Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2012
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 10 Mai 2012
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Arta de a fi gazd�, a patra editie

Colegiul Tehnic Ion Creang� din T�rgu Neamt va organiza joi, 10 mai, a patra editie a simpozionului interjudetean intitulat Arta de a fi gazd�. De obicei evenimentul era organizat �n incinta colegiului, dar pentru c� amploarea manifest�rii a crescut, va fi g�zduit� de un hotel din T�rgu Neamt, partener �n proiect. Simpozionul fusese programat initial �n februarie, dar din cauza z�pezilor si a viscolului din acea perioad� partenerii din Iasi, Vaslui si Galati nu au reusit s� ajung�, asa c� totul a fost am�nat pentru mai. Manifestarea va fi coordonat� de Catedra de Turism si Alimentatie Public� a Colegiului Ion Creang� si �mbrac� forma unui concurs la care s�nt asteptate s� participe grupe de elevi ale unit�tilor scolare din Neamt, dar si din alte judete. Primele dou� sectiuni ale simpozionului s�nt dedicate realiz�rii unor preparate culinare din buc�t�ria national� si a unui „desert vesel“. Fiecare echip� are dreptul s�-si aleag� preparatul pe care �l va realiza �n concurs, �n fata juriului, si va avea obligatia s�-si aduc� materiile prime necesare. A treia sectiune se refer� la promovarea obiectivelor turistice cultural-istorice si se va baza pe prezent�ri Power Point, filme si materiale de promovare. „Simpozionul este organizat pe 3 sectiuni. Una se refer� la oferta turistic�, si pentru c� T�rgu Neamt este acum statiune turistic� de interes national, vrem s� fim pionieri �n ceea ce �nseamn� formarea unei generatii de lucr�tori �n turism foarte buni. Celelalte dou� sectiuni vizeaz� arta culinar� traditional� si o reprezentare mai inedit� a preparatelor de cofet�rie. Succesul acestui simpozion se datoreaz� si colabor�rii foarte bune din cadrul colectivului colegiului, si �n special cel al catedrei de Turism si Alimentatie Public�. Ne baz�m si pe partenerii nostri economici, si as vrea s�-i multumesc pe aceast� cale administratorului Hotelului Ozana, Florin Soric, fiindc� ne-a pus la dispozitie spatiul, cu buc�t�ria si sala de prezentare. �nceput �n laboratorul nostru de alimentatie public�, acest simpozion a ajuns la o amploare at�t de mare �n acest moment �nc�t nu mai poate s� se desf�soare �n spatiul initial din cadrul colegiului“, a declarat profesorul Gheorghe Apetrei, directorul Colegiului Ion Creang�.

Articol afisat de 1238 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Ramona AANEI)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective