Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2009
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 7 Septembrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

CSM Petrotub, lider în Liga a III-a

63 de minute le-au trebuit fotbalistilor de la CSM Petrotub Roman sã deschidã scorul în meciul programat în cadrul celei de-a treia runde a campionatului Ligii a III-a, întîlnire pe care, pînã la urmã, au transat-o în mod clar în deplasare, în fata jucãtorilor de la CFR Pascani. Scorul final a fost 1-4 (0-0), în urma unui meci tensionat, al cãrui deznodãmînt nu a putut fi stiut pînã în minutul 75. Aceasta, în conditiile în care oaspetii romascani deschis tabela în minutul 63 prin Ghidarcea, dupã care, patru minute mai tîrziu, gazdele au egalat. „Balul“ golurilor ulterioare a fost deschis de Boghian, care i-a adus pe cei de la CSM Petrotub în avantaj, reusita acestuia fiind urmatã de cea a lui Vulpe, în minutul 86 imitat si de Pãtrascu, în minutul 90. „ÃŽn viziunea mea, am fost net superiori adversarilor. Ne-am creat, pe tot parcursul meciului, multe ocazii însã, din pãcate, am ratat la fel de mult. Mai sînt lucruri de pus la punct în ceea ce priveste evolutia formatiei noastre, însã abia sîntem la început de drum“, a declarat Costel Enache, tehnician principal al formatiei de la malul Moldovei. Acesta nu se poate „îmbãta cu apã rece“, dat fiind cã actuala editie de campionat a consumat putine runde, însã pozitia de lider este o responsabilitate. „Locul întîi la finalul campionatului nu este obiectivul nostru, neapãrat. Oricum, ne dorim sã ne mentinem pe aceastã pozitie cît mai mult posibil. Nu vizãm cu orice mijloace promovarea, însã pentru moralul bãietilor nostri, a fi în frunte este ceva foarte frumos si mobilizator“, a mai mentionat seful bãncii tehnice a CSM Petrotub. Fotbalistii vor relua, începînd de astãzi antrenamentele, deoarece îi asteaptã un nou meci greu, la finele sãptãmînii. Vineri, 11 septembrie, acestia vor primi acasã vizita echipei Sporting Vaslui. Meciul este programat sã aibã loc începînd cu ora 17, pe Stadionul „Moldova“, aici fiind asteptati cît mai multi iubitori ai sportului pentru a-si sustine echipa favoritã.

Articol afisat de 1295 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(A. MARCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Dobjenschi Radu la data 07.09.2009 05:45
FCM Petrotub are nevoie de public la stadion
Romanul joaca binisor si ce este mai important este ca in aceasta editie de campionat are jucatori chiar buni.Daca vor fi constanti nu-i da nimeni jos de pe primele locuri.Se poate incerca fara emotii promovarea in liga 2.Nu prea este public mult pe stadionul Moldova dar poate se va raspandi vorba prin targ ca chibitii de fotbal au la ce veni la Petrotub.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective