Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 15 Ianuarie 2009
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Joseph Afusi a fost pus pe... liber

• nigerianul nu mai este dorit la Ceahlãul • cu transfer definitiv sau sub formã de Ă®mprumut, africanul va pleca Ă®n aceastã iarnã • doi jucãtori de la RĂ®mnicu Sãrat au venit Ă®n probe •

Ceahlãul si Joseph Afusi nu vor mai continua pe acelasi drum de acum Ă®nainte. Jucãtorul din Nigeria, care a venit la formatia din Piatra Neamt Ă®n vara anului precedent, nu mai este dorit la echipã. Acesta mai are contract cu Ceahlãul pĂ®nã la finele sezonului Ă®n curs, dar va pleca de la club cu transfer definitiv sau sub formã de Ă®mprumut. „Am vorbit cu impresaul sãu si i-am transmis cã vrem sã ne despãrtim“, a declarat Viorel Mãstãcãneanu, presedintele Consiliului de Administratie al grupãrii nemtene. Cu transfer definitiv sau sub formã de Ă®mprumut, Joseph Afusi va pleca la o altã formatie cu care va ajunge la un acord, clubul dorind, se pare, si sã cĂ®stige ceva pe urma dezlegãrii. PĂ®nã cĂ®nd se va ajunge la o hotãrĂ®re Ă®n ceea ce priveste viitorul nigerianului, Afusi se va antrena cu echipa a II-a, sub comanda antrenorilor Ovidiu Marc, Valentin Avãdanei si Iordache Puricã. Joseph Afusi a jucat pentru Ceahlãul Ă®n prima jumãtate a campionatului 2008-2009 si a marcat de trei ori Ă®n partidele cu Stiinta Bacãu, FC Snagov si Dunãrea Giurgiu. Doar prin masivitate si jocul aerian destul de bun a impresionat Afusi, pentru cã altfel, nigerianul a cam lãsat de dorit. Oricum, se pare cã CSM RĂ®mnicu VĂ®lcea Ă®l asteaptã pe atacant pentru probe, antrenorul Alin Artimon urmĂ®nd a decide dacã Ă®l pãstreazã sau nu printre olteni.
Ceahlãul continuã campania de selectie pentru Ă®ntinerirea lotului si pentru a cãtua solutii cĂ®t mai viabile de viitor. „Nu vreau jucãtori cu nume la Ceahlãul“, a spus Gheorghe Stefan, iar ceilalti se conformeazã vorbelor amintite mai sus. Dupã ce l-a oprit pe Blãgoi pentru probe Ă®n continuare, iar de marti Ă®i testeazã pe Ionut Mihai si Daniel Novac, de la Inter Gaz, la Ceahlãul au mai ajuns ieri alti doi tineri. Ambii sĂ®nt componenti ai formatiei CSM RĂ®mnicu Sãrat, liderul clasamentului Seriei I a Ligii a III-a, din care mai fac parte si Ceahlãul II Piatra Neamt, Cetatea TĂ®rgu Neamt si Laminorul Roman.
Galben-negrii au intrat de ieri Ă®n cantonament, la Piatra Neamt, aceastã fazã a pregãtirii returului urmĂ®nd a se termina pe 28 ianuarie.

Articol afisat de 1806 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective