Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2010
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 13 Ianuarie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Andra, dupã vacanta din Dubai, vrea un copil

\"Ne place sã ne petrecem vacantele de iarnã unde e cald si ne putem bucura de soare“, a spus Andra, care a apãrut în fata publicului cu o nuantã a tenului usor mai închisã decît cea de la sfîrsitul anului trecut. Andra si Cãtãlin Mãrutã s-au întors în urmã cu cîteva zile din vacanta petrecutã în Dubai. Pentru al doilea an consecutiv, cei doi au ales sã-si petreacã vacanta de iarnã în Dubai alãturi de bunul lor prieten, patronul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, si iubita acestuia. Cu toate cã au mai fost în Dubai, cîntãreata Andra si prezentatorul „Happy Hour“ de la Pro TV, Cãtãlin Mãrutã, considerã acest loc perfect pentru relaxare. „Am descoperit si de aceastã datã multe locuri noi. Am fost la Burj Dubai, dar am refuzat sã mergem la inaugurare din cauza aglomeratiei. Ne-am odihnit, ne-am relaxat si ne-am bucurat de apã si de soare“, a declarat Andra pentru ziarul „Ring“. ÃŽn vacantã, cîntãreata si sotul ei nu s-au dat la o parte nici de la partidele de shopping, de unde Andra si-a îmbogãtit garderoba cu mai multe perechi de pantofi si rochii. ÃŽn restul vacantei, cei doi soti au combinat odihna cu distractia pentru cã au petrecut în douã cluburi din faimosul oras.
În noul an, Andra îsi doreste sã devinã mãmicã, mai ales cã vrea sã-i dãruiascã lui Mãrutã trei copii. Pe lîngã aceastã dorintã, Andra va deveni pînã la sfîrsitul lunii si posesoarea unui autoturism de teren, model pe care se pare cã si l-a ales încã de la sfîrsitul anului trecut.
Odatã cu intrarea în noul an, se zvonea cã Andra va relua filmãrile pentru emisiunea „O-la-la“ în locul cãreia intrase în grila de programe reality-show-ul „Serviti, vã rog!“. Potrivit unor surse din interiorul trustului, se pare cã Andra va reveni pe post într-un nou proiect. Artista confirmã negocierile: „Au loc niste discutii legate de proiecte la Pro TV, dar deocamdatã nu pot da amãnunte“. Andra este una dintre cîntãretele din România cele mai apreciate în momentul de fatã. Desi este foarte tînãrã s-a impus în showbizz si se pare cã îi merge foarte bine, cîstigînd destui bani în special din cîntat si apoi din emisiuni televizate si din alte contracte pe care le are în desfãsurare.

Articol afisat de 1757 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective