Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2007
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 25 August 2007
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Unic-LPS, discutii avansate pentru meciurile amicale

Unic-LPS, discutii avansate pentru meciurile amicale

Unic-LPS Piatra Neamt va juca Ă®n saptamĂ®nile urmatoare, pĂ®na la debutul noului sezon competitional, maxim 18 partide de pregatire. Aceasta Ă®n timp ce numarul minim de jocuri de pregatire acceptat de antrenorul Petrica Stancu este de 14. Partidele vor avea loc Ă®n compania unor adversari din România, dar si din strainatate. „SĂ®nt discutii avansate cu diferite cluburi pentru meciuri amicale. Vrem jocuri cu o gama cĂ®t mai diferita de adversari care sa ne puna probleme si care astfel sa ne arate unde si cĂ®t mai avem de lucrat. Echipa se prezinta bine la ora actuala si asteapta startul acestei serii de partide amicale“, a declarat Petrica Stancu, antrenorul principal al Unicului. Gruparea alb-albastra va Ă®ntĂ®lni la finalul saptamĂ®nii viitoare pe Penicilina Iasi, la Piatra Neamt, urmĂ®nd apoi a mai juca Ă®mpotriva campioanei CSU Metal Galati si a rivalelor de la Stiinta Bacau. „Nu sĂ®nt stabilite datele pentru aceste meciuri, Ă®nsa consider ca pentru a cĂ®stiga din aceste dueluri ne trebuie cĂ®te 3-4 meciuri jucate Ă®n astfel de duble Ă®ntĂ®lniri la Piatra Neamt si pe terenul fiecareia dintre adversarele mentionate“, a mai spus Stancu. Tehnicianul stie ca Unic va fi printre formatiile participante la un turneu international la TĂ®rgu Mures si ca propria conducere Ă®ncearca sa stabileasca toate datele necesare organizarii unei competitii la Piatra Neamt, cu participare internationala.
CĂ®t priveste lotul, ar mai putea aparea nume noi Ă®n echipa pietreana. Discutii sĂ®nt purtate cu jucatoare, românce si straine, care ar urma sa ajute Unic Ă®n tentativa sa de a cĂ®stiga titlul Ă®n România si Cupa României, dupa cum spunea Vasile Ouatu, presedintele de onoare al gruparii nemtene, dar mai ales Ă®n Cupa Challenge. „Vreau sa ajungem Ă®n Final Four (n.r. - turneul final al competitiei europene)“, zicea Vasile Ouatu. Petrica Stancu este foarte multumit de singura achizitie de pĂ®na acum a Unicului, turcoaica Hatice Cankosucu, care joaca pe postul de libero. „Transferul sau este o reusita. O fata deschisa, cu un caracter frumos si care s-a integrat bine la Unic. De asemenea, noile colege au primit-o foarte bine, asa ca nu putem spune decĂ®t ca am facut un lucru bun prin aducerea ei. Ca jucatoare, ne-a convins ca merita si ca are calitati“, a precizat Petrica Stancu.
Unic-LPS Piatra Neamt va debuta în noua editie de campionat pe 6 octombrie, în Sala Ceahlaul, cu Dinamo Bucuresti, urmînd a se deplasa, în etapa a II-a, pe terenul celor de la Penicilina Unirea Iasi. În cupele europene, Unic-LPS va juca cel dintîi joc abia pe 24 sau 25 noiembrie, în deplasare la OK Sibenik, iar returul acestei întîlniri va fi cu o saptamîna mai tîrziu, la Piatra Neamt.
FOTO: Petrica Stancu vrea multe jocuri de pregatire pentru echipa sa

Articol afisat de 1201 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective