Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2010
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 16 August 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Magiun“ îl acuzã pe Villadsen de amatorism

• danezul e considerat vinovat pentru primul gol primit de Ceahlãul în amicalul cu Poli Iasi (3-3) • „Dacã jucãtorii sînt supãrati trebuie sã aibã grijã sã-si rezolve problemele nu sã afecteze echipa prin comportamentul lor“, a avertizat Marin Barbu • Ceahlãul si-a amînat meciul cu Delta Tulcea •

Thomas Villadsen (foto) a comis-o în timpul jocului de la Tîrgu Neamt din partida cu Poli Iasi, joc încheiat cu scorul de 3-3. Portarul este nemultumit cã nu este lãsat de club sã îsi caute echipã, chiar sã meargã la probe pentru a convinge pe cineva, iar în timpul jocului amical de sîmbãtã a lãsat de dorit prin felul în care a înteles sã îsi facã datoria fatã de grup. I se imputã primul gol, „mãcar acesta“, dupã cum spune antrenorul Marin Barbu, iar comportamentul a lãsat de dorit. Gheorghe Stefan, care a fost prezent în tribunã, a fost deranjat si a cerut imediat schimbarea jucãtorului. „Villadsen a dat dovadã de comportament de amator. Asta este o problemã si, dacã nu va reveni la sentimente mai bune fatã de echipã atunci va avea probleme. Consider cã ne bazãm în continuare pe el, dar dacã va avea acelasi comportament ca si pînã acum, atunci nu-i va fi bine. A doua problemã este cã si-a luat banii de la club, iar declaratiile din presã cum cã este neplãtit de 3 luni nu sînt adevãrate. El are un paragraf în contract pe care nu-l întelege. Dar astfel de probleme se rezolvã cu conducerea clubului, la comisii, si nu afectînd echipa. Dacã jucãtorii sînt supãrati trebuie sã aibã grijã sã-si rezolve problemele, nu sã afecteze echipa prin comportamentul lor“, a declarat Marin Barbu, antrenorul principal al Ceahlãului.
Nemtenii au terminat la egalitate jocul cu Poli Iasi, disputa avînd loc de la ora 11, pe o cãldurã infernalã. Temperatura foarte ridicatã, plus saturatia de antrenamente si jocuri de verificare au dus la o evolutie mai stearsã a galben-negrilor. Omul meciului se poate spune cã a fost Andrei Dumitras, fundasul Ceahlãul care a reusit o dublã în minutele 24 si 40. La pauzã a fost 2-2, pentru cã pentru Politehnica au înscris Cernea (‘25) si Tãnase (‘40). Dupã începerea reprizei secunde, Ceahlãul a preluat conducerea, dupã golul lui Alexandru Bãltoi (‘57), dar spre final, în minutul 84, Bratu a egalat pentru ieseni, din penalty. Ceahlãul cautã sã mai joace un amical în aceastã sãptãmînã, odatã cu amînarea startului de campionat.
FRF a decis ca Liga 2 si Liga 3 sã înceapã în ultimul week-end din august, dar Ceahlãul va debuta în noul campionat abia în septembrie, pe 4. Asta pentru cã si meciul din etapa 1, cu Delta Tulcea s-a amînat si se va juca dupã etapa 3, la cererea nemtenilor, care vor sã pãstreze cît mai bun gazonul pentru echipa nationalã.

Articol afisat de 1490 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective