Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2010
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 13 Octombrie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Zi plinã de sedinte la Prefecturã

• într-o sedintã, prefectul a fost anuntat cã se verificã lucrãrile la constructiile hidrotehnice din judet, iar în alta cã s-a înfiintat filiala Sindicatului Cadrelor Militare în Rezervã, care deja îsi scoate oamenii în stradã •

Prefectul judetului, Mihai Archip, a avut pe agenda zilei de marti, 12 octombrie, pe lîngã reuniunea privind siguranta în scoli, si alte douã întîlniri: una cu comisia care verificã starea tehnicã si functionalã a constructiilor hidrotehnice cu rol de apãrare împotriva inundatiilor din judet si alta cu presedintele Filialei Judetene a Sindicatului Cadrelor Militare în Rezervã (SCMR), g-ral maior (r.) Ioan Zãpor. Comisia de verificare, prezentã la întîlnire, este constituitã din reprezentanti ai Ministerului Mediului si Pãdurilor, Administratiei Nationale „Apele Române“, Administratiei Nationale a ÃŽmbunãtãtirilor Funciare si Comitetelor Judetene pentru Situatii de Urgentã. La discutii au participat si reprezentanti ai Administratiei Bazinale de Apã „Siret“ Bacãu si ai Sistemului de Gospodãrire a Apelor Neamt.
Prefectul a fost informat, cu aceastã ocazie, asupra tematicii, programului si a modului de desfãsurare a acestei actiuni. „Actiunea de verificare demareazã astãzi, iar vineri va fi prezentat raportul comisiei privind atît cele constatate pe teren, cît si eventualele propuneri de lucrãri de executat în viitor. Aceste verificãri ale constructiilor hidrotehnice se fac anual si ne dau încrederea cã populatia este protejatã de riscul producerii inundatiilor. ÃŽn judetul nostru vor fi verificate cu precãdere zonele cu lucrãri de amploare în scop de apãrare împotriva dezastrelor si anume zona rîurilor Bistrita, Siret, Moldova si Ozana“, a declarat prefectul Mihai Archip.
Cea de-a doua întîlnire, cu presedintele Filialei Judetene a Sindicatului Cadrelor Militare în Rezervã, g-ral maior (r) Ioan Zãpor, a avut drept scop informarea prefectului despre înfiintarea acestei filiale, în cursul acestui an, si despre rolul acesteia de a apãra drepturile tuturor categoriilor de cadre din Sistemul National de Apãrare. În timpul întîlnirii, prefectului Mihai Archip, i-a fost comunicatã intentia filialei judetene a SCMR de a picheta Institutia prefectului, în data de 25 octombrie. Scopul protestului este de a atrage atentia asupra mãsurilor luate în contexul general al crizei care au lezat unele drepturi obtinute de cadrele militare din întreg Sistemul National de Apãrare.

Articol afisat de 1432 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective