Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2010
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 2 Iunie 2010
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Gheorghe Stefan e în concediu

Gheorghe Stefan e în concediu

• zvonurile apãrute în presa centralã cum cã primarul ar avea o boalã gravã sînt doar speculatii • primarul Pietrei si-a luat 10 zile de concediu de odihnã • apropiatii sãi spun cã, profitînd de perioada de liniste politicã, administrativã si fotbalisticã, acesta îsi face niste analize amãnuntite •

Primarul de Piatra Neamt si-a luat zece zile de concediu de odihnã. ÃŽncã de sãptãmîna trecutã, Gheorghe Stefan i-a anuntat pe colegii din primãrie, dar si pe cei de la partid, cã va lua o pauzã, profitînd de respiro-ul din viata politicã, administrativã si fotbalisticã, si îsi va cãuta si de sãnãtate. Drept pentru care, în prezent, îsi face niste analize mai amãnuntite. Apropiatii sãi spun cã, în aprilie, cînd a fost în concediu lucrativ la Verbania, unde a semnat acordul de înfrãtire între Piatra Neamt si orasul italian, Gheorghe Stefan si-a fãcut niste analize de rutinã, iar acum vrea sã profite si de acest concediu, ca sã facã unele mai aprofundate. Asta pentru cã, zic cei din anturajul sãu, primarul nu mai are 30 de ani. Programarea la analize a fost fãcutã încã de atunci, numai cã edilul a asteptat sã îsi termine treburile presante: sã se încheie campionatul de fotbal, sã se lãmureascã ce e cu mãsurile de austeritate pregãtite de Guvernul Boc, sã iasã public sã explice necesitatea acestor mãsuri, ca sã nu aibã de suferit imaginea PDL. „Ce stim este cã se aflã acum la niste analize pe care le programase încã de data trecutã cînd a avut concediu. Nu e nimic urgent sau presant, sînt simple analize de rutinã, pentru cã nu mai e tînãr si om e si el. A asteptat sã se linisteascã, sã se încheie campionatul, sã vadã ce se întîmplã si în plan politic si mai depindea si de alegerile interne din partid. Dacã alegerile la nivel central nu s-ar fi amînat si ar fi avut loc în luna iulie, trebuia sã organizeze alegeri la nivel judetean luna aceasta si atunci nu se mai ducea la analize, le amîna“, spun surse din anturajul lui Gheorghe Stefan.
ÃŽntregul oras s-a înfierbîntat ieri cînd, din pãmînt, din piatrã seacã, a apãrut în presa centralã informatia potrivit cãreia primarul de Piatra Neamt ar fi grav bolnav si chiar internat de urgentã într-o clinicã din Nisa. Diagnosticul vehiculat, limfocitozã, poate fi semnul unei probleme a mãduvei osoase si chiar a leucemiei. La fel de bine însã poate fi si o simplã virozã respiratorie, o infectie sau tuse convulsivã. ÃŽnsã cunoscutii primarului spun cã acesta nu a dat nici un semn cã ar fi bolnav, iar speculatiile apãrute în presa centralã sînt doar atît: simple speculatii. Ei stiu de un diabet pe care Gheorghe Stefan îl tine sub control de cîtva timp, pentru cã e o formã usoarã si mai stiu cã intentiona sã se apuce de un regim alimentar pentru cã, le-a spus el, se simtea „prea grãsut si cu burta mare“. ÃŽnsã nici vorbã de altceva. „Dacã ar fi fost vorba de o boalã atît de gravã, cred cã ne-ar fi spus. Mai ales cu firea lui deschisã... Ne spune mereu cînd are cîte ceva. Ne-a spus cã vrea sã tinã regim, ne-a spus cînd a vrut sã se lase de fumat... Astea sînt simple speculatii, nu poate fi vorba de asa ceva. S-o fi dus la analize, da, asta se poate. Dar analizele sînt una, iar cancerul e cu totul altceva. Iar analizele abia acum le face, nici mãcar nu le-a finalizat, ca sã poatã fi vorba de vreun diagnostic. Nu, în mod clar, informatiile apãrute sînt mult exagerate si întinse, la fel cum a fost si în iarnã“, au spus apropiati ai primarului Stefan. Atunci, edilul pietrean a fost suspectat de gripã porcinã din cauza unei viroze cu care s-a luptat vreo douã sãptãmîni.

Articol afisat de 3566 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(M. CONSTANTINESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Bamboo la data 02.06.2010 18:28
penibilitate, numele tau este M.Constantinescu
Deci, sa intelegem ca G. Stefan joaca samba sau se distreaza de minune pe Coasta de Azur??? Eu nu cred ca este chiar asa, pentru ca se stia ca e bolnav. Dar acest M.Constantinescu, Maria sau marian sau marghioala sau ce=o fi, se face ca nu stie. Cand o sa se confirme ca este bolnav de leucemie sa vad ce o sa mai ziceti.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective