Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2008
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 3 Septembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Loc de joacã nou pentru prichindei

Pe principiul „oamenii cer, primãria oferã“, municipalitatea amenajeazã un nou loc de joacã pe bulevardul Decebal, în zona blocului A1, mai cunoscutã drept zona Laguna. „Este ceva fãcut, dar încã nu s-a ajuns la standardele altor locuri de joacã pentru copii, frumos aranjate“, au spus oamenii cînd au întrebat conducerea primãriei dacã e posibil sã se ocupe cineva si de spatiul de zbenguialã al juniorilor lor. Viceprimarul Dragos Chitic a promis cã se va interesa despre locul de joacã de la A1, mai ales cã primãria are o listã întreagã de astfel de locuri pe care vrea sã le facã pe viitor.
„Noi deja avem în plan, printr-un program finantat de Ministerul Mediului, modernizarea a sase locuri de joacã pentru copii. Este vorba de patru în cartierul Mãrãtei, unde de asemenea am avut foarte multe solicitãri,precum si un loc de joacã în Dãrmãnesti si unul în zona centralã, în zona Paharnicul. Vom lua mãsuri pentru a fi amenajat si acel loc de joacã din zona Laguna. Intentia noastrã este de a moderniza toate locurile de joacã si de a înfiinta altele noi, nicidecum de a desfiinta vreunul din ele“, a dat asigurãri viceprimarul Dragos Chitic.
Promisiunea oficialã a început sã prindã contur chiar de ieri, cînd echipele au fost trimise la blocul A1 de pe Decebal, ca sã se apuce de treabã.
„ÃŽncã de dimineatã s-au deplasat echipele de muncitori la locul respectiv pentru a începe dezafectarea zonei si pregãtirea terenului pentru locul de joacã destinat copiilor. Credem cã pînã la începutul lunii octombrie spatiul va fi finalizat si gata sã îi primeascã pe cei mici. Imediat ce se va încheia partea de amenajare a terenului, vor fi aduse echipamentele, similare cu cele din alte locuri de joacã. Vor fi tobogane, scrîncioburi, nisipare, bãncute pentru odihnã, alei, gãrdulet împrejur, tot ce trebuie. Valoarea investitiei se apropie de 70.000 de lei“, a declarat Nicoleta Husaru, purtãtorul de cuvînt al primãriei.
În Piatra Neamt sînt cam 25 de locuri de joacã special amenajate pentru cei mici, majoritatea fãcute în ultimii doi ani.

Articol afisat de 2223 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective