Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2007
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 20 Noiembrie 2007
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Baltag a ajuns la spital dupã ce a fost înjunghiat cu briceagul

• un nemtean a ajuns la spital înjunghiat în burtã si cu intestinele pe dinafarã, parte din ele sectionate • el a fost operat timp de aproape cinci ore •

Un nemtean se zbate între viatã si moarte dupã ce a fost victima unei agresiuni care i-a pus viata în pericol. Ioan Baltag, în vîrstã de 37 de ani, din Pîngãrati, a ajuns ieri dimineatã la spital înjunghiat în abdomen, cu intestinele pe dinafarã si parte din ele sectionate, dupã ce a fost hãcuit cu un briceag. Conform declaratiilor sale, cel care l-a agresat, provocîndu-i plãgi în spate, la nivelul toracelui, la coapsã si o fracturã de gambã, este Dumitru Bãlan, în vîrstã de 18 ani, din aceeasi localitate, fratele concubinei sale.
Cei trei au petrecut împreunã cîteva ore duminicã dupã-amiazã la locuinta victimei, unde au consumat alcool. În acest context, între cei trei a izbucnit un conflict spontan. Iritat, Baltag i-a alungat pe cei doi musafiri, care au plecat cãtre casã. Pînã sã ajungã acestia la poartã, Baltag s-a dus dupã ei si s-a luat la hartã cu Bãlan, pe care a încercat sã îl loveascã. Spiritele s-au încins, cei doi s-au îmbrîncit si lovit reciproc, au cãzut, s-au rostogolit si în înclestarea aceasta, cel mai tînãr a scos briceagul si l-a înjunghiat pe adversar. Dupã ce l-a dovedit pe Baltag, atît agresorul, cît si sora acestuia au plecat linistiti acasã. Martorã la scenele extrem de violente a fost o vecinã a lui Baltag care, gãsindu-l cãzut lîngã gardul sãu, l-a cãrat în casã si a plecat. Avînd probabil mustrãri de constiintã, concubina victimei a venit ieri dimineatã sã vadã cum se simte bãrbatul, care desi era constient, sîngera abundent si acuza dureri insuportabile. Speriatã, femeia a solicitat Ambulanta, pentru ca bãrbatul sã fie transportat la spital. Cum starea pacientului era extrem de gravã, reclamînd efectuarea unei interventii chirurgicale de urgentã, acesta a fost transportat repede în sala de operatie a sectiei Chirurgie. Interventia s-a dovedit a fi extrem de dificilã, echipã medicalã condusã de chirurgul Alexandru Juncu operînd mai bine de cinci ore. Potrivit precizãrilor acestuia, pacientul avea mai multe intestine sectionate, ceea ce a determinat o masivã hemoragie la nivelul abdomenului.
Victima a rãmas în îngrijirea cadrelor medicale ale sectiei Anestezie si Terapie Intensivã, medicii fiind rezervati în ceea ce priveste evolutia stãrii bolnavului, nefiind exclusã aparitia unor complicatii.

Articol afisat de 1680 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L.ILISESCU, D.MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective