Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 29 Octombrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Scandalagiu cu epoleti

• un ofiter de politie a provocat un scandal într-o statie de carburanti din localitate • politistul era bãut, iar gestul sãu nu a rãmas netaxat • Consiliul de Disciplinã a decis sanctionarea cu diminuarea salariului pe trei luni • alti 8 colegi au primit diverse „pedepse“ •

Un ofiter din cadrul Politiei Roman a fost sanctionat disciplinar, dupã ce a fost artizanul unui scandal pe care l-a provocat într-o statie de carburanti din localitate. Omul legii se afla sub influenta bãuturilor alcoolice cînd si-a dat în petec, iar comportamentul sãu nu a rãmas netaxat. Povestea a ajuns la urechile conducerii IJP Neamt care a dispus ca politistul sã fie cercetat. La final, omul legii a intrat în discutia Consiliului de Disciplinã care a cerut sanctionarea lui, solicitare aprobatã de seful Politiei. Astfel, ofiterul scandalagiu a fost sanctionat cu diminuarea salariului cu 20% pe o perioadã de 3 luni. Politistul romascan face parte din grupul de 9 lucrãtori ai IJP Neamt, 2 ofiteri si 7 subofiteri, care au fost sanctionati disciplinar în primele 9 luni ale acestui an. În total, celor 9 oameni ai legii le-au fost acordate 12 sanctiuni. Douã dintre acestea au fost primite de un ofiter de la Politia Roznov. În ceea ce priveste sanctiunile acordate, 7 au fost mustrãri scrise, 4 de diminuare a drepturilor salariale si una de amînare în gradul imediat urmãtor pe o perioadã de 3 ani. De altfel, ultima sanctiune este cea mai drasticã dintre cele aplicate. În culpã a fost si un subofiter din cadrul Biroului de cercetãri penale care a fost prins în timp ce sustrãgea bunuri dintr-un magazin din Piatra Neamt.
Initial, subofiterul a fãcut obiectul unei cercetãri penale, fiind anchetat pentru furt, dar procurorul de caz a dispus scoaterea de sub urmãrire penalã si sanctionarea cu amendã administrativã.
Cu aceastã solutie, politistul a compãrut în fata Consiliului de Disciplinã al IJP Neamt care, dupã ce a analizat cazul, a propus sanctionarea lui cu amînarea în gradul urmãtor pe o perioadã de 3 ani.

Articol afisat de 2048 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective