Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 31 Octombrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Divele“ nemtene certate la cutite

„Divele“ nemtene certate la cutite

• Mihaela Rãdulescu a demarat o campanie de salvare a vietii fiicei Lianei Stanciu si a lui Mihai Georgescu • actiunea pare a o fi iritat pe Andreea Marin Bãnicã • „Ne-au spus cã nu s-a strîns întreaga sumã necesarã, asa cum informeazã unele surse...“, a declarat Andreea Marin Bãnicã • „Nu stiu ce e în capul ei. Posibil sã fie din cauza sarcinii“, a contraatacat Mihaela Rãdulescu • de mentionat este faptul cã Stefan Bãnicã, actualul sot al Andreei Marin este fostul sot al Mihaelei Rãdulescu •

Mihaela Rãdulescu, pietreancã la origine, a demarat campania de salvare a vietii Teodorei, fetita Lianei Stanciu si a lui Mihai Georgescu, diagnosticatã cu cancer si internatã într-o clinicã din Viena. Ea a reusit sã strîngã mai bine de 100.000 de euro pentru operatiile, tratamentul si spitalizarea Teodorei. Andreea Marin, de loc din Roman a atacat-o indirect pe Rãdulescu, în cadrul „Surprizelor“, anuntînd cã banii nu s-au strîns, asa cum declarase Mihaela încã de vineri. Andreea a anuntat cã împreuna cu sotul ei va face o donatie discretã, de care nu doreste sã se scrie, ca si cum un astfel de anunt fãcut la „Surprize, surprize“, la o orã de maximã audientã, ar trece neobservat, si a fãcut public contul de salariu al Lianei, nicidecum conturile deschise de Rãdulescu. Afirmatiile Andreei au surprins cu atît mai mult cu cît, cu o searã înainte, la „Dansez pentru tine“, Stefan Bãnicã jr. i-a felicitat pe initiatori si a anuntat conturile deschise de fosta sa sotie, Mihaela rãdulescu. Desi s-a spus cã aceasta campanie s-a fãcut împotriva dorintei pãrintilor micutei, Mihai Georgescu a intrat în direct, la „Duminica în familie“, sã le multumeascã tuturor acelora care le-au dat o mîna de ajutor.

Lãmuririle Andreei Marin Bãnicã

„...Este interesul cuiva sã arunce pe piatã minciuni în aceste zile si e foarte urît cã se întîmpla asa, într-un moment în care toatã atentia noastrã ar trebui sã fie îndreptatã cãtre sprijinul dedicat unui copil aflat în impas. Vã rog foarte mult sã vã informati exact cînd faceti o afirmatie, pentru cã milioane de oameni au fost cu ochii pe noi sîmbãtã searã si stiu exact care au fost cuvintele mele. Pentru ca dumneavoastrã sã fiti bine informati, vã trimit mai jos transcrierea cuvînt cu cuvînt a celor spuse sîmbãtã searã la „Surprize, surprize“. Nu am vrut sã tratãm povestea colegilor nostri ca pe un caz din emisiune în care, fireste, la sfîrsit putem multumi sponsorilor. Nu criticãm alegerea altora, dar avem dreptul sã actionãm cum considerãm cã este mai bine în fiecare caz în care ne implicãm în parte“.

Aluzii negative

Continutul transcriptului pe care Andreea Marin Bãnicã l-a pus la dispozitie contine însã aluzii negative la campania Mihaelei Rãdulescu: „...Noi i-am cunoscut nemijlocit pe Liana si Mihai si de aceea stim cîtã decentã si discretie îsi doresc acesti oameni, nu încercãm sã facem cumva publicitate în vreun fel, nici sã multumim nominal pentru donatii, iar pe colegii din presã îi rog sã înteleagã si sã nu insiste sã fac publicã donatia din partea familiei mele, a mea si a sotului meu, nu ne ascundem, ea poate fi verificatã, dar nu ne intereseazã publicitatea de nici un fel, important e cã luni suma din partea noastrã sã ajungã în contul destinat operatiei si nimic mai mult. Sîntem asadar alãturi de Liana si Mihai, de Teodora, în sansa cãreia credem cu tot sufletul, de colegii de la B1 TV care ne-au pus la dispozitie conturile (n.n. - e vorba de contul de salariu al Lianei, si nu de cele deschise de Mihaela Rãdulescu), care ne-au informat cã acesta este contul la care familia are acces direct de la clinica din strãinãtate. Tot ei ne-au spus cã nu s-a strîns întreaga sumã necesarã, asa cum informeazã unele surse...“.

Comentarii acide

Mihaela Rãdulescu nu a dorit sã comenteze „sãgetile“ Andreei Marin Bãnicã: „Rãspund comentariilor oricui prin fapte. Am trimis redactiilor care au solicitat acest lucru toate extrasele deconturilor din care reiese cã s-au strîns acesti bani si cã au fost trimisi unde trebuie. Iar banii continuã sã vinã, în continuare. Tot ce va fi în plus se va depune în conturile Fundatiei „Teodora“ ca sã-i ajutãm si pe alti copii care suferã de aceastã boalã“. ÃŽn plus, ea a tinut sã precizeze cã a început campania la rugãmintea Lianei si a lui Mihai. Mihaela Rãdulescu a fãcut aprecieri similare si în cadrul unei emisiuni pe postul de televiziune Antena 2. De data aceasta nu au lipsit însã „sãgetile“ spre Andreea Marin Bãnicã. „Nu stiu ce e în capul ei. Posibil sã fie din cauza sarcinii. Dacã unii nu au altã treabã, eu am“, a spus Mihaela Rãdulescu.

Articol afisat de 2806 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel CONSTANTINESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective