Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2009
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 30 Septembrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

ÃŽn Consiliul Judetean e liniste. Si pace.

• cele trei formatiuni politice s-au despãrtit prietene dupã sedinta de ieri, desi la începutul întrunirii reprezentantii partidelor si-au arãtat muschii • ca de obicei, contrele au avut la bazã viitorul statiunii Negulesti •

Statiunea Negulesti si viitorul ei au stîrnit iar scandal în legislativul judetean, marti, 29 septembrie, atunci cînd a avut loc sedinta în cadrul cãreia ar fi trebuit sã se decidã ce se va întîmpla cu acest obiectiv. Propunerea privind viitorul statiunii venea din partea presedintelui Consiliului Judetean, adicã era opinia PDL, chestiune care i-a iritat pe reprezentantii PSD si PNL. Penelistii, prin vocea Danielei Soroceanu, au anuntat cã au depus la Consiliul Judetean un proiect în baza cãruia se sustine introducerea statiunii Negulesti în circuitul turistic si, totodatã se propune si cine va fi stãpînul acesteia. Pesedistii, prin Radu Tudorel Miron, au sustinut cã introducerea unui astfel de proiect pe ordinea de zi contravine regulamentului de functionare a Consiliului Judetean si a cerut ca propunerea presedintelui sã le fie adusã la cunostintã consilierilor cu cîteva zile înainte de a fi dezbãtutã public în sedintã. „Cred cã e cazul sã intãm în legalitate si sã nu mai primim proiecte sub nas în ziua sedintei“, a declarat Radu Tudorel Miron. „Fiti convinsi cã nu avem nici un interes ca acest proiect sã îl fortãm. (...) Propun sã amînãm proiectul pentru o sedintã viitoare“, a declarat Vasile Pruteanu. Dupã zeci de minute de contre, s-a decis ca viitorul statiunii Negulesti sã se mai amîne cu o lunã. Si pentru ca în octombrie aceste frecusuri dintre consilieri sã nu mai existe, fiecare formatiune si-a nominalizat reprezentanti care se vor întîlni în zilele urmãtoare pentru a pune cap la cap ideile cele mai bune pentru ca statiunea sã se redeschidã. Astfel, PNL va fi reprezentat de Daniela Soroceanu, iar PSD de Constantin Iacoban.
Vasile Pruteanu sustine ca pentru punerea în functiune a Statiunii Negulesti, pentru început doar a restaurantului, barului si a spatiilor de cazare din pavilionul central, cele douã corpuri de clãdire ale imobilului sã fie împãrtie între CJ si o societate care încã nu s-a nãscut. „Corpul A, adicã baza de tratament si cabinetele medicale, sã fie preluat în administrare directã de cãtre CJ Neamt, în vederea actualizãrii proiectului «Reabilitarea arealului turistic Negulesti», realizat în 2004 si depunerea acestuia pentru finantare în cadrul POR 2007-2013, iar Corpul B - restaurantul, barul si spatiile de cazare, sã constituie aportul în naturã al judetului Neamt la înfiintarea unei societãti comerciale, care sã presteze servicii în domeniul turismului si sãnãtãtii“, era propunerea presedintele Vasile Pruteanu. La data de 31 august 2009, valoarea imobilului Statiunii Negulesti era de 3.678.940,76 de lei. Deocamdatã statiunea încã se mai aflã în administrarea Apa Serv, dar acest lucru este ilegal, întrucît compania are alt obiect de activitate.

Articol afisat de 1313 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de cicero la data 29.09.2009 17:42
Pruteanu,chelner sef
Propun si o schema de personal la noua societate: Pruteanu, chelner sef la servit sefi,dar cu bacsis stabilit dinainte: 10% personal,10% la ...centru, Romica Rotaru, sef la aprovizionare, cu comisioane clare spre PSD si PDL, Dan Constantin,purtator de cuvint,ca e obisnuit cu delatiunile. Sedintele de CJ se vo tine obligatoriu acolo, consumatia ar fi gratis si ar fi usot cu cazarea, gratis si ea si nu-ti mai zice nevasta nimic ca mirosi a tamiie.In concluzie, o noua golanie, de data asta marca dom profesor.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective