Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 12 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ziaristii au imbracat haina de pompier

Ziaristii au imbracat haina de pompier

• 1TV, Realitatea, Ceahlaul si Monitorul s-au intrecut pentru titlul de cel mai bun „ziarist pompier“ din Piatra Neamt • Monitorul a obtinut doua locuri I si un loc II •



Ziua Pompierilor se sarbatoreste in fiecare an in data de 13 septembrie, iar „luptatorii cu focul“ au ales ca, in 2006, sa programeze mai multe actiuni prin care sa scoata in evidenta importanta acestui moment aniversar. Prima a fost un concurs la care au fost invitati sa se prezinte reprezentanti ai mass-mediei locale. Au ales sa se joace „de-a pompierii“ ziaristi de la 1TV Neamt, Realitatea, Ceahlaul si Monitorul de Neamt. S-au intrecut echipe de cite doi „legitimati“ la cele patru „cluburi“, dar fiecare concurent s-a gindit ca ar fi trebuit sa fie prezenti si alti colegi de-ai nostri. Aceasta mai ales la final, cind cu totii au plecat de acolo cu bucuria unui „incendiu stins la timp“ si cu speranta ca, in 2007, vor avea ocazia sa fie mai buni. Evident ca ziaristii au fost de acord ca, prin ceea ce au trecut in concurs, nu au trait nici macar 1% din sentimentele incercate de pompieri in evenimente reale.
Atmosfera a fost una extrem de placuta, alaturi de gazdele care ne-au asigurat in orice moment ca nu exista pericole, daca totul se face conform regulamentului. De asemenea, aceleasi gazde au trecut peste faptul ca unii dintre ziaristi aveau mult peste greutate si au privit, cu zimbetul pe buze, la ziaristii care au „zburdat“ pe birna, pe scara culisanta si pe autoscara mecanica si care s-au luptat cu flacarile „izbucnite controlat“ in tava pregatita special. N-au lipsit nici problemele, mai ales la stingerea focului, deoarece stingatoarele „le-au dat de furca“ concurentilor, unii fiind nevoiti sa repete manevra. „Sirul de actiuni sportive organizate astazi (ieri, 11 septembrie - n.r.), sub denumirea de Cupa Presei, reprezinta unul dintre modurile in care am inteles sa sarbatorim, anul acesta, Ziua Nationala a Pompierilor. Ne-am gindit sa antrenam in actiunile nostre reprezentantii mass-media, pentru ca acestia sa cunoasca si sa inteleaga mai bine in ce consta activitatea pompierilor militari. In orice caz, dorim ca acest fel de manifestari, reunite sub titlul de Cupa Presei, sa devina o traditie in ceea ce priveste sarbatorirea Zilei Pompierilor“, a declarat colonelul Ioan Nitica, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Neamt.
Birna a fost dominata de baieti: locul 1 - Dan Aanicai (1TV), locul 2 - Marcel Mihalcea (Monitorul), locul 3 - Genovev Cirligeanu (Ceahlaul), locul 4 - Mihai Sava (Realitatea). Autoscara mecanica a fost proba preferata de „pompierii“ Realitatii, pentru ca primele doua locuri au fost ocupate de Mihai Sava si Ioana Calitco, urmati de Dan Aanicai si Marcel Mihalcea. Scara culisabila a fost adjudecata de Marcel Mihalcea, urmat de Dan Aanicai, Ioana Calitco si Genovev Cirligeanu. Flacarile din tava „au cazut prada“ furiosilor pompieri destul de repede, iar ordinea in aceasta ierarhie a fost urmatoarea: 1 - Marcel Mihalcea, 2 - Mihaela Dragoi (Ceahlaul), 3 - Mihai Sava, 4 - Dan Aanicai. Clasamentul individual arata ca cel mai bun ziarist pompier este, in 2006, Mihai Sava, urmat de Marcel Mihalcea si Dan Aanicai. Ceilalti sportivi care au concurat la intrecerea de pe malul Bistritei au mai fost Cristina Negrei (Monitorul de Neamt) si Gabriel Apetrei (1TV Neamt), care nu au reusit clasari pe podium la una din probe. Timpii de concurs ai fiecarui ziarist au dat si clasamentul final: locul 1 - Realitatea, 2 - Ceahlaul, 3 - 1TV Neamt, si 4 - Monitorul de Neamt.

Articol afisat de 2439 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. MIHALCEA, L. ILISESCU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective