Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2007
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 17 August 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

HCF Piatra Neamt, primul amical, prima victorie

• HCF Piatra Neamt - Stiinta Bacau 31-26 (15-12) • „a fost un meci util, avînd în vedere ca abia am terminat pregatirea fizica“, a declarat Dan Valentin •

Handbal Club Feminin Piatra Neamt si Stiinta Bacau au jucat un prim amical în Sala Ceahlaul, ieri dimineata. Echipa antrenata de Dan Valentin a cîstigat duelul contra colegei de esalon, ambele echipe evoluînd în Divizia A, scorul final al meciul fiind 31-26 (15-12). A fost un meci în care cele doua formatii au aratat ca se confrunta cu destule probleme în cele doua faze ale jocului. Antrenorii ambelor formatii se afla în perioada de trecere de la pregatirea fizica la cea cu mingea, astfel ca nu au fost prea suparati pe greselile facute de elevele lor. „A fost un joc util, avînd în vedere ca abia am iesit din paduri, unde am efectuat pregatirea fizica. S-a vazut ca am facut putine antrenamente cu mingea, pentru ca am avut probleme si la finalizare, si la asigurarea posesiei mingii. Oricum mai este pîna la startul sezonului, asa ca munca în sala va continua si vom face tot posibilul ca la ora începerii primului meci oficial sa fim pregatiti“, a declarat Dan Valentin, antrenorul principal al HCF Piatra Neamt. Acesta nu a putut sa o foloseasca în meciul de ieri dimineata pe Mihaela Matei, care a resimtit o durere la genunchi, pentru care doctorii i-au recomandat 10 zile de acupunctura. Pentru echipa pietreana urmeaza alte zile de antrenamente si în care asteapta o decizie din partea celor de la Astral Buzau sa vada daca duminica, 19 august, si luni 20 august, vor juca doua meciuri de pregatire pe terenul echipei de Liga Nationala. ÃŽn afara posibilelor partide de la Buzau, HCF Piatra Neamt va mai disputa saptamîna viitoare un alt meci, tot în Sala Ceahlaul, cu echipa Centrului National de Excelenta. ÃŽn jocul de ieri, pentru HCF Piatra Neamt au marcat: Popescu 10, Durican 2, Bîrladeanu 1, Rusu 1, Apetroaiei 4, Chiorean 1, Ghidoarca 4, Slavila 3, Rotaru 5.
Antrenoarea echipei Stiinta Bacau este din acest sezon fosta handbalista Gabriela Antoneanu Manea. Aceasta are la dispozitie un lot din care fac parte Georgiana Blejusca, ultima data la HCF Piatra Neamt, Irina Totir, fosta componenta a gruparii HCM Roman, dar si o serie de jucatoare tinere cu care spera sa se bata pentru promovare peste doi ani. „Ne dorim sa refacem la Bacau acel centru handbalistic puternic de acum cîtiva ani. Recunosc ca ideea mi-a venit dupa ce am vazut ce s-a facut la baieti. Noi trebuie sa crestem aceste jucatoare de 18-19 ani, pentru ca apoi sa ne batem pentru promovare“, a declarat Manea. Pentru Stiinta Bacau cele mai multe goluri au fost marcate de Georgiana Blejusca, 7 reusite.
Cele doua echipe vor debuta în noul sezon competitional pe 8 septembrie, însa nu se cunoaste programul etapei, deoarece tragerea la sorti la Divizia A nu a avut, înca, loc.

Articol afisat de 1323 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
()
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective