Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2010
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 19 Iunie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Problemele unei asociatii de proprietari

• seful de la Locato si fiul sãu apar pe o listã de debitori la o asociatie de proprietari din centrul orasului • tatãl are vreo 715 lei, iar fiul numai 314 • cu o datorie de 434 de lei la aceeasi asociatie a rãmas si firma consilierului local Andrei Baciu • dacã mai cunoasteti si alte cazuri de... astfel de dureri de cap, vã asteptãm cu interes •


O asociatie de proprietari obisnuitã, de centru, în urbea Piatra Neamt. Fiind de centru, are, evident, locatari pe alese. De la directori (re)numiti pentru calitãtile lor manageriale pînã la consilieri locali, la fel de celebri pentru implicarea în afaceri proprii si municipale.
Un exemplu: Domnul Nicolae Mazilu, director la Locato, de unde tot pietreanul îsi ia (cînd îsi ia) cãldura si apa caldã si unde tot pietreanul îsi dã banii pentru mai sus-numitul agent termic. Domnul Mazilu apare pe o listã de debitori la asociatia cu pricina. Desi unii ne-au soptit la ureche cã suma ar fi considerabil mai mare, presedintele asociatiei zice cã nu-i mult. Numa’ vreo 715 lei. „E o simplã neglijentã“, mai zice presedintele, gata sã jure cu mîna pe inimã cã recupereazã banii cînd îl vede pe dom’ Mazilu pe hol. La fel si de la bãiatul lu’ dom’ Mazilu. Care stã în acelasi bloc si traverseazã acelasi hol si a dat dovadã de o neglijentã mai micã. Numai vreo 314 lei.
Un alt exemplu: domnul Andrei Baciu, consilier local si mare iubitor de filatelie si filatelisti. De pe vremea cînd habita împreunã cu Asociatia Judeteanã a Filatelistilor din Neamt, domnul Baciu a rãmas, pe firma proprie si aproape falimentarã, cu o datorie de 434 de lei. Banii nu-s multi. Dar de la un cogeamite consilierul, bun delegat în societãtile Consiliului Local, unde apãrã banul si interesele publice necum cele personale, nu ne asteptam sã uite sã-si achite o datorie tocmai din iulie 2008. Care datorie cauzeazã mari dureri de cap presedintelui de asociatie. „A stat aici, acum s-a mutat peste drum, la subsol, la Urban. L-am dat la scãdere anul trecut pentru cã stiam cã s-a mutat, nu cã ar fi venit sã mã anunte. M-a lãsat cu 434 de lei si asta pentru cã îi pun doar penalitãti la apã, cã apa o plãteste tot aici. Nu l-am mai pus la cheltuielile comune. N-a mai plãtit din iulie 2008. Avea si la Urban vreo zece milioane, dar le-am recuperat recent, de cînd a venit seful cel nou, si am putut închide situatia. Asta pe apã. Cã aici tot nu mi-a dat întretinerea. Si nici nu pot opera în calculator. Dupã ce a plecat el, a venit o societate, Elegance Serv, pe care nu pot s-o bag în fisa imobilului cã nu stiu regula, nu l-am putut scoate pe domnul Baciu. Vînzarea spatiului a fost fãcutã de el, dar eu nu pot face nimic. Sînt blocat, pînã îmi dã el banii“, zice seful asociatiei de proprietari.
Sîntem siguri cã plata va fi fãcutã curînd, cã nu l-au fãcut pe domnul Baciu 400 de lei. Iar dacã mai cunoasteti si alte cazuri de dureri de cap, vã asteptãm cu interes.

Articol afisat de 2107 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(V. BÃLÃNESCU, M. CONSTANTINESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective