Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Martie 2010
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Alte Titluri 26 Martie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Mihaela Rãdulescu a cîstigat procesul cu fostul sot

Mihaela Rãdulescu a obtinut în instantã dreptul de a purta numele de Rãdulescu si a dovedit cã fostul ei sot a încercat sã-si facã publicitate pe spinarea ei. Acuzatã de bigamie de primul ei sot, vedeta de televiziune a demonstrat în fata judecãtorilor cã Bogdan Rãdulescu i-a adusa acuzatii nefondate. Dupã cîteva luni de tergiversare a procesului de cãtre Rãdulescu, Judecãtoria Sectorului 1 s-a pronuntat cu privire la învinuirile primului sot al Mihaelei. Bãrbatul a încercat vara trecutã sã joace la douã capete si, printr-o cerere banalã, o acuza pe divã de bigamie, dar si de faptul cã îi poartã ilegal numele. El spunea atunci cã nu a divortat de Mihaela si cã nici nu si-a dat acordul ca aceasta sã-i poarte numele de Rãdulescu. El îi cerea sã revinã la numele de domnisoarã, si anume Tiganu. În urma unei exceptii ridicate de avocatii vedetei, instanta a declarat cererea fostului sot inadmisibilã. Judecãtorii au motivat sentinta prin faptul cã a trecut foarte mult timp de la pronuntarea divortului dintre cei doi si nu se mai pune problema ca vedeta sã-i aducã vreun prejudiciu în cazul în care îi foloseste numele. Din actele oficiale rezultã cã separarea s-a produs în 1997, cu cîteva luni înainte ca Mihaela sã se cãsãtoreascã cu Stefan Bãnicã jr. Actuala iubitã a lui Dani Otil a solicitat atunci instantei desfacerea cãsãtoriei încheiate la data de 3 decembrie 1988, din vina pîrîtului, si a cerut pãstrarea numelui. Primul sot nu s-a opus acestei cereri dar 12 ani mai tîrziu, în 2009 si-a dat seama cã diva îi aduce grave prejudicii de imagine prin folosirea numelui sãu. Judecãtorii au constatat însã cã acesta s-a trezit mult prea tîrziu iar Mihaelei i s-a permis sã-si pãstreze numele obtinut în urma primei cãsãtorii.
Pe de altã parte, Mihaelei îi merg treburile tot mai bine. Astfel, pe lîngã victoria obtinutã împotriva fostului sot, vedeta are succes tot mai mare si în plan profesional. Ea nu va mai lucra în exclusivitate doar pentru Antena 1 ci va modera emisiuni de divertisment pentru orice televiziune care o plãteste foarte bine. Asa se face cã în duminica Floriilor, Mihaela Rãdulescu va realiza o emisiune dedicatã lui Florin Piersic, intulatã „Hoinãrind printre amintiri“.

Articol afisat de 1749 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(DV)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective