Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2010
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 19 Iunie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Scandal în sediul politiei

Un bãrbat, de 59 de ani, din Dumbrava Rosie, cunoscut cu afectiuni psihice, a fost artizanul unui scandal monstru, pe care l-a provocat joi, 17 iunie, în sediul postului de politie. Politistii au cerut ajutorul paramedicilor pentru a-i acorda pacientului primul ajutor. Valeriu A. a fost gãsit foarte agitat si violent. Bãrbatul, care se aflã în evidente medicale cu afectiuni neurologice si psihiatrice, a fost transportat la Sectia Psihiatrie a Spitalului Judetean. Tot în cursul zilei de joi, echipajul SMURD Tîrgu Neamt a fost alertat si s-a deplasat pe strada Stefan cel Mare pentru a-i acorda primul ajutor lui Ion G., de 55 de ani, care suferise un traumatism la membrul inferior drept. Bãrbatul se rãnise cãzînd de la o înãltime de aproximativ un metru, accidentul înregistrîndu-se în sala de spectacol a Casei de Culturã. Cîteva ore mai tîrziu, paramedicii tîrgnemteni au fost chemati în Petricani pentru a-i acorda primul ajutor Mariei Z., de 61 de ani. Pacienta a fost gãsitã pe islazul comunal si prezenta un traumatism cranio-facial produs prin agresiune. A fost transportatã la Spitalul Tîrgu Neamt. D.M.

Cãrarea tîlharilor

Nelegiuitii care pîndesc cãrarea de pe malul rîului Moldova, au mai fãcut o victimã, joi, 17 iunie, în plinã zi. În jurul orei 14, Politia a înregistrat un apel disperat prin Dispeceratul 112, dat de cãtre Cecilia P., de 45 ani, din Horia, care a anuntat faptul cã a fost acostatã de doi tineri, care, prin violentã, i-au smuls geanta de pe umãr, în care avea un telefon mobil si suma de 20 lei. La fata locului au fost dirijati politistii din cadrul Postului de Politie Horia, care au procedat la cãutarea tinerilor. Unul dintre ei, minorul C.F., de 13 ani, din Roman, a fost prins într-o zonã de stufãris de pe malul rîului Moldova iar celãlalt, Viorel L., de 20 ani, de asemenea din Roman a fost capturat în zona podului de peste rîu, la intrarea în Roman. În cauzã a fost întocmit dosar penal pentru tîlhãrie. Viorel L. a fost retinut pe bazã de ordonantã pentru 24 de ore, urmînd ca, în cursul zilei de vineri, 18 iunie, sã fie prezentat Parchetului Roman cu propunere de arestare preventivã.

Articol afisat de 1950 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(A.M.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective