Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2009
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 2 Iunie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Monica Anghel s-a apucat de... aikido

De curînd, Monica Anghel s-a apucat sã ia lectii de aikido la Liceul „Dinu Lipatti“ din Bucuresti de la sensei Rãduca Florina, care are centura neagrã 2 dan si practicã de 15 ani acest sport. Profesoara vedetei a avut, la rîndul ei, parte de o pregãtire specialã cu shihanul Dan Corneliu Ionescu, presedintele Federatiei Române de Aikido, care are centurã neagrã 7 dan. De altfel, artista este o persoanã energicã, cu o viatã dinamicã, reusind sã facã fatã cu succes atît activitãtii de la postul de radio Europa FM, unde realizeazã în fiecare dimineatã emisiunea „Desteptarea“, împreunã cu Bogdan Miu, cît si carierei în televiziune în cadrul show-ului Divertis, dar si carierei muzicale. Mai mult, Monica declara cã s-a îndrãgostit de aikido, sport pe care îl practicã sãptãmînal, iar uneori, întîmplator, exerseazã pe muzicã de pian. „Pentru mine, aikido este activitatea care mã relaxeazã cel mai mult. Asociez acest sport minunat cu o apã curgãtoare. Am un respect deosebit pentru toate artele martiale, dar de acesta pur si simplu m-am îndrãgostit. Mai mult, cu cîteva zile în urmã am trãit o experientã minunatã. ÃŽn timpul antrenamentelor, în salã se auzea un pian. Cineva studia înãuntrul liceului si sala de antrenamente era cuprinsã de acele sunete magice“, a povestit Monica. Pe 4 mai, Monica Anghel si Bogdan Miu au împlinit un an de cînd dau împreunã „Desteptarea“ românilor la Europa FM. Cu aceastã ocazie, cei doi au avut parte de o surprizã pusã la cale în mare tainã de cãtre colegii lor de la radio. ÃŽn timpul ultimei lor interventii a diminetii, studioul în care se aflau Monica si Bogdan a fost invadat de întreaga echipã Europa FM, care le-a cîntat „La multi ani“ si le-a înmînat douã daruri speciale.
„Am primit un cadou extraordinar de la colegii nostri: o broscutã testoasã drãgãlasã foc, pe care am numit-o broscuta Europa FM si de care vom avea grijã exclusiv eu si Bogdan. Pe lînga asta, ne-am îndulcit cu un tort deosebit, în formã de cãsti de radio. A fost un moment foarte emotionant, mai ales cã noi bãnuiam cã ni se pregãteste ceva, dar, cînd am vãzut cã se apropie ora 10.00 si nu s-a întîmplat nimic, ne resemnasem cã vom rãmîne nesãrbãtoriti de un an“, a mai declarat Monica.

Articol afisat de 1616 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective