Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2007
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 2 August 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Meciul Steaua - Ceahlãul a continuat la CCA

Conducerea clubului de fotbal Ceahlãul Piatra Neamt a primit un comunicat din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) din cadrul Federatiei Române de Fotbal, prin care se anuntã deciziile luate în cazul arbitrilor care au oficiat jocul Steaua - Ceahlãul, din etapa I a Ligii I. Meciul s-a încheiat cu victoria echipei lui Gheorghe Hagi, scor 2-1, însã nemtenii au acuzat cei trei oficiali de mai multe greseli, una deosebit de gravã. „Au decis suspendarea arbitrilor pe timp de sase etape. Nu este o decizie care sã ne încînte, cã oricum nu ni se mai dau punctele înapoi. Este bine cã au realizat si cei de la CCA ce gafe s-au înregistrat în jocul de la Bucuresti“, a declarat Viorel Mãstãcãneanu, prese-dintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlãul. Fazele acuzate de pietreni în partida din Ghencea au fost: în minutul 6, Nicolitã l-a lovit pe Iordache, spãrgîndu-i capul si nu a fost sanctionat disciplinar; în minutul 12, Cernea a faultat în careu, dar fãrã sã primeascã galben, avînd în vedere cã era în posturã de ultim apãrãtor; în minutul 16, s-a dictat penalty la un fault al lui Goian la Nicolitã, însã infractiunea a fost „mutatã“ de Coltescu (foto) si asistentul Savu în careu; eliminãrile lui Rusmir si Vranjkovic. „S-a constatat faptul cã la ambele eliminãri s-a gresit. Rusmir s-a apãrat de atacul lui Goian, iar Vranjkovic nu l-a atins pe Lovin, pentru cã stelistul s-a ferit“, a mai spus Mãstã-cãneanu. FC Ceahlãul a depus memoriu la Liga Profesionistã de Fotbal, pentru ca jucãtorii în cauzã sã nu fie suspendati, deoarece eliminãrile au venit în urma unor greseli ale arbitrilor. „O decizie se va lua mîine (n.r. - astãzi) în cazurile lui Rusmir si Vranjkovic, pentru cã abia astãzi (n.r. - ieri) s-au constituit comisiile Ligii“, a mai precizat oficialul nemtean. ÃŽn aceste conditii, Viorel Hizo asteaptã decizia Comisiei de Disciplinã a LPF de astãzi, urmînd ca abia apoi sã stie dacã are sau nu vreo sansã sã îi utilizeze pe Rusmir si Vranjkovic cu Gloria Buzãu, mîine searã, de la ora 21.15.
Trebuie mentionat cã, din sezonul 2007-2008, Comisia de Disciplinã, Comisia de Apel si Comisia pentru Statutul Jucãtorului la echipele din primã divizie vor fi controlate de Liga Profesionistã de Fotbal si nu de Federatia Românã de Fotbal, ca pînã acum. Aceasta dupã ce Agentia Nationalã de Sport a acordat Ligii comisiile respective. Prima sedintã a Comisiei de Disciplinã va avea loc astãzi, cînd pe lîngã cartonasele rosii acordate în etapa I vor fi analizate si incidentele petrecute la meciul Gloria Buzãu - Dinamo Bucuresti, unde unii suporteri ai echipei oaspete s-au bãtut cu fortele de ordine.

Articol afisat de 1144 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective