Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2011
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 23 Iulie 2011
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Primãria pietreanã vinde nouã metri pãtrati în buricu’ tîrgului

• alti 11 metri pãtrati sînt de vînzare în zona Subdãrmãnesti •

Bugetul strîmtorat al municipiului Piatra Neamt a determinat autoritãtile locale sã identifice solutii pentru a face bani. Una dintre acestea este vînzarea unei palme de pãmînt, gãsit disponibil în buricul tîrgului, si a alteia, în zona Subdãrmãnesti. Mai exact, este vorba de 9 metri pãtrati, teren situat în bd. Traian, la nr. 2 si de 11 metri pãtrati, într-o zonã mãrginasã. Pentru a se putea realiza tranzactia, o firmã de specialitate a întocmit un raport de evaluare pentru stabilirea valorii de piatã a terenurilor. Joi, 21 iulie, consilierii locali pietreni au aprobat vînzarea prin licitatie publicã a bunurilor mobile, proprietãti private ale municipiului Piatra Neamt. Pretul de pornire la licitatie în cazul terenului din Mãrãtei este de 1.900 de euro. Paritatea leu/euro se va face la cursul comunicat de BNR pentru ziua adjudecãrii.
Terenul cu o suprafatã mai micã se aflã în regiunea medianã a municipiului, într-o zonã rezidentialã, în vecinãtatea cãreia se gãsesc proprietãti rezidentiale, blocuri de locuinte cu regim de înãltime parter plus 4 etaje, spatii comerciale, sedii de bãnci, Spitalul Judetean etc. Accesul la proprietate se face din aleea de acces, iar la aceasta din drum modernizat cu mixturi asfaltice, cu o bandã pe sensul de mers. Celãlalt pãmînt scos la mezat este situat în strada Subdãrmãnesti, nr. 16, avînd valoarea de inventar 1.594 lei. Terenul se aflã în zona mãrginasã a municipiului, în cartierul Dãrmãnesti, o zonã rezidentialã cu case si vile. Accesul la proprietate se face din str. Subdãrmãnesti, auto si pietonal, drum nemodernizat, cu o bandã pe sensul de mers. Cu scopul valorificãrii acestui teren de cãtre municipiul Piatra Neamt, a fost întocmit un raport de evaluare pentru stabilirea valorii de piatã. Avînd în vedere pe de o parte rezultatele obtinute prin aplicarea metodelor de evaluare, relevanta acestora si informatiile de piatã care au stat la baza aplicãrii lor si pe de altã parte scopul evaluãrii si caracteristicile proprietãtii imobiliare supuse evaluãrii, în opinia evaluatorului valoarea de piatã a proprietãtii imobiliare mentionate este de 1.400 lei. Aceastã valoare estimatã de evaluator este sub valoare de inventar a terenului, respectiv 1.594 lei, valoare înregistratã în evidentele contabile ale primãriei.

Articol afisat de 1834 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Versus
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective