Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2009
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 21 Iulie 2009
TipŃreste articolul - Varianta pentru imprimantŃ Trimite acest articol unui prieten  prin email

116 cotestatii la titularizare

116 candidiati care au participat la examenul pentru titularizare nu s-au ar´┐Żtat deloc ´┐Żnc´┐Żntati de nota primit´┐Ż, motiv pentru care au depus contestatii. Cele mai multe dintre acestea au fost depuse la limba si literatura rom´┐Żn´┐Ż - 18. Nici ´┐Żnv´┐Żt´┐Żtorii nu au fost mai ´┐Żnc´┐Żntati de notele primite, motiv pentru care 16 dintre cei care au dat examen au depus contestatie. Dup´┐Ż cum a declarat profesor Luminita Georgeta V´┐Żrlan, presedinte al Comisiei Judetene de Mobilitate, s-au mai ´┐Żnregistrat 9 contestatii la limba si literatura englez´┐Ż, opt la sport si opt la matematic´┐Ż. „´┐Żnscrierea candidatilor s-a f´┐Żcut la dou´┐Ż centre - la Colegiul National Petru Rares si la Colegiul National Calistrat Hogas. tot acolo s-au depus si contestatiile, ´┐Żn functie de disciplin´┐Ż. La Petru Rares s-au ´┐Żnregistrat 61 de contestatii, iar la Calistrat Hogas, 55. Solutionarea lor este prev´┐Żzut´┐Ż pentru ziua de luni, 20 iulie, pentru ca pe 21 iulie s´┐Ż se afiseze rezultatele“, a declarat Luminita Georgeta V´┐Żrlan, inspector scolar al Inspectoratului Scolar Judetean Neamt.
Reprezentantii ´┐Żnv´┐Żt´┐Żm´┐Żntului nemtean vor ca rezultatele la contestatii s´┐Ż se depun´┐Ż azi, ´┐Żn jurul orei 10. La cele dou´┐Ż centre se vor afisa doar 116 note, nu toate rezultatele ´┐Żnregistrate la examenul de titularizare din acest an.
´┐Żncep´┐Żnd cu ziua de m´┐Żine, vor demara sedintele publice pentru repartizarea candidatilor pe posturi. Acestea se vor sustine al Colegiul Tehnic Piatra Neamt. Inspectoratul Scolar urmeaz´┐Ż s´┐Ż anunte ´┐Żn cursul zilei de ast´┐Żzi graficul privind aceast´┐Ż nou´┐Ż etap´┐Ż de mobilitate - ordinea disciplinelor si ´┐Żmp´┐Żrtirea lor pe zile. Primii care vor primi posturi s´┐Żnt dasc´┐Żlii care au participat la examenul de titularizare si au primit note care le dau dreptul s´┐Ż devin´┐Ż „st´┐Żp´┐Żni“ pe posturi. Apoi se vor asigura normele didactice pentru continuitate si ´┐Żn ultim´┐Ż faz´┐Ż pentru suplinire. Pentru c´┐Ż at´┐Żt num´┐Żrul de posturi, c´┐Żt si candidatii si disciplinele este foarte mare, sedintele publice se vor desf´┐Żsura si s´┐Żpt´┐Żm´┐Żna viitoare. Presedinta comisiei de mobilitate este adjuncta ISJ, profesoara Liliana Georgescu.
Cei 1.268 de candidati la titularizare au fost ´┐Żmp´┐Żrtiti pe 58 de discipline, ´┐Żn functie de specializarea fiec´┐Żruia. Dup´┐Ż afisarea notelor dar ´┐Żnainte de depunerea contestatiilor, din totalul de 1.268 de candidati (s-au ´┐Żnscris 1.428 dar 160 nu s-au prezentat la examen) 106 au primit note ´┐Żntre 1 si 4,99, acestia reprezent´┐Żnd un procent de 10.41%. Alti 217 candidati au primit note ´┐Żntre 5 si 5,99, respectiv, un procent de 21,32%. Asta ´┐Żnseamn´┐Ż c´┐Ż aproximativ 33% (unul din trei candidati) din totalul celor evaluati au primit note sub 6. Note ´┐Żntre 6 si 6,99 au primit 139 de candidati, adic´┐Ż 13,65%. Aproape dublu - 240 de oameni, au fost notati ´┐Żntre 7 si 7,99 (23,58%). Candidatii care au primit note ´┐Żntre 8 si 8,99 s´┐Żnt ´┐Żn num´┐Żr de 190 si reprezint´┐Ż 18,66% din total. Alti 124 de dasc´┐Żli au primit note ´┐Żntre 9 si 9,99 (12,18%), iar doi, reprezent´┐Żnd 0,2%, au primit nota maxim´┐Ż.

Articol afisat de 1489 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona T´┐ŻRN´┐Ż)
AdaugŃ comentariul tŃu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist´┐Ż nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective