Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2009
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 3 Decembrie 2009
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Scolile nemtene, prezentate pe rînd pe site-ul ISJ

• prima scoalã despre care cei ce folosesc internetul pot afla mai multe informatii este Scoala Horia • dupã o sãptãmînã, filmul despre aceasta va fi schimbat cu înregistrarea despre Scoala Mastacãn • „Fiecãrei scoli îi vom da sansa de a se prezenta timp de o sãptãmînã de pe site-ul ISJ Neamt“, a declarat inspectorul scolar general Luminita Georgeta Vîrlan •

Scolile din judetul Neamt vor fi la „dispozitia“ vizitatorilor virtuali începînd de astãzi, 3 decembrie. Pe rînd, fiecare unitate de învãtãmînt nemteanã va fi postatã pe internet, la adresa www.isjneamt.ro, timp de o sãptãmînã. Ideea apartine conducerii Inspectoratului Scolar Judetean Neamt. „Am gãsit aceastã variantã de a face cunoscute celor interesati scolile din judetul Neamt dupã ce am fost în vizitã la unele dintre ele si am gãsit filme realizate în unitãti, cu diverse ocazii. La propunerea colegei Liliana Georgescu, inspector scolar general adjunct al ISJ, am zis cã e o posibilitate ca scolile sã devinã cunoscute si asta prin intermediul unui film realizat cu diverse ocazii, care sã fie postat pe site-ul inspectoratului. Joi, 3 decembrie, îi vom informa pe colegii directori cã au posibilitatea sã pregãteascã o astfel de înregistrare în scolile pe care le conduc, prinzînd imagini de la diverse activitãti, dotãri, laboratoare, elevi si cadre didactice. Fiecãrei scoli îi vom da sansa de a se prezenta timp de o sãptãmînã de pe site-ul ISJ Neamt“, a declarat inspectorul scolar general Luminita Georgeta Vîrlan (foto).
Prima scoalã care va avea film propriu pe site-ul ISJ este Scoala Horia. Miercuri, 2 decembrie, în unitate au avut loc mai multe activitãti dedicate zilei de 1 decembrie. Printre invitatii care au asistat la activitãtile sustinute de cãtre elevi si cadre didactice s-au numãrat si sefii învãtãmîntului nemtean. Pentru cã unitatea a avut „Zilele scolii“ luna trecutã, cu acel prilej s-a realizat filmul care de astãzi va putea fi vãzut pe site-ul ISJ. Dupã expirarea timpului alocat Scolii Horia va urma Scoala Mastacãn, care are deja filmul realizat tot cu prilejul „Zilelor scolii“, în urmã cu cîteva sãptãmîni.
Dacã unele unitãti de învãtãmînt, si sînt multe în aceastã situatie, au site-uri proprii prin intermediul cãrora se fac cunoscute publicului larg, altele nu posedã asa ceva si atunci se cunosc foate putine amãnunte despre ele, sau chiar nimic.

Articol afisat de 1572 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective