Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2012
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 13 Iunie 2012
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
DECLARATII DUPÃ VOT

DECLARATII DUPÃ VOT

Alegeri 2012 - cîstigãtori si învinsi

• Gheorghe Stefan: „As fi asteptat din partea contracandidatilor de la USL sã-si recunoascã înfrîngerea“ • Vasile Cãtãlin Drãgusanu: „Colegii mei din USL ar fi putut face mai multe pentru a cîstiga aceastã bãtãlie“ • Monica Anton: „Sînt multumitã de rezultatele obtinute avînd în vedere faptul cã a fost primul meu contact cu lumea politicã“ • Culitã Tãrâtã: „ÃŽnvingãtori vom fi peste patru ani, cînd vom arãta cetãtenilor cã ceea ce am propus în campanie am dus la îndeplinire“ • Vasile Pruteanu: „Important este cum iesi din competitie, cît de defavorabil este scorul pentru învins“ • Laurentiu Leoreanu: „Romascanii vor fi factorul de decizie care ne va dirija activitãtile“ • Leonard Vacaru: „Am înteles optiunea romascanilor si le-o respectãm • Daniel Harpa: „Vom organiza o adunare cu cetãtenii ca sã le spunem cum stã primãria dupã cei 12 ani de mandat al lui Decebal Arnãutu“ • Nicolae Sãlãgean: „Nu doresc sã fiu primarul tuturor bicãjenilor doar la nivel declarativ, ci în adevãratul sens al cuvîntului“ •

Peste alegerile locale ale anului 2012 s-a tras cortina, stiindu-se deja cîstigãtorii si învinsii. Unii au avut mari sperante de la turul de scrutin, au crezut în „steaua“ lor, dar n-au reusit sã convingã, strategia (a lor sau a „sfãtosilor“ din staff-ul de campanie) dovedindu-se perdantã. Altii au obtinut mai mult decît se asteptau, chiar dacã au prornit din start cu „handicap“, bucurîndu-se si ei alãturi de cei care s-au încununat cu functiile dorite. Urmeazã ca timpul sã arate dacã cei cãrora le-am dat votul pentru a ne reprezenta în fruntea primãriilor, în consiile locale sau judetean au meritat încrederea. Iatã în cele ce urmeazã declaratiile luate imediat dupã aflarea rezultatelor alegerilor de la învingãtori si învinsi, cu mentiunea cã unii din cea de a doua categorie nu au dorit sã comenteze esecul.

Gheorghe Stefan, primarul municipiului Piatra Neamt: „Cetãtenii au ales sã continue cu actualul primar, adicã Gheorghe Stefan, iar rezultatele au dovedit clar acest lucru. Diferenta dintre mine si candidatul USL a fost semnificativã, de peste 2.600 de voturi. Le multumesc tuturor celor care au avut încredere în mine si mi-au acordat votul. As fi asteptat din partea contracandidatilor de la USL sã-si recunoascã înfrîngerea si sã facã asa cum a procedat Ion Rotaru în 2004, care m-a sunat si m-a felicitat pentru cîstigarea alegerilor“.

Monica Anton, candidatul PP-DD la Primãria Piatra Neamt: „Le multumesc pietrenilor pentru cã au avut încredere în mine si mi-au acordat votul. Sînt convinsã cã peste patru ani vom discuta despre lucruri concrete. Sînt multumitã de rezultatele obtinute avînd în vedere faptul cã a fost primul meu contact cu lumea politicã si cu o confruntare electoralã de anvergurã. Am plecat de la 2% si am ajuns la un punctaj ce spune multe. Sîntem multumiti si vreau sã le transmitem pietrenilor cã la viitoarele negocieri vom impune ca cele mai importante proiecte ale noastre, locurile de muncã si locuintele sociale, sã fie realizate“.

Vasile Cãtãlin Drãgusanu, candidatul USL la Primãria Piatra Neamt: „Vreau sã le multumesc cetãtenilor din Piatra Neamt pentru încrederea pe care au avut-o în mine. Voi rãmîne în consiliul local, unde voi promova proiecte viabile, atît de necesare orasului nostru. Sînt foarte multumit de rezultatul obtinut. E un rezultat la care nu s-a asteptat nimeni, în situatia în care am intrat pe scena politicã în urmã cu douã luni. Din punctul meu de vedere, colegii mei din USL ar fi putut face mai multe pentru a cîstiga aceastã bãtãlie. Cele 2.000 si ceva de voturi diferentã între mine si contracandidatul Gheorghe Stefan, reprezintã foarte putin pentru un oras ca Piatra Neamt si puteau fi recuperate. Acum o lunã nu aveam nici 15%, iar acum am ajuns la un procent în care nimeni nu credea. Le multumesc celor din PSD si PNL care s-au implicat în campania electoralã, dar si colegilor din PC care au muncit enorm“.

Culitã Tãrâtã, presedintele Consiliului Judetean Neamt: „Sîntem cîstigãtori fãrã rezerve. ÃŽnvingãtori vom fi peste patru ani, cînd vom arãta cetãtenilor cã ceea ce am propus în campania electoralã am dus la îndeplinire. ÃŽi felicit pe toti contracandidatii pentru rezultatele obtinute. Pentru mine a fost o experientã din care am avut multe de învãtat. ÃŽn viatã ai mereu cîte ceva de învãtat. Avem mult de muncã, multe proiecte care nu vor fi usor de pus în aplicare, dar cu perseverentã si implicare vom reusi. Nu voi da un pas înapoi. Voi dovedi cã si în judetul Neamt se pot realiza multe proiecte“.

„Vasile Pruteanu, candidatul USL la CJ Neamt: „Nu pot spune cã sînt bucuros, dar analizînd la rece cum stau lucrurile si contextul per ansamblu am iesit foarte bine. ÃŽn fiecare competitie existã un învins si un învingãtor. Important este cum iesi din competitie, cît de defavorabil este scorul pentru învins. ÃŽn cazul meu cred cã procentul sustinãtorilor a fost bun si vreau sã le multumesc tuturor celor care s-au dovedit a-mi fi alãturi si au avut încredere în mine“.

Laurentiu Leoreanu, primar al municipiului Roman: „A fost un vot de încredere dat de romascani si le multumesc tuturor, mai ales cã nu au lãsat sã le fie deturnatã atentia prin anumite actiuni, care au avut loc în campania electoralã. Mã bucurã nespus acest mesaj pozitiv, primit de la comunitate, prin vot. Mã simt dator sã fiu pentru concitadini acelasi om pe care l-au învestit cu încredere. Voi rãmîne mereu la fel, pentru cei datoritã cãrora am cîstigat procesul electoral. Felicit, cu acest prilej, echipa tehnicã din primãrie, deoarece mi-a fost alãturi la toate proiectele pe care ne-am strãduit sã le aducem pentru comunitate. De asemenea, echipa mea politicã are un merit însemnat pentru victorie, rãspunzînd «la secundã» tuturor solicitãrilor. ÃŽn continuare, pot spune doar cã romascanii vor fi factorul de decizie care ne va dirija activitãtile“.

Leonard Vacaru, candidat USL la Primãria Roman: „Apreciem cã scorul obtinut la alegeri este sub ceea ce a însemnat munca noastrã în Consiliul Local Roman, în ultimii ani si în campania electoralã. Oricum, asta conteazã mai putin în momentul de fatã. Am înteles optiunea romascanilor si le-o respectãm. Noi, cei din USL, sîntem datori sã îi reprezentãm pe toti cetãtenii, indiferent de modul în care si-au exprimat simpatiile politice. Din acest punct de vedere trebuie sã îi asigurãm pe toti cei care care ne-au votat, dar si pe cei care nu au fãcut acest lucru, cã le vom apãra interesele în consiliu. Cam asta a fost în municipiul nostru la ultimele alegeri, însã nu trebuie sã uitãm cã USL are un rezultat bun în judetul Neamt, prin cîstigarea a 45 de primãrii si, mai mult, a douã administratii de orase, ceea ce nu s-a mai întîmplat de ceva vreme“.

Daniel Vasile Harpa, primarul orasului Tîrgu Neamt: „Voi fi primarul tuturor cetãtenilor orasului, în slujba lor, manifestînd deschidere totalã fatã de orice idee, ascultînd în primul rînd de dorintele si nevoile lor. ÃŽmi doresc o colaborare bazatã pe respect si pe respectarea legii cu angajatii din primãrie si cu membrii consiliul local, indiferent de culoarea politicã, lãsînd deoparte toate orgoliile si tot ce a fost pînã acum. Vreau sã facem un colectiv de oameni la primãrie cu care sã schimbãm imaginea orasului, iar ce se face în Tîrgu Neamt sã fie în folosul locuitorilor. Dupã ce voi fi validat, voi discuta cu prefectul pentru un audit la primãrie, sã vedem de unde plecãm, ce datorii existã, sã stie si cetãtenii stadiul în care se aflã primãria. Voi prelua activitatea, sub semnãturã, doar dupã ce se va face acest audit. Ulterior vom organiza o adunare publicã la care vom invita cetãtenii orasului, ca sã le aducem la cunostintã cum stã primãria dupã cei 12 ani de mandat al lui Decebal Arnãutu“.

Nicolae Sãlãgean, primarul orasului Bicaz: „Sigur cã sînt fericit. Se cunoaste faptul cã atunci cînd obtii ceva în conditiile unei competitii foarte strînse, satisfactia este cu atît mai mare. Multumesc tuturor bicãjenilor care s-au prezentat la vot, celor care mi-au si ne-au acordat votul, dar si celorlalti care din motive diverse s-au abtinut de la a-si exercita acest drept constitutional. ÃŽn conditiile în care se desfãsoarã o campanie cinstitã si sînt unii nemultumiti, ceva nu este în regulã. Pentru mine acest aspect va constitui un prilej de autoanalizã, deoarece nu doresc sã fiu primarul tuturor bicãjenilor doar la nivel declarativ, ci în adevaratul sens al cuvîntului. Promit bicãjenilor cã, plecînd de la programul cu care ne-am prezentat în campanie si avîndu-i alãturi pe oamenii de încredere cu care am cîstigat alegerile, voi lupta ca orasul sã capete o tinutã de nivel european, iar cu sprijinul si sustinerea tuturor, sã punem în practicã tot ce ne-am propus“.

Constantin Catrinoiu, fost primar al Bicazului: „A cîstigat cel mai bun. A organizat campania mai bine si a cîstigat. ÃŽi doresc sã ducã la îndeplinire toate promisiunile. Cred cã bicãjenii au ales ce si-au dorit, crezînd cã o sã beneficieze de realizãri mai multe. Le multumesc celor care au avut încredere în mine, dar cum democratia majoritãtii este cea care hotãrãste, mã înclin în fata votului. Mult succes noului consiliu local si primarului ales“.

Articol afisat de 3225 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(MN)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective