Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 24 Ianuarie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Politistii cautã proba surprizã în cazul jafului la bancomat

• anchetatorii strîng înregistrãrile video de la toate firmele dotate cu camere de supraveghere, din zona în care a fost comis jaful • ei sperã sã gãseascã „urme“ care sã ducã la identificarea hotilor • prada a fost de 500 de milioane de lei vechi •

Desi au trecut patru zile de la comiterea furtului din bancomatul BRD, anchetatorii nu sînt deloc optimisti. Cercetãrile efectuate pînã acum aratã cã hotii au lucrat fãrã cusur, politistii negãsind nici o probã care sã ducã la identificarea lor. Cu toate acestea, anchetatorii nu dezarmeazã si sperã cã norocul va fi de partea lor. Cum la fata locului nu au fost gãsite „urme“ si nici martori nu au fost identificati, cei care fac cercetãri în acest caz mai au o sperantã, si anume înregistrãrile video de la camerele de supraveghere ale societãtilor care îsi au sediu în zona în care a fost comis furtul.

„Mîine (n. n. - astãzi) va avea loc o sedintã cu toti politistii care participã la aceastã anchetã. Se vor pune cap la cap toate informatiile obtinute si vom vedea ce avem. Deocamdatã, nu se poate spune cã avem ceva concret, pentru cã probe clare nu au fost gãsite. Vom încerca sã contactãm toate firmele din zonã care au camere de supraveghere si le vom cere sprijinul. Mai exact, dorim sã vedem înregistrãrile din noaptea respectivã, poate vom reusi sã gãsim ceva care sã ne ajute în rezolvarea cazului“, ne-a declarat, sub semnul anonimatului, un ofiter de politie care participã la anchetã. Mai trebuie spus cã deja s-a luat legãtura cu inspectoratele de politie pe raza cãrora s-au mai înregistrat astfel de fapte. Astfel, politistii nemteni au aflat cã fapte cu acelasi mod de operare s-au înregistrat recent la Cluj si Bistrita Nãsãud.
Reamintim cã în noaptea de luni spre marti, persoane necunoscute au intrat, prin efractie, în cofetãria Hotelului Central, iar de aici în camera în care se afla un bancomat al Bãncii Române de Dezvoltare. Cu ajutorul unui flex, hotii au tãiat bancomatul, iar din interior au furat aproximativ suma de 50. 000 de lei. ÃŽnainte de a da lovitura, infractorii au distrus cele douã camere de supraveghere din incinta cofetãriei, dupã care au lucrat în liniste fãrã ca cineva sã sesizeze ce se întîmplã. Fapta a fost comisã în jurul orei 3, însã politistii au fost sesizati cinci ore mai tîrziu cînd, cel mai probabil, infractorii erau iesiti din judet. Sau poate nu.

Articol afisat de 1461 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective