Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 16 Ianuarie 2009
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Salarii „de crizã“ la Unic

• Vasile Ouatu este multumit cã majoritatea componentelor Unicului si conducerea tehnicã au Ă®nteles cã remuneratiile financiare nu vor mai fi la fel de mari de acum Ă®nainte • oficialul pietrean stie cã Unicului Ă®i va fi greu Ă®n campionat •

Vasile Ouatu recunoaste cu o sinceritate debordantã cã situatia financiarã a clubului lasã de dorit si cã este multumit cã jucãtoarele si antrenorii au Ă®nteles asta. Cu toate cã li s-a redus rãsplata pentru muncã la jumãtate, fetele si antrenorii continuã sã Ă®si vadã de pregãtire si de meciurile care le au de disputat de acum Ă®nainte, singura exceptie fiind Laura Mastahac. „Am discutat cu fiecare Ă®n parte si chiar si cele cu salariile cele mai mari au Ă®nteles situatia. Fetele si antrenorii au priceput fenomenul. S-au lãsat din pretentiile contractuale si ne putem continua activitatea Ă®n mod linistit“, a declarat Vasile Ouatu.
Presedintele clubului pietrean spune cã nu va ezita de acum Ă®nainte sã continue pe aceeasi linie la Unic Ă®n ceea ce priveste lotul. A vĂ®ndut acum o jucãtoare care i-a Ă®mbunãtãtit bugetul si va aduce jucãtoare tinere si dornice de afirmare si muncã, asa cum s-a Ă®ntĂ®mplat Ă®n ultimii 10-15 ani. „Este o politicã ce a dat roade. Este o politicã sãnãtoasã si rãmĂ®n consecvent acesteia, iar acum am adus la echipã trei moldovence tinere si valoroase, componente ale nationalei Republicii Moldova“, a mai spus Ouatu. Oficialul s-a referit la Tania Lupu (21 de ani), Aliona Martiniuc (17 ani) si Mirela Fiser (24 de ani), care de curĂ®nd s-au calificat cu nationala tãrii lor Ă®n faza a II-a a preliminariilor Campionatului Mondial de volei feminin din Japonia 2010. Moldova a trecut Ă®n prima fazã de Danemarca (3-0), Estonia (3-2) si Georgia (3-0). ĂŽn faza a II-a a preliminariilor mondialului asiatic, Moldova va face parte dintr-o grupã mult mai dificilã Ă®n care va Ă®nfrunta Bulgaria, Cehia, Albania si România.
CĂ®t priveste returul, Unic este gata de luptã. Este asteptat cu interes play-off-ul, dar si Cupa României. „Vor fi multe meciuri, programul anuntĂ®nd jocuri din trei Ă®n trei zile atĂ®t Ă®n campionat, cĂ®t si Ă®n cupã. SĂ®nt convins Ă®nsã cã Unic va face fatã pentru cã stãm bine la capitolul pregãtire fizicã si avem puterea de a surprinde“, a declarat Vasile Ouatu.
Primul meci al formatiei antrenate de Constantin Chisigoi Ă®n 2009 se va disputa sĂ®mbãtã, de la ora 17, Ă®n Sala Ceahlãul, contra oltencelor de la SCMU Craiova.

Articol afisat de 1311 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective