Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2009
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Octombrie 2009
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

MONITORUL ÎTI ADUCE BANI ÎN BUZUNAR

„OPERATIUNEA ABONAMENTUL“

„Monitorul de Neamt si Roman“ vine cu o nouă surpriză pentru cititorii si abonatii ziarului. De această dată este vorba despre o campanie de premiere a celor ce ne citesc zilnic, echipa cotidianului urmînd să poposească în orasele si comunele judetului. Cei care au asupra lor ziarul Monitorul din ziua respectivă sau abonamentul pe luna octombrie sau noiembrie, vor fi recompensati cu o sumă de bani sau premii. La abonamentul pe o lună premiul este de 100 de lei (1 milion de lei vechi), la două luni este 150 de lei, iar pe un an este de 200 de lei. Important de stiut este faptul că toti nemtenii care vor fi întrebati dacă au asupra lor ziarul sau abonamentul vor participa la o tragere la sorti, în joc fiind puse alte premii si bani.

Monitorul premiat doi cititori fideli

• „Operatiunea abonamentul“ a adus primii bani la Roman • o tînără de 29 de ani a fost recompensată cu 500.000 de lei vechi • aceeasi sumă a primit-o un taximetrist din Piatra Neamt •

Campania „Operatiunea abonamentul“, initiată de cotidianul Monitorul si demarată luni, 19 octombrie, a adus primul premiu în bani la Roman, dar si unui pietrean, taximetrist de meserie. Cornel Platon a fost recompensat pentru obiceiul său aproape zilnic de a citi Monitorul cu suma de 50 de lei, bani la care nu spera, întrucît, zice el, sînt atîtia cititori si abonati în judetul Neamt, încît sansele de a fi dat norocul fix peste el le găsea foarte mici. „Sînt un cititor fidel al cotidianului Monitorul de Neamt si Roman, cumpărarea ziarului fiind pentru mine un obicei, o rutină zilnică. Am două jobb-uri, unul dintre ele fiind taximetria. În timpul acestui serviciu, între curse, citesc ziarul pentru că asa vremea trece mai repede. E un obicei la noi, taximetristii, să citim presa. Eu cumpăr si Monitorul si ziare centrale. Îmi amintesc că am început să iau ziarul pentru anunturile de la mica publicitate. În urmă cu mai multi ani căutam un loc de muncă. Am reusit si mi-am găsit serviciu si am continuat să cumpăr si ziarul“, a declarat Cornel Platon, care are 35 de ani si este din Piatra Neamt. Tînărul stie foarte bine care sînt sectiunile ziarului si spune că este interesat în primul rînd de stirile politice, date fiind vremurile pe care le traversăm. Nu este străin nici de articolele care se scriu despre evenimentele apărute pe traseele judetului, pentru că este unul dintre participantii importanti la trafic. Din acest motiv este interesat să afle ce accidente s-au înregistrat în judetul Neamt, cine sînt vinovatii si cauzele. „Asta nu înseamnă că nu citesc toate articolele. Dacă tot cumpăr ziarul, mi s-ar părea ilogic să nu îl citesc de la un capăt la altul. În ultimele editii, un articol care mi se pare de interes major este cel legat de explozia blocului de locuinte din municipiul Roman. Si stirea despre moartea fostului sef al SRI. Si cred că multă lume e interesată să afle ce «minuni» se întîmplă la betie“, a mai spus taximetristul pietrean. Cît despre campania „Operatiunea Abonamentul“, Cornel Platon a spus că este o initiativă lăudabilă, care aduce bucurie acolo unde nu te astepti, asa cum a fost si cazul lui, pentru că nu se vedea printre cîstigătorii celor 50 de lei pusi ieri la bătaie.

„Citind Monitorul sînt la curent cu tot ce se întîmplă în Roman si în tară“

La Roman, campania Monitorul a bucurat-o pe Elena Marilena Popa, în vîrstă de 29 de ani, surprinsă de reporterii cotidianului în jurul orei 13.30, după ce-si cumpărase ziarul de la chioscul din fata Complexului Comercial „Casa Afacerilor“. Desi tînăra era informată asupra campaniei, nu a bănuit nici o clipă că va cîstiga un premiu în valoare de 50 de lei, mai ales că norocul nu i-a surîs de prea multe ori pînă acum. Elena Marilena Popa ne-a mărturisit că citeste Monitorul din anul 2002, de cînd am apărut pentru prima dată pe piata romascană, sub numele „Monitorul de Roman“, adică de mai bine de sapte ani. Tînăra, vînzătoare la un stand de haine în „Casa Afacerilor“, cumpără zilnic ziarul, mărturisind că e mai convenabil să-l cumpere dimineata la prima oră, decît să facă abonament, din cauza programului de lucru. „Nu am făcut abonament la Monitorul dintr-un singur motiv: încep programul la ora 9 si termin seara, după ora 18, iar dacă as avea abonament as afla informatiile abia seara, cînd ajung acasă. Sînt la curent cu toate stirile apărute, sînt informatii complete, bine documentate si mult mai detaliate decît la posturile de televiziune. În plus, uneori, seara cînd ajung acasă, nu am timp să mă uit la stiri. Locuiesc în Cartierul Municitoresc foarte aproape de blocul în care s-a produs explozia de săptămîna trecută. Am citit Monitorul «pe nerăsuflate» pentru că am găsit toate informatiile pe care voiam să le aflu. Interesantă ideea cu colajul acela de fotografii de la locul dezastrului. Dimineata, la ora nouă, îmi încep ziua de muncă împreună cu «Monitorul» si am timp să citesc fiecare articol pe îndelete. Pot spune că articolele din sfera politică si economică mi-au influentat adeseori si optiunile electorale. Faptul că este un cotidian care apare în tot judetul îmi dă posibilitatea să fac o comparatie între realizările de pe plan local, cu acelea din Piatra Neamt si celelalte zone din Neamt. Nu am preferintă pentru un domeniu anume, citesc deopotrivă si stirile din sfera economică si socială, cît si evenimentul sau stirile politice. Avînd în vedere si criza pe care o parcurgem, citind Monitorul sînt la curent cu tot ce se întîmplă în Roman si în tară, astfel încît am o orientare asupra zilei de mîine“, a spus Elena Marilena Popa. Cei 50 de lei, i-au adus tinerei o rază de lumină pe chip, considerîndu-se de două ori cîstigată, pe deoparte pentru informatiile obtinute la cald, zi de zi, si, pe de altă parte, pentru suma obtinută.

Cistigatori din Bicaz si Tîrgu Neamt

Hazardul, pus în joc de către Monitorul de Neamt prin „Operatiunea Abonamentul“, lansată pe 19 octombrie, a făcut ca norocul să cadă ieri, la Bicaz, asupra Anei Geangalău, în vîrstă de 35 de ani. Desi o fidelă cititoare a cotidianului nemtean Monitorul, bicăjeanca nu spera ca sortii s-o fericească cu premiul de 50 de lei, astfel încît, la aflarea vestii a fost cuprinsă de mari emotii. „Nu pot să cred. Chiar eu să fiu aleasa sortii? Doar sîntem atîtia bicăjeni doritori de informatii, gratie ziarului Monitorului de Neamt“, a declarat Ana Geangalău. Premiul a fost ca o mănusă pentru aceasta, mai ales că femeia se află în somaj, si are în îngrijire două fetite, una în clasa a IV-a si o alta la grădinită. „Din acesti bani o să cumpăr cîte ceva pentru fetite, pentru că, sigur, ele mi-au purtat noroc“, a adăugat femeia. Cît priveste fidelitatea fată de Monitorul de Neamt, ca perseverentă cititoare a acestei publicatii de mai bine de 5 ani, de cînd a revenit acasă de la muncă din străinătate, Ana Geangalău o pune pe seama tinutei grafice si a seriozitătii în acordarea de informatii. „Citesc acest ziar, pentru că îl consider foarte serios si obiectiv, comparativ cu alte publicatii. Este un cotidian complet, avînd articole din judet, tară si chiar cu subiecte externe. Apoi, are o pagină de sport zilnic, informatii culturale si alte aspecte. As mai avea de adăugat faptul, că locuind la casă, ca femeie am multă treabă în gospodărie. Ei, tocmai aici este problema. Cînd fac o pauză, citesc ziarul, pentru a fi la curent cu stirile. O altă problemă ar fi că la Bicaz nu avem nici un canal TV din Neamt, asa că, singura sursă de informatii locale rămîne Monitorul. Desi locuiesc în cartierul Ciungi, unde nu prea ajunge presa, vin zilnic în centru pentru cumpărături si cu această ocazie iau si ziarul. A devenit obisnuintă. Cred că premiul mi-a fost hărăzit de Dumnezeu ca un răspuns la propria-mi fidelitate“, a afirmat Ana Geangalău.

„Prima dată îmi iau ziarul Monitorul si apoi mă duc la muncă“

Campania initiată de Monitorul a adus primul premiu în bani si la Tîrgu Neamt. Gheorghe Bîrgăoanu, un pensionar de 69 de ani, a fost recompensat cu suma de 50 de lei pentru obiceiul său de a citi zilnic cotidianul Monitorul. Preferă să si-l cumpere de la chiosc, la prima oră, asa e sigur că nu va pierde informatiile despre cele mai importante evenimente din judet. Cîteodată, cînd stie că a doua zi va ajunge mai tîrziu în oras, roagă din timp vînzătoarele să i-l păstreze. „Monitorul este ziarul meu preferat, sînt un cititor fidel. Citesc acest ziar încă de cînd a apărut, l-am urmărit mereu, dar de vreo doi ani îl cumpăr în fiecare zi. Prima dată îmi iau ziarul Monitorul si apoi mă duc la muncă. Mi-a plăcut felul în care sînt prezentate articolele, si felul în care se face informarea. Cred că este o informare corectă, nu am găsit texte în care să se scrie neadevăruri. Mie îmi place corectitudinea, seriozitatea, pentru acest motiv am rămas un cititor fidel“, ne-a spus Gheorghe Bîrgăoanu. Urmăreste în special stirile legate de Tîrgu Neamt, vrea să fie la curent cu tot ce se întîmplă pe plan local, îi place să fie informat, crede că asa poate da oricui un răspuns adecvat. Este la fel de interesat de ce se întîmplă la Piatra Neamt, sau la nivel de judet, si nu ocoleste nici mica publicitate, anunturile pentru vînzări, în special. „Sînt interesat de ce se scrie despre lumea noastră de aici, din oras, de conducerea Primăriei, vreau să fiu informat, de asta am mai participat si la adunări publice, cînd am avut timp. Citesc tot ce apare în ziar, si eu, si ceilalti membri ai familiei mele. Le păstrăm, asa că am adunat o adevărată colectie, un teanc mare, mare de ziare“, mărturiseste bătrînul. A fost sofer, dar de cînd a iesit la pensie încearcă să mai cîstige si din alte activităti: mai taie lemne cu drujba, sudează, ori face topoare. Se bucură că stă bine cu sănătatea, nici el, nici sotia neavînd pînă acum nevoie de medicamente. Apreciază campania lansată de cotidianul Monitorul, de recompensare a cititorilor fideli si stie că au mai fost concursuri cu diverse premii de-a lungul timpului. „Pensia e cam mică, dar să dea Domnul să fie lungă. Îmi prind foarte bine banii dati de Monitorul. La momentul actual sînt bine veniti. Multumesc foarte mult pentru acest premiu si vă asigur că voi rămîne în continuare un cititor fidel si că acest ziar nu va lipsi niciodată din casa mea“, a mai spus Gheorghe Bîrgăoanu.

Articol afisat de 1095 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(MN)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu există nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective