Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2007
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 31 Octombrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlãul întîlneste un adversar muncitor si disciplinat

• Ceahlãul - Gloria Bistrita se va juca astãzi, de la ora 18.30 • gazdele nu au nici o absentã, în timp ce la Gloria nu vor juca Tãtãrusanu si Coroian •

„Gloria Bistrita este fãcutã dupã chipul si asemãnarea lui Sabãu, adicã serioasã, muncitoare si disciplinatã“, este definitia datã formatiei patronate de Jean Pãdureanu de cîtva timp încoace. Asa a arãtat Gloria Bistrita si în sezonul precedent, în prima etapã, cînd, totusi, Ceahlãul a cîstigat cu 1-0, prin golul marcat de Doicaru.
Reprezentantii gazdelor, cît si spectatorii, sperã ca acel rezultat sã se repete, dar sã vadã si spectacol în meciul Ceahlãul - Gloria din aceastã searã, de la ora 18.30. Aceasta pentru cã galben-negrii au mare nevoie de puncte, pentru a rãmîne în zona de mijloc a clasamentului si pentru a nu-si mãri „pasivul“ din clasamentul adevãrului. „Trebuie sã ne metinem la acest -2 pe care îl avem în prezent. Lipseste Tãtãrusanu, titularul lor pe postul de portar, dar mai ales Coroian, fotbalist pe care se baza jocul bistritenilor“, a declarat Mircea Oprea, atacantul Ceahlãului, în timp ce antrenorul secund Radu Lefter ar paria pe o victorie a pietrenilor: „Sîntem hotãrîti sã cîstigãm punctele puse în joc în fata unei formatii care stie sã obtinã rezultate în deplasare, asa cum s-a întîmplat si la Dinamo, unde Gloria a cîstigat“. Portarul Multescu crede cã Ceahlãul poate sã învingã Gloria Bistrita, cã greseli cum au fost cele de la Mioveni nu se vor mai repeta si cã trei puncte astãzi ar ajuta mult în perspectiva partidei cu Universitatea Cluj Napoca. Gîndindu-se si la acel meci, în care îl va înfrunta pe tatãl sãu, Cãtãlin Multescu a declarat: „Vreau sã îl bat pe tata si apoi sã rîd de el acasã. Pînã acum am jucat împotriva lui si am terminat un meci la egalitate, 0-0, între Sportul si Astra“.
Alexandru Golban a avut o caracterizare interesantã a echipei la care joacã în prezent, dupã ce în cariera sa a evoluat si în campionatul Germaniei: „Existã echipe formate din stele sau echipe care aratã ca o stea. Noi alcãtuim o formatie ce vrea sã arate ca o stea. Muncim mult, discutãm mult despre fiecare adversar individual, dar si ca grup. Aceasta este de fapt si diferenta dintre fotbalul german, bazat pe fortã, si cel românesc, bazat pe tehnicã si tacticã“, a declarat Golban.
Arbitrul înfruntãrii de disearã este Aurelian Bogaciu (Bucuresti), iar asistenti Miklos Nagy (Cluj Napoca) si Dan Rosu (Bucuresti). ÃŽn cadrul etapei a XIII-a a Ligii I se mai disputã meciurile U Craiova – Poli Timisoara, Steaua – Otelul, Gloria Buzãu – U Cluj, Farul – Dacia, Unirea Urziceni – Dinamo, Pandurii – Rapid, CFR Cluj – UTA Arad, Poli Iasi – FC Vaslui.

Articol afisat de 1411 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective