Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2010
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 25 Ianuarie 2010
TipŃreste articolul - Varianta pentru imprimantŃ Trimite acest articol unui prieten  prin email

Scump, dom’le scump, dincolo era mai ieftin!

Mass-media de o anumit´┐Ż factur´┐Ż stie c´┐Ż o pereche de s´┐Żni dezgoliti face audiente si creste tirajele. Dac´┐Ż mai s´┐Żnt si ai unei vedete de top, succesul este garantat. Numai c´┐Ż, orice decolteu „apetisant“ de vedet´┐Ż are pretul lui! Credeati c´┐Ż n-o veti vedea niciodat´┐Ż pe Moni ´┐Żn s´┐Żnii goi? Ei bine, se pare c´┐Ż doamna Columbeanu ar accepta s´┐Ż defileze doar cu pietricele si desene pe s´┐Żni contra sumei de 5.000 de euro. Si alte vedete au anuntat c´┐Ż au tarife „clare“ ´┐Żn acest sens.
Monica Columbeanu ´┐Żn s´┐Żnii goi, pe podium, la o prezentare de mod´┐Ż. C´┐Żnd ea intr´┐Ż ´┐Żn culise, apare, ´┐Żn toat´┐Ż splendoarea, Nicoleta Luciu . Vi se pare interesant? Stilistul vedetelor, Adrian Pescariu, a declarat c´┐Ż le-a lansat celor dou´┐Ż vedete provocarea de a se l´┐Żsa „dezbr´┐Żcate“ si pictate pe s´┐Żni. Conform acestuia, Moni a acceptat propunerea de a defila dezbr´┐Żcat´┐Ż ´┐Żntr-o prezentare de mod´┐Ż contra sumei de 5.000 de euro. „Moni vrea 200 de milioane pentru a renunta la sutien si a-si l´┐Żsa s´┐Żnii pictati de mine“, a spus Pescariu. T´┐Żn´┐Żrul stilist sustine c´┐Ż s-a apucat s´┐Ż str´┐Żng´┐Ż acesti bani, iar la ´┐Żnceputul lunii martie este preg´┐Żtit s´┐Ż ´┐Żi ofere acest onorariu Monic´┐Żi. „Prima dat´┐Ż m-a refuzat, spun´┐Żndu-mi c´┐Ż s´┐Żnt prea s´┐Żrac s´┐Ż o am eu pe ea ´┐Żntr-o prezentare, desi am pl´┐Żtit-o ´┐Żn nenum´┐Żrate r´┐Żnduri cu 500 de euro la diverse prezent´┐Żri“, ´┐Żsi aminteste Adrian. Nici Nicoleta Luciu nu a spus „nu“ atunci c´┐Żnd i s-a propus s´┐Ż i se picteze s´┐Żnii. „Luciu nu m-a refuzat. Mi-a spus c´┐Ż renunt´┐Ż la sutien si m´┐Ż las´┐Ż s´┐Ż ´┐Żi pictez s´┐Żnii contra unei sume de bani. Am ajuns cu negocierea undeva pe la 4.000 de euro, adic´┐Ż vreo 160 de milioane pentru 30 de secunde de prezentare“, spune Pescariu. Dac´┐Ż Monica ´┐Żsi vinde fiecare centimetru de piele cu bani grei, nu acelasi lucru se poate spune si despre sora sa mai mic´┐Ż, Ramona. Aceasta a defilat pe scen´┐Ż ´┐Żn s´┐Żnii goi f´┐Żr´┐Ż nici un ban, l´┐Żs´┐Żndu-se pictat´┐Ż de Adrian Pescariu. „Ramona acum cere 1.000 de euro pentru a prezenta f´┐Żr´┐Ż sutien, dar pentru mine a acceptat si 4 milioane de lei“, spune Adrian. Marina Dina, blonda asistent´┐Ż a lui Capatos si dubl´┐Ż siliconat´┐Ż, cere pentru a-si ar´┐Żta bustul doar 5 milioane. „Pentru mine, Marina s-a dezbr´┐Żcat si pe 5 milioane, asta doar pentru c´┐Ż s´┐Żntem prieteni. Altfel, nu accept´┐Ż mai putin de 300 de euro“, spune Pescariu. Prezentarea vedetelor cu bustul gol este asteptat´┐Ż cu mare ner´┐Żbdare de toat´┐Ż lumea dar va mai dura un pic p´┐Żn´┐Ż va fi pus´┐Ż ´┐Żn practic´┐Ż, pentru c´┐Ż stilistul trebuie s´┐Ż adune banii necesari onorariilor vedetelor.

Articol afisat de 1632 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
AdaugŃ comentariul tŃu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist´┐Ż nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective