Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 6 Noiembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Loganul „TãriGeoanã“ a ajuns si la Piatra

Loganul „TãriGeoanã“ a ajuns si la Piatra

• PD-L Neamt a lansat Loganul de 70.000 de euro • masina a fost instalatã ieri dupã-amiazã si poartã numele „TãriGeoanã“ • „Sînt convins cã existã autorizatie de la primãrie pentru scheletul pus pe domeniul public“, spune, acid, Ioan Munteanu, seful PSD Neamt • „PD-L s-a obisnuit cu masini scumpe. La lansarea lor nici unul n-a venit cu masinã sub 50.000 de euro“, rãspunde si liberalul Serban Strãtilã •

E Logan, se laudã cã face 70.000 de euro, e înmatriculat cu numãrul NT-60-AUT si tocmai s-a instalat în centrul municipiului Piatra Neamt, pentru o bunã bucatã de vreme de acum înainte. Cam pînã pe 30 noiembrie, cînd au loc alegerile parlamentare. Cea mai recentã actiune de campanie a pedelistilor locali s-a derulat ieri, odatã cu instalarea în fata sediului de campanie de lîngã Altex a unui Logan, chipurile, de 70.000 de euro. Super-Loganul apartine PD-L Neamt si face parte din recuzita de campanie, dupã cum a recunoscut însusi presedintele filialei judetene. „ÃŽn Bucuresti este deja lansat si circulã prin oras. Este vorba de o strategie de campanie, de la nivel national. Noi sîntem un partid unitar, asa cã respectãm directivele de la centru. Nu facem decît sã scoatem în evidentã, asa cum am mai fãcut, tot ce a realizat acest guvern. Iar aspectul cu Loganurile de 70.000 de euro nu sînt neapãrat printre cele mai grave fapte comise de acest guvern. Este bine ca lumea sã stie cu ce s-a ocupat si cu ce se ocupã actualul guvern, iar noi nu ne facem decît datoria de a-i informa“, a declarat Gheorghe Stefan.
Dat fiind cã pe aripile autoturismului s-a inscriptionat numele masinii, au apãrut si reactii imediate. Din sfera politicã. Nu pentru cã masinuta ar fi fost botezatã „Bombita“ sau alte diminutive cu care soferii îsi mai gratuleazã odoarele motorizate, ci pentru cã Loganul de 70.000 de euro a fost botezat de PD-L Neamt „TãriGeoanã“. Asa se face cã social-democratii au luat foc. „Mã gîndesc cã mîine îmi iau si eu un cal si mã postez cu el pe domeniul public. Cã si Loganul e pus pe domeniul public. Sînt convins cã existã autorizatie de la primãrie pentru montarea acelui schelet acolo. Iar dacã acela e tot furtul Guvernului actual, stau linistit. Dacã s-ar pune tot ce s-a furat si se furã în judetul Neamt, la nivel de administratie localã si judeteanã nu cred cã ar ajunge tot terenul agricol ca sã fie acoperit, nu cît zic ei acolo“, a declarat, plin de aciditate, Ioan Munteanu, presedintele PSD Neamt.
Nici PNL Neamt nu a rãmas dator cu rãspunsul pentru pedelisti: „Numele nu e prea inspirat. Ar trebui sã scrie Vasile Blaga. Se potrivea mai bine pentru cã el a fost cel care a luat 6.000 de Loganuri la preturi mult umflate. Pentru informarea corectã a publicului, aceste Loganuri de 70.000 de euro nu au fost achizitionate, nu au fost plãtite. Nu mã mirã în schimb faptul cã PD-L umblã cu masini atît de scumpe, la ce desfãsurare de forte au avut la lansarea nationalã. Nici unul nu avea masinã sub 50.000 de euro cînd au venit la Piatra Neamt! Cînd vor fi condusi la DNA sã dea cu subsemnatul se vor simti cu sigurantã mai bine coborînd din Loganuri de 70.000 de euro decît dintr-unul de 10.000 de euro“, a declarat Serban Strãtilã.
Loganul TãriGeoanã vine sã completeze Loganul CPT postat în capitalã. Firma care se ocupã de campania electoralã a PD-L la nivel national a prevãzut multe dotãri ghiduse, gen cutie pentru gogosi, schimbãtor de viteze personalizat si centurã extensibilã pentru burtã, toate la preturi de cîteva mii de euro, ca sã justifice cumva costul total de 70.000 de euro. Nãzdrãvãnia pedelistã a apãrut dupã ce Ministerul de Interne a fost la un pas de a cumpãra masini cu dotãri speciale pentru politie, care ajungeau 67.000 de euro bucata. Sesizîndu-se din presã, ministrul Cristian David a anulat licitatia si l-a demis pe seful IGPR.

Articol afisat de 2558 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de vasion la data 06.11.2008 20:03
Imbecilitate
E irelevanta comparatia intre loganul de la noi care e versiune de baza si loganurile care trebuiau cumparate pentru MAI care aveau tot felul de aparatura. La o analiza mai atenta a imbecililor din PDL in frunte cu domnul Stefan ar fi vazut ca loganurie care trebuiau luate pentru MAI costau in jur la vreo 10.000 euro, restul pana la 70.000 de euro fiind aparatura. Si decat sa dea PDL-ul bani pentru loganu ala care o sa stea afisat o luna si dupaia gata, mai bine dadea bani la saraci, e si inestetic pe deasupra, degeaba a investit atatia bani in centru oradului cu pavele si tot felu, daca a trantit masina aia in mijlocu orasului!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective