Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 19 Noiembrie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Aurelian Vasea Soric este cercetat disciplinar

Aurelian Vasea Soric este cercetat disciplinar

• Cristian Chilat a dat pentru prima datã ochii cu procurorii bucuresteni, însã la audieri nu a dat nici o declaratie • întrebat de jurnalisti dacã a fost amenintat cu moartea, Falãu a rãspuns afirmativ • iesirile pe posturile de televiziune l-au costat pe seful Politiei Neamt o cercetare disciplinarã •

Cristian Chilat, cunoscut si sub porecla de Falãu, principalul suspect în cazul asasinatului de duminicã, înregistrat în cafe Latino din Piatra Neamt, a dat pentru prima datã ochii cu anchetatorii bucuresteni. Chilat a fost transferat la Bucuresti, dupã ce procurorul general a dispus ca dosarul sã fie instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lîngã Înalta Curte de Casatie si Justitie. Falãu a fost transportat din arest la sediul parchetului fãrã sã poarte cagulã. Nemteanul a refuzat sã dea declaratii oficiale procurorilor si a atacat cu recurs decizia de arestare preventivã. Falãu a fost la fel de zgîrcit în declaratii si cu jurnalistii care l-au asteptat în fata Parchetului General. El a spus doar cã a fost amenintat cu moartea de cînd a fost arestat. A refuzat însã sã indice persoana care l-a amenintat.
La Politia Neamt controlul dispus de ministrul Traian Igas, care a trimis la fata locului opt ofiteri de la Corpul de Control, continuã iar verificãrile vor dura sapte zile. Desi nu a fost întocmit un raport oficial privind activitatea comisarului sef Aurelian Vasea Soric (foto), problemele pentru acesta au început sã aparã. Ieri, ministrul Administratiei si Internelor, Constantin Traian Igas, a dispus declansarea cercetãrii prealabile fatã de Aurelian Vasea Soric, pentru afirmatiile publice si conduita profesionalã ale acestuia. „Mãsura a fost dispusã în data de 17 noiembrie, în conformitate cu dispozitiile Statutului politistului si alte reglementãri legale privind regimul disciplinar al personalului MAI.
Reamintim cã, începînd cu data de 17 noiembrie, din ordinul ministrului Constantin Traian Igas, o echipã din cadrul Corpului de Control al ministrului efectueazã o activitate de control la Inspectoratul Judetean de Politie Neamt, privind managamentul conducerii institutiei, urmînd ca în functie de cele constatate sã fie luate mãsurile legale. Ministrul a cerut ca activitatea de control, coordonatã de seful Corpului de Control, chestor principal de politie Aurel Vlãdulescu, sã fie efectuatã în regim de urgentã, în termen de o sãptãmînã“, se aratã în comunicatul Biroului de presã al MAI.

Articol afisat de 4586 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de mickey999 la data 20.11.2010 05:38
Aiureli
In primul rind ministrul Igas s-a bagat aiurea peste o ancheta normala. NU cred ca fortele de ordine s-au pierdut sau aveau nevoie de "sprijinul mai mult sau mai putin moral" al ministrului in rezovarea unui caz simplu!!!
Insa letargia din Romania a fost trezita de politizarea cazului unui pungash de doi bani asasinat in plina zi. Shocant? Poate doar pentru proshti ..o crima e o crima si atit.
Comisarul Vasea Shoric a dat cu mucii in fasole cind s-a autodenuntzat declarind practic ( cretinul!) schimburile camilegale de teren cu Primaria!!! Atentie la declaratiile cretinului care da apa la shoricei! E bine daca ministrul schimba intreaga conducere a militzienilor din Piatra Neamt insa NU E SUFICIENT! Trebuie si legea sa-si faca datoria! Prea multe procese cu arestari , suspendari, eliberari!
Ad�ugat de mickey999 la data 20.11.2010 05:42
Aiureli..continuare
S-a gindit cineva sa impinga o lege ca in USA in urma careia sheful politiei , procurorul shef si judecatorul shef din orashelul respectiv sa fie VOTATI la fiecare 6 ani de locuitorii orashului respectiv???? Eh, nu-i bun? Atunci ar exista competitie si in institutiile respective , nu pasare de mita si camata de la un shef la altul ! Ia ginditi-va la fenta asta panaramelor si mai lasati "relatarile emotionante" ale ingropacinii unui pungash!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective