Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Ianuarie 2010
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 27 Ianuarie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Top vedete prost îmbrãcate

Ne-am obisnuit sã aruncãm privirea peste gard si sã ne uitãm în ograda vecinilor bine sau prost îmbrãcati, însã avem suficient de multe exemple de vedete care nu stiu sã-si aleagã hainele, desi nu au limitã la card. Printre cele mai arãtate cu degetul vedete pentru stilul vestimentar sunt Oana Roman, Andreea Marin, fetele de la Bambi, Ana Maria Ferentz, Mihaela Tatu si Andreea Banicã. Desi a fost tot timpul parte din lumea bunã a Capitalei si a trãit o bunã perioadã pe meleaguri pariziene, mezina lui Petre Roman este total nepregãtitã în domeniul vestimentar. Slabã sau mai rotofeie, Oana si-a scos tot timpul în evidentã acele pãrti ale corpului pe care trebuia sã le ascundã. Cum nu are o talie de viespe, ea obisnuieste sã poarte haine mulate care îi evidentiazã colãceii, dar si rochii foarte scurte, desi picioarele ei nu seamãnã nicicum cu cele ale Tinei Turner. Astfel, Oana apare tot mai des cu bluzite strîmte, care stau sã pocneascã pe formele-i rubiconde, cu fustite care i se ridicã nepermis de mult pe solduri si decolteuri adînci, total nepotrivite.
O altã starletã dîmboviteazã aflatã în atentia ziarelor de scandal este Ana Maria Ferentz. Desi a renuntat pe alocuri la hainele de circ pe care le purta pe vremea cînd fãcea furori în revistele pentru bãrbati, ea mai recidiveazã si acum. Sfãtuitã de un stilist, cîntãreata se strãduieste sã scape de faima pe care si-a cîstigat-o iesind în oras în corsete din dantelã si batiste pe post de fustã si se vrea o doamnã. Acum poartã haine oarecum potrivite, decente, însã fãrã o paietã, un sclipici si un argintiu inserat pe ici pe colo, parcã nu se poate.
Si Andreea Marin a dat chix de multe ori la capitolul modã, desi este plinã de bani. Si comentarii malitioase pe aceastã temã au fost, sustinîndu-se cã Zîna nu prea stie pe ce sã punã mîna atunci cînd intrã într-un magazin. Memorabilã este tinuta de „cowboy“ a Andreei cînd a apãrut la un eveniment monden cu o pãlãrie de paie aidoma vãcarilor din Vestul Salbatic asortatã la o rochie turcoaz pe sub care a uitat sã strecoare un sutien; ciocate la fel de albastre care au obosit retina celor din jur si mãrgele multe si mari, în aceeasi culoare. Salvarii cu turul lãsat, considerati una dintre cele mai urîte piese vestimentare ale secolului, îndesati în cizme, si în plus cu un taior sînt un alt exemplu de tinutã etalatã de Andreea Marin.

Articol afisat de 1557 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective