Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 12 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul, altã „finalã“ pentru locul 14

Ceahlãul, altã „finalã“ pentru locul 14

• Ceahlãul - FC Arges se va disputa astîzi, de la ora 20.30 • intrarea la stadion va fi liberã • „Sînt sanse mici sã rãmînem în Liga I, dar trebuie sã ne batem pînã la final“, a declarat Andriy Fedorenko, portarul ucrainian al Ceahlãului

Ceahlãul Piatra Neamt viseazã cu ochii deschisi la un loc în Liga I în sezonul urmãtor, avînd în vedere cã, înainte de disputarea ultimelor trei jocuri ale campionatului, distanta fatã de Farul este de numai patru puncte. Galben-negrii au un program greu în continuare, cu Argesul, Rapidul si Dinamo, însã „rechinii“ au douã meciuri, nu chiar usoare, în deplasare. Ceahlãul joacã astãzi o altã „finalã“ pentru locul 14 si, în cazul unei victorii, poate ajunge la numai un punct de dobrogeni. Ce-i drept, acestia au avantajul cã vor sti mîine, la Iasi, ce au de fãcut, cunoscînd rezultatul de la Piatra Neamt. Adversarul nemtenilor este FC Arges, echipã care va juca pentru puncte la Piatra Neamt, deoarece are nevoie de toate pentru a-si realiza baremul. ÃŽn tur au cîstigat pitestenii, în urma unui gol la care a gresit Prisacã, însã, de aceastã datã, Ceahlãul nu îsi permite nici mãcar un sfert de pas gresit. „Argesul este o echipã destul de bunã, greu de învins, dar noi ne dorim foarte mult cele trei puncte. Sînt sanse mici sã rãmînem în Liga I, dar trebuie sã ne batem pînã la final pentru ele“, a declarat Andriy Fedorenko, portarul ucrainian al Ceahlãului, care a recunoscut cã a jucat pentru prima datã pe un stadion cu 20.000 de suporteri în tribune. Celãlalt strãin din lotul pietrean, moldoveanul Eugen Cebotaru, a precizat cã numai seriozitatea, arãtatã si în jocul cu FC Vaslui, poate ajuta echipa în partida de mîine si în celelalte douã care mai sînt pînã la finalul campionatului. De asemenea, acesta a explicat si felul în care a jucat echipa în Ghencea: „Am avut parcã un impuls sã arãtãm cã nu meritãm sã evoluãm în Liga a II-a. ÃŽmi doresc mult sã rãmîn la Ceahlãul si sã jucãm în continuare în prima divizie“.
Conducerea a tinut sã precizeze cã spectatorii sînt asteptati în numãr cît mai mare la stadion pentru acest meci, deoarece echipa are nevoie mare de ajutorul tribunelor. Ca si la ultimele confruntãri de pe propriul teren, publicul spectator va putea intra la meci fãrã a plãti bilet.

Costel Ilie, la primul concurs national de lovituri libere

Veteranul Costel Ilie a fost ales pentru a reprezenta Ceahlãul la prima editie a Concursului National de lovituri libere, Cupa „Romcar Motors“. ÃŽntrecerea va avea loc în perioada 26-27 mai, pe Stadionul „Cotroceni“ din Bucuresti si va aduna la start cîte un jucãtor de la fiecare echipã din Liga I. Pietreanul are, deja, o companie selectã: Claudiu Niculescu (Dinamo Bucuresti), Adrian Nalati (Gloria Bistrita), Ovidiu Herea (FC National Bucuresti), Constantin Schumacher (FC Arges Pitesti), Gabriel Apetrei (Jiul Petrosani), Alexandru Pãcurar (Pandurii Tîrgu Jiu), Denis Zmeu (FC Vaslui), Viorel Tãnase (Otelul Galati). Cîstigãtorul va primi un premiu special, un Ford S-Max, cel de pe locul II va fi rãsplãtit cu 4.000 de euro, iar ocupantul locului 3 va bãga în buzunar 2.000 de euro. Cei 18 concurenti vor fi împãrtiti în trei serii semifinale, iar cei mai buni din fiecare serie vor ajunge în finalã. Ultimul act al primei editii a Concursului National de lovituri libere va fi pe 27 mai, în direct la B1TV.
Meciurile etapei a XXXII-a a Ligii I sînt: sîmbãtã, 12.05 2007, ora 16.30, Otelul Galati - Dinamo Bucuresti (Kanal D); ora 18.15, Jiul Petrosani - UTA Arad (netelevizat); ora 18.15, Pandurii Tîrgu Jiu - FC Vaslui (Telesport); ora 20.30, Ceahlãul Piatra Neamt - FC Arges Pitesti (Telesport); ora 20.45, Poli Timisoara - U Craiova (Antena 1); duminicã, 13.05 2007, ora 18.00, Unirea Urziceni - Rapid Bucuresti (National TV), ora 20.30, FC National Bucuresti - Steaua Bucuresti (Kanal D), ora 21.00, Poli Iasi - Farul Constata (Telesport); luni, 14.05 2007, ora 18.00, CFR Ecomax Cluj Napoca - Gloria Bistrita (National TV).

Articol afisat de 1688 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective