Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2006
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 13 Iunie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Întrecerea ecvestrã de la Piatra Neamþ, o reuºitã

Întrecerea ecvestrã de la Piatra Neamþ, o reuºitã

• atît concurenþii, cît ºi arbitrii au avut cuvinte de laudã pentru organizatori • concursul s-a bucurat de o prezenþã mare a publicului spectator •

Etapa de Cupã Mondialã la sãrituri peste obstacole a fost un concurs care a avut parte de cuvinte de laudã de la toþi cei care au concurat sau care au arbitrat. De asemenea ºi reprezentanþii autoritãþilor locale au fost impresionaþi de desfãºurarea concursului, dar mai ales de numãrul mare de spectatori care au umplut tribunele Bazei Hipice „Colonel Virgil Bãrbuceanu“. Costache Lupu, organizatorul întrecerii ºi conducãtorul Clubului Sportiv Ecvestru Piatra Neamþ, a afirmat cã ungurii au fost cei care s-au arãtat foarte mulþumiþi de întreaga desfãºurare de forþe. „Echipa Ungariei nu a mai fost niciodatã la Piatra Neamþ la un concurs. Toþi reprezentanþii acestei naþionale au avut numai cuvinte frumoase la plecare, spunînd cã baza se ridicã la nivel internaþional. ªi arbitrii au vorbit numai de bine. Vreau sã mulþumesc cu aceastã ocazie ºi autoritãþilor locale ºi fiecãrui sponsor în parte pentru ajutorul acordat în organizarea competiþiei“, a declarat Costache Lupu. Acelaºi organizator a afirmat cã una din cele mai mari bucurii trãite pe parcursul întrecerii a fost datoratã numãrului mare de spectatori care au þinut sã fie prezenþi în tribune. „Nu au fost atît de mulþi oameni în tribune de la concursurile de la începutul anilor '90 ºi cred cã nici atunci nu au fost aºa de mulþi“, a mai spus Costache Lupu.
Ultimele douã probe programate în cadrul etapei de Cupã Mondialã s-au desfãºurat duminicã, 11 iunie. Prima a fost adjudecatã de Radu Ilioi (România), pe Alysee, urmat pe podium de Ferenc Szertimai (Ungaria), pe Decapo, ºi tîrgnemþeanul Bogdan Leonte, pe Hanibal. Proba 6 a fost dominatã de ungurul Szabolcs Krucso, pe Partitura, iar pe locul II a terminat Liubenov Ivailo (Bulgaria), pe Gigantik. Pe locul III s-au clasat mai mulþi concrenþi, printre aceºtia ºi românii Radu Ilioi, pe Champagne, ºi Norbert Shuman, cu doi cai: Symfonie ºi Kosima.
Costache Lupu a precizat cã s-a luat în discuþie organizarea unui concurs internaþional pentru juniori, care ar fi programat în luna iulie, la Sfîntu Gheorghe. Existã posibilitatea ca întrecerea sã fie mutatã la Piatra Neamþ, însã detalii despre organizare ºi premii urmeazã a fi discutate.

Articol afisat de 1814 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective