Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2010
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Opinii 5 Mai 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Dormiti linistiti! Sefii Politiei se ceartã

Asistãm stupefiati la un scandal incredibil. Un sef de politie din Roznov, oras din judetul Neamt, este în rãzboi direct cu seful politiei judetului Neamt. Nechita contra Soric. Sau invers. Doi oameni onorabili, bine pregãtiti, cu un trecut profesional, cã altfel n-ar fi ajuns sefi. Din start trebuie sã spun cã ambii par sã fie oameni seriosi. Ce-ar putea avea de împãrtit cei doi? Nechita spune cã a fost sanctionat pe nedrept de mai multe ori, cã la mijloc e o rãzbunare personalã a sefului politiei, instigat de un grup de interlopi. Cã totul a fost aranjat. A fãcut contestatie si a obtinut cîstig de cauzã. În momentul în care a fãcut contestatie a si contraatacat dur. Spune el cã, încã de la venirea în Neamt, Soric a intrat în legãturã cu lumea interlopã, cã si-a fãcut casã cu materiale primite si nu cumpãrate. Ce mai, un adevãrat scandal. Gospodãreste, seful de la Roznov, a fãcut mai multe materiale pe care le-a trimis unde a crezut cã vor fi citite. Ministerul de interne, Blaga, Boc si alte persoane cu vizibilitate. Si asteaptã rãspuns. A scris unui ziar central si umblã zvonul cã ar veni cineva de la Bucuresti sã facã ordine.
Sincer, nu-i cunosc pe cei doi competitori decît din aparitii publice. N-am avut dorinta de a le analiza declaratiile de avere, nici comportamentul profesional. Ciudat este cã nimeni nu a venit sã lãmurescã opinia publicã dacã avem politisti care îsi fac treaba sau nu. De exemplu, ar fi fost frumos ca dupã controalele de la minister sã se organizeze o conferintã de presã, sã fim anuntati, nu ziaristii, cetãtenii judetului, dacã planeazã suspiciuni asupra sefului inspectoratului si cã ele au fost demontate de-a fir a pãr. Cã nu e adevãrat cã un ofiter cu rang înalt ar fi dat în gît pe un politist (Nechita) ce coordona o actiune specificã împotriva unei grupãri interlope sau a unui interlop. Cã tot ce a fãcut si face seful politiei este în deplinã concordantã cu legea. Cã nu poate fi vorba de vreo legãturã cu lumea interlopã a vreunui politist din Neamt si cã trãim în cea mai linistitã zonã din tarã. Cã nu se poate sã avem doi sefi în Politia Neamt cu asemenea probleme. Putin naivi, noi sperãm ca nici unul dintre cei doi doi sã nu aibã dreptate. Si sã putem scrie linistiti în ziar un îndemn cãtre cetãtenii judetului: „Dormiti linistiti, Politia vegheazã“!

Articol afisat de 2464 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Valentin BÃLÃNESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective