Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2009
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 15 Mai 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ramona Bãdescu încã-si cautã dragostea

Se poate spune cã Ramona Bãdescu este o femeie împlinitã, dar ceva lipseste. ÃŽn spatele unei cariere de succes, românca devenitã în 1996 cetãtean italian simte lipsa ingredientului de bazã: dragostea. „Nu l-am gãsit încã pe cel cãruia sã-i dãruiesc inima”, a declarat recent vedeta într-un interviu. Tocmai din acest motiv, cea mai mare neîmplinire e ei este faptul ca nu are o familie si, evident, un copil. „Dar nu este timpul pierdut. Este o dorintã de-a mea, dar încã nu stiu cînd si cu cine”, a mai spus ea. Desi ceasul biologic ticãie rapid, românca de 40 de ani are ce face între timp. Este consilierul primarului Romei, Gianni Alemanno, si încearcã din rãsputeri, spune ea, sã steargã imaginea pãtatã a românilor în Italia. „Politica mea este una a sufletului si, în acelasi timp, una socialã. ÃŽncep de jos, de la omul de rînd, deoarece politica înseamnã adunarea dorintelor celor mici. ÃŽn ceea ce priveste imaginea negativã a românilor, au fost scoase în fatã doar exceptiile. ÃŽn plus, italienii nu fac nici o diferentã între rromi si români, este o problemã de etimologie care mi se pare gravã. România are oameni de calitate si o istorie care niciodatã nu a fost cunoscutã de cãtre italieni”. Dacã Ramona îsi va îndeplini misiunea, rãmîne de vãzut. Premise existã, dacã tinem cont de succesul pe care îl are românca în Peninsulã. Succes care, spune ea, nu are nici o legaturã cu aspectul fizic. „Dacã era asa, pînã acum as fi fãcut douã-trei calendare în care pozam nud si as fi deschis mult mai usor usile”, a mai spus frumoasa brunetã. Iar frumusetea, spune Ramona, este un cadou primit ceva mai tîrziu. „ÃŽn adolescentã, stingeam lumina în baie cînd fãceam dus. Aveam impresia cã sînt grasã si urîtã”, a conchis vedeta.

Articol afisat de 1444 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de calendarul 2009 la data 15.05.2009 11:32
etimologie foarte grava ?!?!?
mai ramona, e adevarat ca a trecut ptr tine vremea calendarelor, dar sa exprimi niste opinii fara sa ai proprietatea cuvintelor este si mai jenant. dca ai vrut sa ne sugerezi ce cultura uriasa ai sa stii ca ai reusit din plin sa ne demonstrezi contrariul. ptr cultura ta etimologia se ocupa cu stabilirea originii unui cavant in nici un caz cu originea , cultura etg a doua populatii cum ar fi cea a rromilor sau a romanilor,asta e problema grava..... cum poti debita asa niste aberatii..... cat priveste toata cariera ta si atributiile tale pe langa primaria Romei, rog cititorii acestui articol sa se documenteze, si pe site-urile din italia si pe cel al primariei din roma, si bineinteles pe cele romanesti, unde pot fi citite si informatiile date de cei care mai stiu cate ceva. si vezi mai bine ce faci tu cu imaginea ta care nu este chiar asa de imaculata..... si care succes???? al cui???? ca e cam evitata.sau vorbiti de Sophia Loren???
Ad�ugat de calendarul 2009 la data 15.05.2009 11:51
cu lumina stinsa poti continua
si daca ai tine si gura inchisa mai mult timp ar fi si mai bine, poate citeste din greseala un copil declaratiile tale supersavante si isi intiparesc notiuni gresite..... pe ce te bazezi cand te dai diriguitoarea treburilor internationale? de la partidul Identitatea romaneasca din italia PIR ai fost exclusa de vreo doua luni, la primarie sa pare ca alemanoo nu a prea auzit de tine, siii acum ai impresia ca esti mai putin grasa , foarte frumoasa si foarte desteapta si foarte putin smecherizata...... si noi ceva mai urati si mai grasi si mai retarzi!!!!! apuca-te de ceva.... lasa vorba ca stai prost cu cuvintele si privind etimologia lor nici nu mai comentez..... stii, oamenii mai fac complimente si de complezenta , dar sa-ti faci singura e cam groasa.... las-o..
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective