Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Februarie 2009
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 6 Februarie 2009
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Amantii Danielei Gyorfi n-au mai dus-o la bisericã

CĂ®ntãreata Daniela Gyorfi, cunoscutã mai mult pentru excentricitãtile sale decĂ®t pentru prestatiile sale muzicale, s-a despãrtit de iubitul si impresarul ei, George Tal, cu care avea o relatie de peste 3 ani si cu care intentiona sã se cãsãtoreascã. Degradarea relatiei dintre cĂ®ntãreatã si impresarul sãu a fost provocatã atĂ®t de scandalul cu Sorina, femeia cu care George are un copil, cĂ®t si de gurile rele, care au sustinut cã artista ar avea mai multi amanti. Desi era asteptatã cãsãtoria celor doi, acestia au anuntat Ă®n urmã cu douã zile cã au decis sã se despartã Ă®ntrucĂ®t au considerat cã este mai bine ca fiecare sã meargã pe drumul lui, evitĂ®nd sã facã prea multe dezvãluiri referitoare la motivele reale ale acestei rupturi.
„Nu a existat o cauzã anume. Au fost mai multe care au determinat ruptura. Totul a Ă®nceput odata cu scandalul iscat de Sorina, femeia cu care am un copil. Apoi alergãtura la spectacole, faptul cã am petrecut Ă®mpreunã 24 de ore din 24, Ă®n care, culmea, ne-am concentrat asupra muzicii si am uitat de relatia noastrã. Am realizat la un moment dat cã existã diferente Ă®n gĂ®ndire, Ă®nsã toate au pãlit Ă®n momentul Ă®n care am aflat cã vom avea un copil. N-a fost sa fie! Din secunda Ă®n care Daniela a pierdut sarcina, relatia noastrã s-a deteriorat vãzĂ®nd cu ochii. ĂŽn plus, Ă®n cercurile Ă®n care ne Ă®nvĂ®rtim noi au inceput sã circule bĂ®rfe cum cã Daniela ar avea trei amanti. Avem 40 de ani fiecare, nu mai avem timp sã ne mintim asa cã am decis cã e mai bine ca fiecare sã meargã pe drumul lui“, a declarat George Tal, pentru o revistã mondenã. Cei doi au plecat imediat dupã despãrtire la un concert Ă®n Germania unde, vor profita de ocazie si le vor da vestea si copiilor de acolo ai impresarului Tal. Probabil, cea mai afectatã va fi Francesca, fiica de 15 ani a acestuia care a petrecut mult timp cu Daniela si s-a atasat de ea. ĂŽn momentul Ă®n care se vor Ă®ntoarce, fostul iubit al Danielei va trebui sã-si caute o locuintã Ă®ntrucĂ®t acum locuia cu aceasta. PĂ®nã una alta, solista i-a dat voie sã-si tinã lucrurile Ă®n casa ei dar imediat dupã despãrtire au fãcut Ă®mpãrteala banilor cĂ®stigati la comun.

Articol afisat de 2058 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective