Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2008
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 20 August 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Fotbalistii juniori romascani „lei“ si nu prea în primele amicale

• juniorii A ai LPS Roman au remizat 1-1 cu FC Botosani si 3-3 cu LPS Piatra Neamt, în timp ce juniorii B au înregistrat un 4-5, respectiv 4-4 cu omologii de la aceleasi cluburi • debutul competitional va fi pe 7 septembrie

Fotbalistii juniori romascani, legitimati la Liceul cu Program Sportiv au început în luna august antrenamentele în vederea noului sezon, iar sãptãmîna trecutã au sustinut si primele jocuri amicale din pauza competitionalã. LPS Roman va fi prezentã în stagiunea 2008-2009 a Campionatulului Juniorilor Republicani cu douã echipe, cea de juniori A, antrenatã de Dan Lupusoru si Ioan Soiman, respectiv juniorii B pregãtiti de Constantin Lupusoru. Pentru cã întrecerile la cele douã categorii de vîrstã vor începe pe 7 septembrie antrenorii au început de miercurea trecutã seria jocurilor de verificare, iar primii adversari au fost echipele similare ale divizionarei B, FC Botosani. Pe terenul acestora din urmã, juniorii A romascani, adicã fotbalisti nãscuti în 1990 si 1991, au terminat neînvinsi, scorul final fiind 1-1, în timp ce colegii lor mai mici, nãscuti în 1992-1993 si care formeazã echipa de juniori B au jucat cu multã dezinvolturã însã s-au înclinat cu 4-5. Ambele formatii romascane si-au arãtat apetitul ofensiv si sîmbãta trecutã, cu ocazia duelurilor judetene împotriva juniorilor A si B de la LPS Piatra Neamt. Condusi cu 3-1, juniorii A au fost mai proaspeti pe finalul de meci, egalînd la trei prin Dinu si Berescu si puteau chiar sã cîstige dacã transformau în gol una dintre cele patru ocazii clare pe care le-au avut la 3-3. Si juniorii B s-au aflat în nedorita situatie de a reveni din spate, acestia fiind condusi în patru rînduri pe tabelã însã Susanu, Stolnicu, Schiopu si Neguritã au punctat pentru un 4-4 nesperat la un moment dat.
„Campionatul se apropie cu pasi repezi, iar la ora startului vrem sã existe coeziune la nivel lotului dar pentru aceasta trebuie sã sudãm cît se poate de bine relatiile de joc. Acesta a fost scopul principal al întîlnirilor amicale de sãptãmîna trecutã, pe lîngã faptul cã am putut testa si capacitatea fizicã a jucãtorilor în acest stadiu al pregãtirii. Cel putin la juniori A echipa este alcãtuitã din fotbalisti care provin din douã grupe diferite si care nu au mai jucat împreunã pînã în aceastã varã, fiind nevoie de timp pînã a ajunge sã se cunoascã între ei“, a declarat Dan Lupusoru.
Cele douã echipe vor întîlni în Campionatul de Juniori adversari din zona Moldovei, din Iasi, Vaslui, Botosani, Bacãu, Suveava, Piatra Neamt, inclusiv tinerele sperantele ale unor cluburi de Liga Nationalã, ca FC Vaslui sau Poli Iasi, ca si ale unora de liga secundã, Ceahlãul, Cetatea Suceava, FCM Bacãu.

Articol afisat de 1423 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Bogdan PANZARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective