Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2010
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 20 Ianuarie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Amanta l-ar putea lãsa pe Mîndrutã fãrã job

Prins în „flagrant delict“ de paparazzi în timp ce se plimba cu amanta din dotare, Lucian Mîndrutã, prezentatorul stirilor de la Observator, are probleme mari la serviciu. Camelia Voiculescu, patroana postului de televizune Antena 1 este supãratã foc pe stirist si a cerut ca acesta sã nu mai fie pus pe sticlã. Greseala lui Mîndrutã a fost aceea cã, din disperare sã nu-si piardã familia, a uitat cã este angajatul unuia dintre cele mai importante trusturi de media si cã în situatia în care se afla ar fi trebuit sã cearã si pãrerea sefilor înainte de a iesi public ca sã-si cearã scuze. Pe lîngã faptul cã nu a consultat pe nimeni, el nu l-a anuntat nici pe colegul Ionescu în emisiunea cãruia a fãcut declaratia care i-a adus atîtea probleme. Asa cum era de asteptat, gestul negîndit al stiristului nu a rãmas netaxat. Dupã un scandal ca la carte, pe care i l-au fãcut superiorii, acestia intentioneazã sã-l taxeze pe stirist. Un tabloid bucurestean a relatat cã Mîndrutã va fi retrogradat de la Observator si va primi, în schimb, o emisiune la Antena 3. Mãsura a fost cerutã chiar de cãtre Camelia Voiculescu, sefa antenistilor. Cert este cã Mîndrutã a luat foc cînd a aflat ca existã poze care îi demonstreazã infidelitatea si, disperat, s-a grãbit sã-si cearã scuze, în direct. Prezentatorul a încercat sã steargã cu buretele idila extraconjugalã si si-a luat revansa fatã de sotie (foto) si de copii, invitîndu-i într-o vacantã. tocmai în Caraibe. Se pare cã sotia sa l-a înteles si a fãcut uitat episodul. Pe amanta prezentatorului de la Antena 1 o cheamã Mihaela si lucreaza la o companie de telefonie mobilã. Cunoscutii ei au declarat pentru Cancan cã sotul acesteia este foarte supãrat la aflarea vestii cã a lui nevastã are o aventurã si pare hotãrît sã divorteze.
Mihaela, amanta lui Mîndrutã, este din Bucuresti, are 33 ani si si-a cunoscut actualul sot în liceu. Tînãra lucreazã la o cunoscutã companie de telefonie mobilã. Faptul cã a cãlcat pe bec se pare cã o va costa cãsnicia, sotul ei nefiind dispus sã treacã cu vederea relatia pe care o avea cu stiristul de la Antena 1. Lucian si Ioana, sotia sa, s-au cunoscut la Spitalul Clinic Universitar, acolo unde ea lucreazã. S-au cãsãtorit de douã ori. Prima datã în anul 2000, în avion, în fata ofiterului stãrii civile. Cîtiva ani mai tîrziu, ei s-au cãsãtorit si religios. Au împreunã doi copii, Mihai, de 7 ani si Matei, de 5 ani. Ioana mai are o fatã din prima cãsãtorie.

Articol afisat de 2001 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective