Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2008
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 28 Noiembrie 2008
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ultime zvîcniri de campanie

• PSD si PD-L se acuzã reciproc de furt, mizerii, minciuni si dezinformare • fiecare e sigur cã va cîstiga duminicã alegerile •

PSD si PD-L au scos ieri din nou sãbiile din teacã si au sãrit unul la jugulara celuilalt. Prin liderii lor, Ioan Munteanu si, respectiv, Gheorghe Stefan, cele douã tabere s-au acuzat reciproc cam de aceleasi chestii: minciuni, furtisaguri, dezinformãri, mizerii de campanie, averi clãdite ilicit pe spinarea celor multi si sãraci. PSD, prin Ioan Munteanu, a fãcut referire la banii multi cheltuiti de PD-L în campanie, bani fãcuti din furat tara. „Cu minciuni si dezinformare nu mai merge. Românilor le e teamã sã vorbeascã, pentru cã nu mai poti face nimic în tara asta fãrã sã te lovesti de ei. Averile lor reprezintã aproape tot PIB-ul României. Si tot noi, PSD, am fi cei mai rãi, desi în ultimii patru ani doar ei au guvernat în Neamt“, a declarat Ioan Munteanu. Marea supãrare a sefului social-democratilor este cã PD-L numeste PSD ciuma rosie. „Sã le fie rusine“, zice Ioan Munteanu. „Sã-si inventarieze structurile si sã vadã cã toate scursurile de la PSD sînt acolo, la ei. PD-L nu e partid, e un grup de interese. Strigã «hotii», dar de fapt ei sînt hotii. Sînt disperati pentru cã stiu cã vor pierde alegerile. Din datele pe care le am, alianta PSD+PC va finaliza alegerile cu 4-5% în fata lor“, a declarat liderul PSD Neamt, îndemnîndu-i pe nemteni sã voteze duminicã pentru schimbare. La sediul PD-L Neamt, Gheorghe Stefan a fãcut exact aceleasi acuzatii la adresa pesedistilor. „Ei vor neapãrat puterea pentru a-si umple buzunarele, cum au fãcut de fiecare datã cînd au fost la putere. PSD pretinde cã ajutã sãrcaii. Nu. PSD e partidul care provoacã sãrãcia. E partidul bogatilor, dar provoacã sãrãcia. Stiu sã exploateze oamenii, sãrãcia omului si necazul lui. Nu încearcã sã lupte demn. Stiu doar sã manipuleze, sã mintã, sã dezinformeze. Partidul Democrat Liberal se bazeazã pe constructie, pe dezvoltarea economicã, pe cresterea productivitãtii muncii. Acolo unde lumea este informatã, PD-L e cu 10% peste PSD. La tarã lumea e tinutã în sãrãcie, pentru cã acolo încearcã ei sã cîstige votul. Sper cã oamenii vor fi destepti si îsi vor da seama care este adevãrul“, a declarat Gheorghe Stefan.

Articol afisat de 2191 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de mickey999 la data 28.11.2008 05:37
Corectie....
Trebuie sa precizez ca in articol este o eroare foarte serioasa.
Nu e vorba ca respectivele partide "s-au acuzat reciproc"!
Cele doua partide SI-AU REAMINTIT RECIPROC criteriile de guvernare in Romania!
In fiecare an electoral partidele, oricare ar fi ele, ISI REAMINTESC unul altuia ce principii trebuie sa respecte in cazul in care vor prelua puterea.
Asa ca va rog sa corectati articolul prin inlocuirea cuvintul "ACUZAT" cu "REAMINTIT". In felul asta nu veti fi acuzati de manipulare si romanul va sti exact despre ce e vorba .
Ad�ugat de Tzepelica la data 29.11.2008 03:58
De data asta Pinalti o va lua rau peste bot,
la fel si gasca lui de penali. Pitica penala Stoica, insipidul si incapabilul Mocanu & comp. nu vor ajunge in veci parlamentari.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective