarce cu Porsche-ul“, a spus emotionatã Mihaela Rãdulescu în timpul emisiunii. De altfel, toatã transmisiunea din Piatra Neamt s-a desfãsurat sub semnul sensibilitãtii si al ochilor vesnic umeziti pentru cã atît realizatoarea cît si invitatii ei, multi plecati de ani sau zeci de ani din Piatra, si-au amintit cu nostalgie de vremurile de altãdatã. Vedeta tv a spus la un moment dat cã îi plãcea la nebunie zacusca de ghebe si dulceata de nuci verzi, lãudînd totodatã mãiestria gospodinelor nemtence care încã mai fac aceste produse în epoca hipermarketurilor. Spectatorilor si telespectatorilor atît le-a trebuit pentru cã, în timp foarte scurt, platoul de filmare de la Curtea Domneascã a fost luat cu asalt de oameni veniti tocmai cu aceste produse. La un moment dat, Mihaela i-a rugat sã nu mai aducã dar Cristian Gretcu, pietreanul de la Divertis, unul dintre pietrenii invitati în emisiune a spus: „Lasã, dragã sã aducã cã o împãrtim între noi.“

„Am plîns cînd am vãzut orasul noaptea“

Mihaela Rãdulescu a venit în Piatra Neamt sîmbãtã si a fost cazatã la Hotelul Ceahlãu, în centrul orasului. Mare parte din echipa ei de filmare dar si de la Trustul Intact, care administreazã Antena 1 au venit în Neamt încã de la începutul sãptãmînii trecute. Cei de la Antena 1 au fost cazati la pensiunea Bãlan de la Gîrcina, cei de la Intact au stat la Troian, iar cei care au venit în ultimele zile la motelul Balcost, la iesirea din Piatra Neamt. Pentru Mihaela Rãdulescu au fost rezervate pentru o singurã noapte douã camere la Ceahlãu, cu cîte douã paturi fiecare si s-au fãcut rezervãri si pentru masã. Sîmbãtã seara, vedeta s-a plimbat prin oras si i-a însotit si pe membrii trupei K1 care au filmat o parte a videoclipului lor în Piatra Neamt. Mihaela Rãdulescu a declarat cã a fost impresionatã de felul în care aratã orasul noaptea, necrezînd cã un astfel de loc frumos poate exista în România. „M-am plimbat prin Piatra Neamt noaptea si vã spun cã mi-au dat lacrimile de emotie cînd am vãzut cum poate arãta locul copilãriei mele. Era luminat ca în basme si am fost impresionatã. Tot sîmbãtã seara am vãzut pe platoul de la Curtea Domneascã un film. Am stat ascunsã, pe margine, am mîncat floricele si vatã pe bãt si am plîns ca fraiera de emotie. Am fost fericitã sã vãd cã se poate si altfel, cã sînt oameni iubitori de artã, de culturã, de lucruri de calitate. Pentru mine vizita aceasta în Piatra Neamt a însemnat un permanent nod în gît de lacrimi. Mi-am dorit toatã viata sã fac o emisiune la Piatra Neamt, iatã cã visul mi s-a îndeplinit. Din pãcate este ultima emisiune, este ultima datã cînd stau în fata publicului si sînt bucuroasã cã s-a întîmplat acest lucru în orasul meu“, a mai spus vedeta la finalul emisiunii cu lacrimi în ochi si cu vocea tremurîndã. Ea a mai adãugat cã nu va dispãrea niciodatã din ochii publicului dar va face alte lucruri: seriale pentru copii, sã mai scrie o carte, sã regizeze videoclipuri dar, mai ales, a spus cã va sprijini oricînd si în orice fel actiunile umanitare.

Lacrimi în direct

Ideea autoritãtilor nemtene de a-i oferi Mihaelei Rãdulescu diploma de cetãtean de onoare a municipiului Piatra Neamt s-a dovedit inspiratã. Dupã cum avea sã declare, stia cã va beneficia de acest nou statut, pentru cã s-a scris în presã. Dar cînd s-a vãzut cu diploma în mînã, i-au dat lacrimile. A povestit cã în decursul timpului a adunat un maldãr de diplome, drept recunostintã pentru munca sa, pentru frumusetea sa, pentru omul de televiziune care a fost, si nu în ultimul rînd pentru emisiunea pe care a moderat-o ani în sir si care a obtinut toate premiile posibile din tarã. „Dar ca aceastã diplomã n-am mai primit pînã acum. Este extraodinar sã te întorci acasã si sã fii primit cu aplauze si sã ti se dea diploma de cetãtean de onoare. Moldovenii au prea mult bun simt, dar eu acum vreau sã mã dau mare. Dacã am ajuns cetãtean de onoare, atunci am ajuns cineva! Si vã multumesc pentru asta celor care m-ati urmãrit, m-ati apreciat, si nu în ultimul rînd celor din echipã, care ati fost alãturi de mine! ÃŽi multumesc primarului Pinalty! Vã multumesc tuturor!“, a spus Mihaela Rãdulescu, strîngînd la piept diploma pe care i-a înmînat-o Gheorghe Stefan. Diva nu si-a putut stãpîni emotiile, desi a încercat. Au podidit-o lacrimile în direct si nici nu a încercat sã si le ascundã. Erau lacrimi de fericire, erau roade ale muncii sale.

Articol afisat de 3247 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. VASILACHE, S. TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Tzepelica la data 23.06.2009 10:36
O panarama si un hotz....
Mihaela Tziganu si Pinalti !
Sacul si petecul !
Ad�ugat de elena_gmn la data 23.06.2009 13:22
Exceptia confirma regula!
Intr-adevar moldovenii au mult bun simt si exceptii ca cele de mai sus nu trebuie bagate in seama!
Bravo, doi OAMENI care au facut ceva pentru imaginea si pentru Piatra Neamt! Desi locuiesc la cateva mii de km, sunt mandra ca sunt pietreanca si ca avem un oras asa frumos.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective