Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2007
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 5 Mai 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul, poate cu Vasluiul

Ceahlãul, poate cu Vasluiul

• Ceahlãul - FC Vaslui se va disputa mîine searã, de la ora 20 • intrarea spectatorilor va fi liberã • antrenorul Sunda nu îi va putea folosi pe Avãdanei si Forminte • vicepresedintele Mãrginean si-a dat demisia •

Ceahlãul Piatra Neamt încearcã, mîine searã, sã obtinã primul sãu succes într-un meci oficial contra celor de la FC Vaslui. ÃŽn tur a cîstigat echipa lui Viorel Hizo, 3-2, dupã o gresealã imensã de arbitraj, iar în sezonul 2004-2005, în Divizia B, vasluienii au cîstigat ambele jocuri cu 1-0, autorul golului meciului de la Piatra Neamt fiind actuala vedetã de la Steaua, Valentin Badea. Situatia actualã a echipei lui Aurel Sunda este, însã, una care impune mult efort, inteligentã si multã determinare în fata unui adversar care este revelatia actualei editii de campionat. Nu trebuie uitat cã FC Vaslui, de la venirea lui Hizo, a obtinut rezultate foarte bune, încurcînd Steaua, Rapid si CFR Cluj, adicã echipele care se bat pentru locul 2 în campionat. „Este o ultimã sansã cu Vasluiul. Sper ca în ceasul al XIII-lea sã jucãm si sã aratãm cã meritãm sã rãmînem în prima ligã. Va fi un meci greu, pentru cã Vasluiul este surpriza plãcutã a acestei editii de campionat. ÃŽntîi de toate trebuie sã înscriem, pentru cã, dacã nu înscriem, nu putem cîstiga“, a declarat Sunda, referitor la meciul de mîine searã. Tehnicianul pietrean are mai multe solutii pentru alcãtuirea primului 11, de aceastã datã fatã de jocul cu UTA, la Arad neputînd conta pe suspendatii Goian, C.Ilie si M.Ilie. Este de asteptat ca si tinerii Chiriac, Gheorghiu si Iftime sã fie printre solutiile sale, avînd în vedere cã primul a fost titular etapa trecutã, al doilea a debutat în Liga I tot la Arad, iar pentru postul de fundas central nu sînt solutii numeroase.
Ioan Mironas, director în cadrul clubului pietrean, este de pãrere cã solutia salvãrii de la retrogradare prin neacordarea licentei altor cluburi pentru sezonul urmãtor este putin probabilã. „Toatã lumea a depus actele necesare si cred cã sînt foarte putine sanse ca Ceahlãul sã joace si în campionatul viitor în Liga I în locul unei formatii care nu îndeplineste cerintele. Cred cã exemplul din 2006 cu Sportul Studentesc a fost si un puternic semnal de alarmã pentru toti“, a declarat Mironas.

Ioan Mãrginean a demisionat

Stirea sãptãmînii de la FC Ceahlãul este, însã, demisia lui Ioan Mãrginean, cel care a ocupat functia de vicepresedinte la club din iunie 2006. Plecarea sa vine la numai o sãptãmînã de la despãrtirea de jucãtorii Dobre, Costescu si Negoitã, care au cerut rezilierea contractelor. Ioan Mironas a precizat cã demisia a fost depusã de fostul oficial în ziua de 3 mai si cã, se pare, acesta ar accepta oferta venitã din partea conducerii clubului FC Bihor Oradea. „Am avut o discutie cu domnul primar Gheorghe Stefan si am ajuns la concluzia cã este mai bine sã-mi prezint demisia. Am întîlnit la Piatra Neamt niste oameni fantastici, de cînd am fost numit în functie, pe 13.06.2006, dar, din pãcate, jucãtorii nu executã ordinele. Dacã nu-ti realizezi ce-ti propui, nu poti sta la o echipã. Eu am fost toatã viata un luptãtor, si la Corvinul, si la Dinamo. Sînt de acord sã mã batã orice echipã, dar fotbalistii nostri trebuiau sã moarã pe teren. Nici în cele mai negre vise n-am crezut cã vom retrograda. ÃŽn acest moment, nu mai pot sã-l mai privesc în ochi pe domnul Stefan. Si la Arad, suporterii gazdã i-au tot reprosat cã are stadion, dar nu-si poate forma o echipã competitivã. E ca si cum te-ai urca într-un Orient Express cu picioarele goale“, a declarat Ioan Mãrginean. Acesta a mai spus cã si-a dorit mult ca venirea sa la Ceahlãul sã fie ca o rampã de lansare, iar echipa sã ajungã sã joace din nou în Cupa UEFA Intertoto si nu sã retrogradeze. Meciurile din etapa a XXX-a a Ligii I sînt: Pandurii Tîrgu Jiu - Universitatea Craiova (s-a jucat ieri), CFR Ecomax Cluj Napoca - Rapid Bucuresti (astãzi, ora 16), Otelul Galati - FC Arges Pitesti (astãzi, ora17), Jiul Petrosani - Poli Timisoara (astãzi, ora 18), Unirea Urziceni - Steaua Bucuresti (astãzi, ora 18), Poli Iasi - Dinamo Bucuresti (astãzi, ora 20.45), Farul Constanta - Gloria Bistrita (mîine, ora 18), Ceahlãul Piatra Neamt - FC Vaslui (mîine, ora 20), FC National Bucuresti - UTA Arad (mîine, ora 20.45)

Articol afisat de 1381 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective