Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2012
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 15 Noiembrie 2012
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sedintã de CJ cu alocãri de bani

Legislativul judetean o tine de o vreme numai în sedinte extraordinare. Dupã douã de acest gen de luna trecutã - una fãrã cvorum si una tinutã legalã, mîine la ora 8, consilierii judeteni se întrunesc pentru extraodinara din noiembrie. Avînd în vedere momentul pentru care a fost fixatã, sedinta de mîine este cea mai matinalã dintre toate de pînã acum, fie cã se ia în calcul actualul mandat sau cele trecute. Este posibil sã se fi ales aceastã orã pentru cã vinerea, la Consiliul Judetean este zi scurtã, programul functionarilor încheindu-se la ora 13. Ordinea de zi nu este încãrcatã, urmînd a fi propuse spre aprobare douã proiecte, ambele initiate de cãtre vicepresedintele Gabriel Cristian Farcas.
Primul proiect vizeazã împãrtirea a 7.556.000 de lei - bani care provin din TVA pentru achitarea arieratelor înregistrate în contabilitatea unitãtilor administrativ-teritoriale, a institutiilor publice finantate integral sau partial din bugetul local si a spitalelor publice din reteaua autoritãtilor administratiei publice locale, fatã de furnizorii de bunuri, servicii si lucrãri, pe anul 2012. Cea mai mare sumã a fost propusã a se aloca orasului Tîrgu Neamt - 2,21 milioane de lei, dupã care urmeazã municipiul Piatra Neamt - 1,504 milioane de lei. Din totalul celor 83 de unitãti administrativ-teritoriale din judet, 48 dintre ele nu primesc nici un leu la acest capitol. Consiliul Judetean si-a „tras“ si el 134.000 de lei, bani care vor ajunge în visteria Spitalului Judetean de Urgentã Piatra Neamt.
Al doilea proiect vizeazã o revenire la o hotãrîre mai veche, luatã de actualul legislativ - modificarea listelor cu reprezentantii CJ Neamt în cadrul adunãrilor generale ale actionarilor la Apa Serv si la Neamt Turism. Pentru Apa Serv se va propune majorarea de la sapte la nouã a numãrului de persoane împuternicite sã reprezinte CJ în vederea asigurãrii unei mai bune implicãri a consilierilor în activitatea companiei, iar în cazul societãtii Neamt Turism se vor propune încã sase consilieri în AGA, deoarece pînã acum nu s-a reusit decît nominalizarea unuia singur.

Articol afisat de 1561 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective