Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Aprilie 2010
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 26 Aprilie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Jucãtorii Ceahlãului, vinovati pentru situatia din clasament

• „90% este vina lor“, sustine presedintele Viorel Mãstãcãneanu • acesta crede cã sînt multi în lot care abia asteaptã sã plece, inclusiv dintre cei vechi la echipã • Zoran Filipovic se plînge cã nu are jucãtori decisivi în echipã, care sã facã diferenta în careul advers •

Ceahlãul e 99% condamnatã sã cadã din Liga 1, iar finalul de campionat îi pregãteste un set de meciuri foarte dificile. Asta pentru cã toate cele cinci viitoare adversare sînt implicate fie în lupta pentru evitarea retrogradãrii, fie în cea pentru un loc în cupele europene. Nimeni nu îsi poate permite sã îsi odihneascã jucãtorii pe acest final de sezon, asa cã nemtenii stiu la ce sã se astepte. Din pãcate, atitudinea multora dintre jucãtori lasã de dorit. Asta este si opinia multora dintre spectatori, dar si dintre membrii conducerii clubului. „Pentru situatie jucãtorii sînt principalii responsabili. 90% este vina lor, pentru cã nu dau totul pe teren, pentru cã sînt indolenti si cu gîndul cã mai au de luat niste bani pînã la finalul sezonului pentru ca apoi sã îsi vadã de ale lor. Nu e normal asa. Sînt însã si dintre cei vechi care gîndesc la fel si asta mã doare si mai tare. Va fi o sedintã la începutul sãptãmînii viitoare (n.r. - sãptãmîna care a început azi) pentru a încerca sã-i facem sã vadã altfel lucrurile“, a declarat Viorel Mãstãcãneanu, dezamãgit cã Ceahlãul îsi stricã singurã socotelile. Acesta crede cã unii dintre cei veniti în iarnã meritã tot respectul pentru felul în care au înteles sã munceascã si sã punã suflet pentru Ceahlãul, referindu-se aici la Bãrcãuan, Stevic sau Villadsen.
Antrenorul Zoran Filipovic acuzã lipsa de precizie si de inteligentã la finalizare. Ca si în alte meciuri, si vineri, cu Astra, s-au ivit cîteva ocazii de a marca în poarta adversã, numai cã si spatiul portii s-a nimerit foarte rar. „Este mai degrabã un rezultat rãu decît un joc rãu. Am controlat jocul 90 de minute, am jucat ofensiv, stiind cã avem nevoie de toate puncte. Ocaziile ratate în a doua reprizã au fost momentele bune de joc. Am avut si ghinion, dar rãmînem cu problema cea mai mare nerezolvatã, nu valorificãm actiunile ofensive. Avem probleme în atac, la finalizare. Trebuie sã lucrãm cu ce avem pînã la finalul sezonului. Pãcat cã nu îi am pe Messi sau pe Ronaldo în teren ca sã-mi rezolve meciurile“, a spus Filipovic la cîteva zeci de minute dupã terminarea partidei.
Runda cu numãrul 29 a fost una în care nici jocul rezultatelor nu a mai ajutat Ceahlãul. Asta pentru cã Iasul a scos un punct la Dinamo, iar Pandurii a învins la limitã pe FC Brasov. „Matematic mai sperã, dar pãcat cã jucãtorii nu dau totul pe teren“, a încheiat Mãstãcãneanu.

Articol afisat de 1448 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective