Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2009
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 24 Noiembrie 2009
TipŃreste articolul - Varianta pentru imprimantŃ Trimite acest articol unui prieten  prin email

Subtirel la telegondol´┐Ż

Ziua alegerilor prezidentiale nu a mai adus num´┐Żr record de plimb´┐Żreti la telegondol´┐Ż asa cum s-a ´┐Żnt´┐Żmplat la scrutinurile precedente. Dezinteresul nemtenilor pentru plimb´┐Żrile la ´┐Żn´┐Żltime s-a datorat faptului c´┐Ż de aceast´┐Ż dat´┐Ż municipalitatea nu a mai oferit plimb´┐Żri gratuite asa cum erau obisnuiti oamenii si cum sperau. ´┐Żn consecint´┐Ż, num´┐Żrul celor interesati s´┐Ż admire privelistea de la ´┐Żn´┐Żltime pe banii lor a fost relativ mic. Potrivit datelor furnizate de Perla Invest, duminic´┐Ż s-au plimbat cu telegondola circa 1.200 de persoane, care au adus ´┐Żncas´┐Żri de peste 120 de milioane de lei vechi. La alegerile europarlamentare ce au avut loc ´┐Żn iunie, 7.000 de persoane s-au plimbat la ´┐Żn´┐Żltime dar atunci municipalitatea pietrean´┐Ż a permis plimbarea gratuit´┐Ż a tuturor doritorilor, cu conditia s´┐Ż fi mers la vot. „Num´┐Żrul celor care s-au plimbat duminic´┐Ż, de alegeri, cu telegondola a fost destul de mare, fiind dublu de exemplu, fat´┐Ż de ziua de s´┐Żmb´┐Żt´┐Ż c´┐Żnd au fost cam 600 de persoane. Si vremea frumoas´┐Ż i-a mai scos din cas´┐Ż pe oameni dar cu toate acestea, num´┐Żrul c´┐Żl´┐Żtoriilor este relativ sc´┐Żzut ´┐Żn perioada asta, luna noiembrie fiind una dintre cele mai slabe ca ´┐Żncas´┐Żri. Desi este o perioad´┐Ż slab´┐Ż, duminic´┐Ż am avut ´┐Żncas´┐Żri destul de mari, num´┐Żrul c´┐Żl´┐Żtoriilor pl´┐Żtite fiind relativ mare, comparativ cu alte zile similare. Astept´┐Żm vacanta de iarn´┐Ż pentru care ne preg´┐Żtim intens ca s´┐Ż se revitalizeze si telegondola“ a declarat Aurel Maxim, directorul societ´┐Żtii Perla Invest, cea care administreaz´┐Ż telegondola.
De la inaugurarea telegondolei, ´┐Żn fiecare zi ´┐Żn care au avut loc alegeri electorale, fie c´┐Ż au fost parlamentare, locale sau europarlamentare, prim´┐Żria pietrean´┐Ż stimula pietrenii s´┐Ż mearg´┐Ż la vot prin acordarea unei plimb´┐Żri gratuite cu telegondola. De aceast´┐Ż dat´┐Ż, la prezidentiale, municipalitatea nu a mai f´┐Żcut acelasi gest astfel ´┐Żnc´┐Żt num´┐Żrul celor care s-au plimbat la ´┐Żn´┐Żltime a fost destul de redus.

Articol afisat de 1945 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. VASILACHE)
AdaugŃ comentariul tŃu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist´┐Ż nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective