Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Octombrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

MONITORUL ÃŽTI ADUCE BANI ÃŽN BUZUNAR

„OPERATIUNEA ABONAMENTUL“

„Monitorul de Neamt si Roman“ vine cu o nouã surprizã pentru cititorii si abonatii ziarului. De aceastã datã este vorba despre o campanie de premiere a celor ce ne citesc zilnic, echipa cotidianului urmînd sã poposeascã în orasele si comunele judetului. Cei care au asupra lor ziarul Monitorul din ziua respectivã sau abonamentul pe luna octombrie sau noiembrie, vor fi recompensati cu o sumã de bani sau premii. La abonamentul pe o lunã premiul este de 100 de lei (1 milion de lei vechi), la douã luni este 150 de lei, iar pe un an este de 200 de lei. Important de stiut este faptul cã toti nemtenii care vor fi întrebati dacã au asupra lor ziarul sau abonamentul vor participa la o tragere la sorti, în joc fiind puse alte premii si bani.

Monitorul premiat doi cititori fideli

• „Operatiunea abonamentul“ a adus primii bani la Roman • o tînãrã de 29 de ani a fost recompensatã cu 500.000 de lei vechi • aceeasi sumã a primit-o un taximetrist din Piatra Neamt •

Campania „Operatiunea abonamentul“, initiatã de cotidianul Monitorul si demaratã luni, 19 octombrie, a adus primul premiu în bani la Roman, dar si unui pietrean, taximetrist de meserie. Cornel Platon a fost recompensat pentru obiceiul sãu aproape zilnic de a citi Monitorul cu suma de 50 de lei, bani la care nu spera, întrucît, zice el, sînt atîtia cititori si abonati în judetul Neamt, încît sansele de a fi dat norocul fix peste el le gãsea foarte mici. „Sînt un cititor fidel al cotidianului Monitorul de Neamt si Roman, cumpãrarea ziarului fiind pentru mine un obicei, o rutinã zilnicã. Am douã jobb-uri, unul dintre ele fiind taximetria. ÃŽn timpul acestui serviciu, între curse, citesc ziarul pentru cã asa vremea trece mai repede. E un obicei la noi, taximetristii, sã citim presa. Eu cumpãr si Monitorul si ziare centrale. ÃŽmi amintesc cã am început sã iau ziarul pentru anunturile de la mica publicitate. ÃŽn urmã cu mai multi ani cãutam un loc de muncã. Am reusit si mi-am gãsit serviciu si am continuat sã cumpãr si ziarul“, a declarat Cornel Platon, care are 35 de ani si este din Piatra Neamt. Tînãrul stie foarte bine care sînt sectiunile ziarului si spune cã este interesat în primul rînd de stirile politice, date fiind vremurile pe care le traversãm. Nu este strãin nici de articolele care se scriu despre evenimentele apãrute pe traseele judetului, pentru cã este unul dintre participantii importanti la trafic. Din acest motiv este interesat sã afle ce accidente s-au înregistrat în judetul Neamt, cine sînt vinovatii si cauzele. „Asta nu înseamnã cã nu citesc toate articolele. Dacã tot cumpãr ziarul, mi s-ar pãrea ilogic sã nu îl citesc de la un capãt la altul. ÃŽn ultimele editii, un articol care mi se pare de interes major este cel legat de explozia blocului de locuinte din municipiul Roman. Si stirea despre moartea fostului sef al SRI. Si cred cã multã lume e interesatã sã afle ce «minuni» se întîmplã la betie“, a mai spus taximetristul pietrean. Cît despre campania „Operatiunea Abonamentul“, Cornel Platon a spus cã este o initiativã lãudabilã, care aduce bucurie acolo unde nu te astepti, asa cum a fost si cazul lui, pentru cã nu se vedea printre cîstigãtorii celor 50 de lei pusi ieri la bãtaie.

„Citind Monitorul sînt la curent cu tot ce se întîmplã în Roman si în tarã“

La Roman, campania Monitorul a bucurat-o pe Elena Marilena Popa, în vîrstã de 29 de ani, surprinsã de reporterii cotidianului în jurul orei 13.30, dupã ce-si cumpãrase ziarul de la chioscul din fata Complexului Comercial „Casa Afacerilor“. Desi tînãra era informatã asupra campaniei, nu a bãnuit nici o clipã cã va cîstiga un premiu în valoare de 50 de lei, mai ales cã norocul nu i-a surîs de prea multe ori pînã acum. Elena Marilena Popa ne-a mãrturisit cã citeste Monitorul din anul 2002, de cînd am apãrut pentru prima datã pe piata romascanã, sub numele „Monitorul de Roman“, adicã de mai bine de sapte ani. Tînãra, vînzãtoare la un stand de haine în „Casa Afacerilor“, cumpãrã zilnic ziarul, mãrturisind cã e mai convenabil sã-l cumpere dimineata la prima orã, decît sã facã abonament, din cauza programului de lucru. „Nu am fãcut abonament la Monitorul dintr-un singur motiv: încep programul la ora 9 si termin seara, dupã ora 18, iar dacã as avea abonament as afla informatiile abia seara, cînd ajung acasã. Sînt la curent cu toate stirile apãrute, sînt informatii complete, bine documentate si mult mai detaliate decît la posturile de televiziune. ÃŽn plus, uneori, seara cînd ajung acasã, nu am timp sã mã uit la stiri. Locuiesc în Cartierul Municitoresc foarte aproape de blocul în care s-a produs explozia de sãptãmîna trecutã. Am citit Monitorul «pe nerãsuflate» pentru cã am gãsit toate informatiile pe care voiam sã le aflu. Interesantã ideea cu colajul acela de fotografii de la locul dezastrului. Dimineata, la ora nouã, îmi încep ziua de muncã împreunã cu «Monitorul» si am timp sã citesc fiecare articol pe îndelete. Pot spune cã articolele din sfera politicã si economicã mi-au influentat adeseori si optiunile electorale. Faptul cã este un cotidian care apare în tot judetul îmi dã posibilitatea sã fac o comparatie între realizãrile de pe plan local, cu acelea din Piatra Neamt si celelalte zone din Neamt. Nu am preferintã pentru un domeniu anume, citesc deopotrivã si stirile din sfera economicã si socialã, cît si evenimentul sau stirile politice. Avînd în vedere si criza pe care o parcurgem, citind Monitorul sînt la curent cu tot ce se întîmplã în Roman si în tarã, astfel încît am o orientare asupra zilei de mîine“, a spus Elena Marilena Popa. Cei 50 de lei, i-au adus tinerei o razã de luminã pe chip, considerîndu-se de douã ori cîstigatã, pe deoparte pentru informatiile obtinute la cald, zi de zi, si, pe de altã parte, pentru suma obtinutã.

Cistigatori din Bicaz si Tîrgu Neamt

Hazardul, pus în joc de cãtre Monitorul de Neamt prin „Operatiunea Abonamentul“, lansatã pe 19 octombrie, a fãcut ca norocul sã cadã ieri, la Bicaz, asupra Anei Geangalãu, în vîrstã de 35 de ani. Desi o fidelã cititoare a cotidianului nemtean Monitorul, bicãjeanca nu spera ca sortii s-o fericeascã cu premiul de 50 de lei, astfel încît, la aflarea vestii a fost cuprinsã de mari emotii. „Nu pot sã cred. Chiar eu sã fiu aleasa sortii? Doar sîntem atîtia bicãjeni doritori de informatii, gratie ziarului Monitorului de Neamt“, a declarat Ana Geangalãu. Premiul a fost ca o mãnusã pentru aceasta, mai ales cã femeia se aflã în somaj, si are în îngrijire douã fetite, una în clasa a IV-a si o alta la grãdinitã. „Din acesti bani o sã cumpãr cîte ceva pentru fetite, pentru cã, sigur, ele mi-au purtat noroc“, a adãugat femeia. Cît priveste fidelitatea fatã de Monitorul de Neamt, ca perseverentã cititoare a acestei publicatii de mai bine de 5 ani, de cînd a revenit acasã de la muncã din strãinãtate, Ana Geangalãu o pune pe seama tinutei grafice si a seriozitãtii în acordarea de informatii. „Citesc acest ziar, pentru cã îl consider foarte serios si obiectiv, comparativ cu alte publicatii. Este un cotidian complet, avînd articole din judet, tarã si chiar cu subiecte externe. Apoi, are o paginã de sport zilnic, informatii culturale si alte aspecte. As mai avea de adãugat faptul, cã locuind la casã, ca femeie am multã treabã în gospodãrie. Ei, tocmai aici este problema. Cînd fac o pauzã, citesc ziarul, pentru a fi la curent cu stirile. O altã problemã ar fi cã la Bicaz nu avem nici un canal TV din Neamt, asa cã, singura sursã de informatii locale rãmîne Monitorul. Desi locuiesc în cartierul Ciungi, unde nu prea ajunge presa, vin zilnic în centru pentru cumpãrãturi si cu aceastã ocazie iau si ziarul. A devenit obisnuintã. Cred cã premiul mi-a fost hãrãzit de Dumnezeu ca un rãspuns la propria-mi fidelitate“, a afirmat Ana Geangalãu.

„Prima datã îmi iau ziarul Monitorul si apoi mã duc la muncã“

Campania initiatã de Monitorul a adus primul premiu în bani si la Tîrgu Neamt. Gheorghe Bîrgãoanu, un pensionar de 69 de ani, a fost recompensat cu suma de 50 de lei pentru obiceiul sãu de a citi zilnic cotidianul Monitorul. Preferã sã si-l cumpere de la chiosc, la prima orã, asa e sigur cã nu va pierde informatiile despre cele mai importante evenimente din judet. Cîteodatã, cînd stie cã a doua zi va ajunge mai tîrziu în oras, roagã din timp vînzãtoarele sã i-l pãstreze. „Monitorul este ziarul meu preferat, sînt un cititor fidel. Citesc acest ziar încã de cînd a apãrut, l-am urmãrit mereu, dar de vreo doi ani îl cumpãr în fiecare zi. Prima datã îmi iau ziarul Monitorul si apoi mã duc la muncã. Mi-a plãcut felul în care sînt prezentate articolele, si felul în care se face informarea. Cred cã este o informare corectã, nu am gãsit texte în care sã se scrie neadevãruri. Mie îmi place corectitudinea, seriozitatea, pentru acest motiv am rãmas un cititor fidel“, ne-a spus Gheorghe Bîrgãoanu. Urmãreste în special stirile legate de Tîrgu Neamt, vrea sã fie la curent cu tot ce se întîmplã pe plan local, îi place sã fie informat, crede cã asa poate da oricui un rãspuns adecvat. Este la fel de interesat de ce se întîmplã la Piatra Neamt, sau la nivel de judet, si nu ocoleste nici mica publicitate, anunturile pentru vînzãri, în special. „Sînt interesat de ce se scrie despre lumea noastrã de aici, din oras, de conducerea Primãriei, vreau sã fiu informat, de asta am mai participat si la adunãri publice, cînd am avut timp. Citesc tot ce apare în ziar, si eu, si ceilalti membri ai familiei mele. Le pãstrãm, asa cã am adunat o adevãratã colectie, un teanc mare, mare de ziare“, mãrturiseste bãtrînul. A fost sofer, dar de cînd a iesit la pensie încearcã sã mai cîstige si din alte activitãti: mai taie lemne cu drujba, sudeazã, ori face topoare. Se bucurã cã stã bine cu sãnãtatea, nici el, nici sotia neavînd pînã acum nevoie de medicamente. Apreciazã campania lansatã de cotidianul Monitorul, de recompensare a cititorilor fideli si stie cã au mai fost concursuri cu diverse premii de-a lungul timpului. „Pensia e cam micã, dar sã dea Domnul sã fie lungã. ÃŽmi prind foarte bine banii dati de Monitorul. La momentul actual sînt bine veniti. Multumesc foarte mult pentru acest premiu si vã asigur cã voi rãmîne în continuare un cititor fidel si cã acest ziar nu va lipsi niciodatã din casa mea“, a mai spus Gheorghe Bîrgãoanu.

Articol afisat de 1190 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(MN)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective