Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2016
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 12 Aprilie 2016
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Candidatele liberale, sustinute de lideri

Presedintele PNL Neamt, deputatul Mugur Cozmanciuc, co- presedintele Organizatiei Femeilor Liberale Lucia Varga, presedintele Organizatiei Femeilor Liberale Neamt Gabriela Banu, senatorul PNL Eugen Tapu Nazare, primarul PNL al orasului Roman Laurentiu Leoreanu si alti membri importanti ai organizatiei Neamt au participat, duminicã, 10 aprilie, la lansarea femeilor candidat ale Partidului National Liberal din patru comune ale judetului Neamt. Este vorba despre Ana Chele - Sãvinesti, Isabela Nedelcu - Pîngãrati, Mihaela Isciuc - Trifesti si Angela Boros - Botesti. Presedintele PNL Neamt, deputatul Mugur Cozmanciuc, si-a exprimat toatã sustinerea fatã de candidatele PNL si a promis cã le va oferi tot suportul necesar pentru a-si duce la îndeplinire toate proiectele. „Este o zi importantã pentru comunitate. Astãzi începe schimbarea. Judetul Neamt trebuie sã redevinã un punct de reper, o oazã de dezvoltare. Vã mãrturisesc cã astãzi trãiesc un sentiment de bucurie. Si-am sã vã spun si de ce. Avem sansa sã avem pe lista noastrã de candidati la alegerile locale o serie de doamne extraordinare. Iar sentimentul de bucurie vine dintr-un lucru care cu sigurantã o sã vã bucure si pe dumneavoastrã. Toate, fãrã exceptie, au o calitate care conteazã extrem de mult în politicã: îsi iubesc comunitatea din care fac parte. Le vãd dorinta de a se implica, le vãd puterea de muncã si cât de mult îsi doresc sã câstige aceste alegeri si sã încerce sã facã tot ce pot în slujba comunitãtii lor. Pe 5 iunie liberalii se vor prezenta în fata dumnevoastrã, la finalul campaniei electorale, ca sã le acordati voturile voastre. Avem doamne respectabile, candidati hotãrâti si respectati, pentru cã vrem ca împreunã cu dumnevoastrã sã câstigãm Consiliul Judetean, primãriile de orase si comune ca împreunã sã dezvoltãm infrastructura. Un punct de o prioritate maximã este constructia autostrãzii care sã lege Moldova de Transilvania. Ne dorim sã fie finalizatã, pentru ca centenarul Marii Unirii, din 2018, sã gãseascã Moldova unitã de Transilvania prin autostradã. Avem o echipã puternicã, frumoasã, în care îmbinãm tineretea cu experienta, fermitatea cu maturitatea, dar toate aceste lucruri trebuie sã vi le spunem si dumnevoastrã ca echipa liberalã sã câstige competitia electoralã. Vã spun foarte sincer cã, pentru orice partid dumneavoastrã, membrii, simpatizantii, votantii, sunteti cei mai importanti. Cu toate eforturile noastre, având cei mai buni candidati, având cele mai bune programe, obiectivul nostru de a câstiga alegerile nu poate fi îndeplinit fãrã dumneavoastrã. Eu le urez succes si sunt sigur cã vom avea o colaborare excelentã dupã 5 iunie când vor fi primari, iar eu presedintele Consiliului Judetean“, a declarat presedintele PNL Neamt, deputatul Mugur Cozmanciuc.

„O echipã liberalã la primãrii si una la Consiliul Judetean Neamt înseamnã reteta pentru succes“
Copresedintele Organizatiei Femeilor Liberale Lucia Varga a avut doar cuvinte de laudã pentru candidatele PNL Neamt, despre care este convinsã cã vor câstiga si vor conduce cu viziune si competentã comunitãtile în care vor fi alese. „Echipa liberalã va face diferenta. Vã îndemn sã acordati votul vostru candidatelor PNL nu pentru cã sunt femei, ci pentru cã sunt oameni care stiu ce au de fãcut în comunele lor. E nevoie de dispensare, de gaze, de piete, de locuri de muncã, de conditii bune pentru elevi, tineri, adulti si pensionari, dar pentru a putea fi realizate e nevoie de sustinerea cetãtenilor. O echipã liberalã la primãrii si una la Consiliul Judetean Neamt înseamnã reteta pentru succes. Viata oamenilor se va îmbunãtãti dacã veti oferi sansa echipei liberale sã facã ceea ce si-au propus. Pentru femeile liberale este suficient sã câstige un mandat pentru cã dupã aia îsi fac atât de bine treaba, cã le câstigã si pe urmãtoarele. Hai sã facem un efort, sã ne implicãm ca tinerii nostri sã nu mai plece din tarã, sã construim o tarã mai bunã, sã construim cu echipa liberalã“, a declarat copresedinta OFL Lucia Varga. S-a subliniat importanta unor proiecte de care sã beneficieze toti cetãtenii, proiecte care urmeazã sã fie implementate si sustinute de echipa liberalã.

Mesajele femeilor candidat

La cãminul din comuna Sãvinesti a fost organizatã lansarea doamnelor Ana Chele si Isabela Nedelcu. „Vã multumesc cã sunteti alãturi de mine, pentru cã PNL este o echipã unitã. Alãturi de echipa liberalã si cu ajutorul vostru visul meu de a deveni primar va deveni realitate. ÃŽmi propun sã aduc schimbarea si sã fac lucruri mai bune pentru dumnevoastrã. Trãim în timpuri moderne, civilizate, în care femeile au aceleasi drepturi ca bãrbatii, însã diferentele dintre noi nu trebuie sã fie o piedicã atunci când este vorba de binele comun, de cel al comunitãtii în care trãim. Va câstiga cel mai bun, cel care va face lucruri pentru oameni“, a declarat Ana Chele, candidata PNL în comuna Sãvinesti. O altã candidatã redutabilã, care vrea binele comunitãtii în care trãieste alãturi de familie este Isabela Nedelcu, care îsi doreste sã fie primarul comunei Pîngãrati. „Nu este usor sã te implici, sã lupti alãturi de bãrbati în politicã, dar sunt convinsã cã este timpul ca oameni cu coloanã vertebralã, cu viziune sã preia conducerea si sã facã ceva pentru localitãtile lor. Echipa PNL a pregãtit un proiect de dezvoltare, Neamt 2020, dar pentru a fi pus în practicã este nevoie de suportul vostru. Este timpul ca la Pîngãrati, dar si în restul comunelor din Neamt sã depãsim nivelul nevoilor primare! Nu e nevoie doar de apã, gaz sau drum, desi sunt necesare, dar avem nevoie si de proiecte prin care sã îi aducem pe tineri înapoi lângã pãrinti si bunici“, a declarat Isabela Nedelcu, candidata PNL la primãria Pîngãrati. O lansare de candidaturã s-a petrecut si în comuna Trifesti unde PNL o sustine pe Mihaela Isciuc pentru a prelua conducerea primãriei. „Suntem de dreapta pentru cã stim sã facem lucruri bune. Dacã o sã mã sustineti pe 5 iunie o sã mã tin de promisiunile fãcute si o duc la bun sfârsit ce am în plan, pentru cã vã stiu nevoile. Vreau asfaltare, sã aduc magistrala de gaz, sã accesãm fonduri guvernamentale si europene pentru a face din comuna Trifesti un loc în care tinerii sã se poatã întoarce acasã“, a declarat Mihaela Isciuc.

„Votezi bine, trãiesti bine!“

Primarul liberal al orasului Roman, Laurentiu Leoreanu, a subliniat cã o sustine pe Mihaela Isciuc, cu care va face echipã, mai ales cã în comuna Trifesti si-a fãcut debutul sãu în carierã. „Având copii mici vreau sã vã spun cã din laptele si brânza de la Trifesti i-am crescut si astãzi au crescut mai înalti decât mine.(...) Trifestiul este ancorat în poala municipiului Roman si face parte din cadrul asociatiei metropolitane, prin care derulãm proiecte de dezvoltare a comunelor din jur. ÃŽn comuna Trifesti nu s-a putut din motive puerile zic eu. Vreau sã vã spun cã dacã vã bucurati de putin, o sã trãiti si cu mai putin. Dacã nu încercati sã vedeti mai departe, sã aveti un trai mai apropiat de ceea ce înseamnã viata în Europa, atunci înseamnã sã rãmânem în continuare în sãrãcie si uitare. Votezi bine, trãiesti bine! Votezi prost, trãiesti cum ai votat. Dacã cu dreapta scriu, fac cruce, votez si cu dreapta. Acolo se gãsesc principiile democratice, acolo gãsiti viziune si o viatã mai bunã pentru toatã lumea“, a declarat primarul PNL Laurentiu Leoreanu. Si senatorul PNL Eugen Tapu Nazare sustine candidatura celor patru liberale si promite cã va face echipã cu ele pentru a dezvolta comunitãtile din care fac parte. „Eu cred în sansa pe care o are echipa liberalã, cred în candidatele Ana Chele, Mihaela Isciuc, Isabela Nedelcu si Angela Boros. Este vremea sã alegem si femei, nu doar sã le trimitem la treburile casnice. Dacã o femeie poate sã aibã grijã de casã, de copii, poate sã drãmuiascã bugetul unei gospodãrii nu la fel de bine pot sã conducã o comunitate?!? Hai ca pe 6 iunie sã îi trimitem pe actualii primari la cratitã“, a declarat senatorul PNL Eugen Tapu Nazare.

Articol afisat de 1481 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(MN)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective